Zawiodły mnie wyniki wtorkowych i wczorajszych meczów, oczywiście oprócz Legii.
Dlatego na dzisiaj plan mam taki.
Wybieram mecze gdzie sędziują goście z dawnych demoludów i gram żk, na podstawie ich statystyk w tym sezonie pucharowym. Jest ich sporo i dlatego można z czegoś wybrać, a nie trzeba się od razu pchać w +4,5 czy wyższe linie.
Dla przykładu na jednym z kuponów mam żk np. w Moskwie, Kopenhadze i Ałmatach.
Trochę trzeba poświęcić czasu na wyszukanie, ale można coś wybrać stosując tę zasadę.
Kanał Sportowy szturmem podbijał YouTube'a. Stworzony przez czterech dziennikarzy sportowych - Tomasza Smokowskiego, Mateusza Borka, Krzysztofa Stanowskiego i Michała Pola - miał coraz lepsze wyniki oglądalności. Z kanałem współpracowało coraz więcej twórców, pojawiały się też nowe formaty. Ostatnio nowym prezesem Maciej Sawicki, były sekretarz PZPN-u. Jednak przyszłość Kanału Sportowego właśnie stanęła pod dużym znakiem zapytania. Właśnie został on zbanowany na YouTube.
Polska europosłanka z frakcji Zielonych w Parlamencie Europejskim Sylwia Spurek przedstawiła postulat wprowadzenia w UE zakazu wędkarstwa od 2023 r. Jak tłumaczy w rozmowie z Onetem łowienie ryb dla przyjemności, okaleczanie ich i zabijanie jest czymś kompletnie nieuzasadnionym
Nie gram live, a przedmeczowe 1,31 w serbskiej dla mnie nie do grania. W takich ligach i podobnych przypadkach kursowych czasami gram, że przeciwnik faworyta strzeli bramkę. Ale tutaj tego nie grałem.