|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Tygrys, jesteś człowiek orkiestra, znasz się na wszystkim ja jestem pełen podziwu za tak szerokie zainteresowania sportowe Sarkazm. Na piłce nożnej w ogóle się nie znam. Nawet trzech piłkarzy z ekstraklasy nie wymienię. Kiedyś bardziej profesjonalnie uprawiałem siatkówkę oraz skok w dal (brałem udział w Mistrzostwach Polski - nie będąc w żadnym klubie), później uprawiałem inne dyscypliny, ale to już bardziej amatorsko. i dlatego lubię sport, a że lubię też obstawiać to inna kwestia, ale IO nie obstawiam)
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ale ta nasza trafiła na deriglazovą 5 sezonów liderka, masakra najpierw łyżwiarstwo teraz szermierka, ja z niej to tylko Gruchałę kojarzę
|
|
|
|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
Tygrys, jesteś człowiek orkiestra, znasz się na wszystkim ja jestem pełen podziwu za tak szerokie zainteresowania sportowe Sarkazm. Na piłce nożnej w ogóle się nie znam. Nawet trzech piłkarzy z ekstraklasy nie wymienię. Kiedyś bardziej profesjonalnie uprawiałem siatkówkę oraz skok w dal (brałem udział w Mistrzostwach Polski - nie będąc w żadnym klubie), później uprawiałem inne dyscypliny, ale to już bardziej amatorsko. i dlatego lubię sport, a że lubię też obstawiać to inna kwestia, ale IO nie obstawiam) nawet w rozpisie np 6 z 11?
|
|
|
|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
u tej brytyjki w skokach do wody jest co namydlać
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Rozpisów nie gram nigdy, bo nie mam szczęścia.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Kura, macie nowego fana  WOJCIECH KOWALCZYK: Życzyłbym sobie, żeby zachwyciła Jagiellonia Białystok. Może strzelam kulą w płot. Ale takie mam widzi mi się, z sympatii. Lubię Daniego Quintanę i Michała Pazdana, to naprawdę dobre transfery, wrócili i mogą dać jakość. Trener się zmienił, Ireneusz Mamrot może to poukładać. Góra się zmieniła… Czyt
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ale ta nasza trafiła na deriglazovą 5 sezonów liderka, masakra najpierw łyżwiarstwo teraz szermierka, ja z niej to tylko Gruchałę kojarzę Powiedział komentator, to podałem info (nie znam się na florecie oraz szpadzie). Na łyżwiarstwie solistek znam się tak, że wszystkie Rosjanki znam, szkoły łyżwiarskie w Rosji i trenerów rosyjskich na czele z Eteri oraz Mischinem.
|
|
|
|
|
Eliminator
|
|
Eliminator
Kura, macie nowego fana  WOJCIECH KOWALCZYK: Życzyłbym sobie, żeby zachwyciła Jagiellonia Białystok. Może strzelam kulą w płot. Ale takie mam widzi mi się, z sympatii. Lubię Daniego Quintanę i Michała Pazdana, to naprawdę dobre transfery, wrócili i mogą dać jakość. Trener się zmienił, Ireneusz Mamrot może to poukładać. Góra się zmieniła… Czyt Kura to lubi
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jakaś afera, skandal w Jagiellonii, a tu cisza
|
|
|
|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
o co się rozchodzi ? jaki skandal Vincent ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Za chwilę kosz 3x3 Polska - Rosja :-)
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Kowalczyk jak coś przewiduje to potem odwrotnie więc tak średnio jestem zadowolony
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
"Jagiellonia Białystok wciąż nie otrzymała pierwszego kompletu strojów na sezon 2021/22. Przedstawiciel firmy Kappa odniósł się do sytuacji, przepraszając kibiców i całe otoczenie Dumy Podlasia. Początek sezonu, a strojów brak Już 23 lipca rozpocznie się kolejny sezon polskiej Ekstraklasy. Jagiellonia Białystok w pierwszej kolejce nadchodzącej kampanii zmierzy się u siebie z Lechią Gdańsk. Okazuje się jednak, że Duma Podlasia nie zagrał w domowych strojach. Do klubu nie dotarły stroje w odpowiedniej wersji." W starych spranych  ponoć grali
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Kappa zawiniła nie ma o czym gadać
|
|
|
|
|
Eliminator
|
|
Eliminator
Fajnie teraz widać na było na TVP sport ile znaczy czwarte miejsce. Zapłakana reprezentantka Węgier po porażce w walce o brąz.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Grają 3x3. Nasi królują... wiekiem.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
"Jagiellonia Białystok wciąż nie otrzymała pierwszego kompletu strojów na sezon 2021/22. Przedstawiciel firmy Kappa odniósł się do sytuacji, przepraszając kibiców i całe otoczenie Dumy Podlasia. Początek sezonu, a strojów brak Już 23 lipca rozpocznie się kolejny sezon polskiej Ekstraklasy. Jagiellonia Białystok w pierwszej kolejce nadchodzącej kampanii zmierzy się u siebie z Lechią Gdańsk. Okazuje się jednak, że Duma Podlasia nie zagrał w domowych strojach. Do klubu nie dotarły stroje w odpowiedniej wersji." W starych spranych  ponoć grali no makarony dali dupy ale większość i tak niezauważyła że w starych grają
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Fajnie teraz widać na było na TVP sport ile znaczy czwarte miejsce. Zapłakana reprezentantka Węgier po porażce w walce o brąz. 4 miejsce to po prostu pierwszy przegrany
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
raczej drugi jest pierwszym przegranym
|
|