Pytam o piłkarzy, bo właśnie przeczytałem że Kucharski dostanie większą autonomię.
Lista była by długa. Na pierwszy ogień. Abu Hanna, Rose, Martins, Charatin, Kastrti, Emreli, Lopes. Z tego była by uwolniona Kasa z kontraktów. Z takich graczy jak Kostorz, Hołownia, Skibicki też dużego pożytku nie będzie. Ale oni chyba niskie kontrakty mają. Jędza to też już melodia przeszłości. Ale On z takimi zarobkami nigdzie się nie ruszy. Bramkarz na jedynke potrzebny. Miszta Tobiasz na wypożyczenia. Boruc ławka.
Pytam o piłkarzy, bo właśnie przeczytałem że Kucharski dostanie większą autonomię.
Lista była by długa. Na pierwszy ogień. Abu Hanna, Rose, Martins, Charatin, Kastrti, Emreli, Lopes. Z tego była by uwolniona Kasa z kontraktów. Z takich graczy jak Kostorz, Hołownia, Skibicki też dużego pożytku nie będzie. Ale oni chyba niskie kontrakty mają. Jędza to też już melodia przeszłości. Ale On z takimi zarobkami nigdzie się nie ruszy. Bramkarz na jedynke potrzebny. Miszta Tobiasz na wypożyczenia. Boruc ławka.
"Dwa słowa o Sebastianie Ringu. na początek - Szwecja to świetny kierunek, mocna i tania liga, idealna do wzmocnień zimowych, bo tam kontrakty często kończą się w grudniu. Kalmar wg soccer-rating byłby 3-4 siłą Ekstraklasy. Zawodnik regularnie grający w lepszej lidze powinien wyróżniać się w słabszej lidze i na to by wskazywały ratingi @AiAbacus - Ring zapowiada się na czołowego lewego obrońcę Ekstraklasy, lepszego od Hanouska. Player traits wyglądają dobrze, z wyjątkiem skuteczności wślizgów. Poza tym nie do końca "stays on feet" zgadza się z surowymi statsami, może Abacus inaczej to liczy. Btw. ciekawe, że wg WyScout boczni obrońcy u Guli nie zaliczają wślizgów - jeśli to nie błąd to się chwali. Pod względem stylu gry (analizując na szybko) Ring to zawodnik stworzony do zespołu Guli. Patrzę tu głównie na podania - Kalmar notował ich ponad 500 w meczu. Co ciekawe, Ring stosunkowo mało centruje (rzadziej niż boczni obrońcy u Guli), ale ma niezłą celność dośrodkowań."
i nie poprosiłem także forum o znalezieniu tego utworu: https://vocaroo.com/17hd91Rkzy2m utwór został zarejestrowany w 2004, także to taki dość stary klasyk trance ktoś kto ogarniał trance starszy niż 2004 ten myślę powinien znać w tamtych czasach trance był utworem deficytowym Shazam mi nie wykrywa niestety tego utworu liczę na Waszą pomoc!