uparciuszek #hultaj Walentynki to dla mnie dzień, w którym miłość ukochanemu wyznaję, Kiedy szczęśliwa i uśmiechnięta z łóżka wstaję. To Dzień Zakochanych, dzień wyjątkowy, Dzień pełen marzeń, zjawiskowy. Walentynki są dla mnie świętem miłości, Dniem słodkich pocałunków i radości. One sprawiają, że tego dnia promienieje, A moje serce wręcz szaleje. Walentynki to dla mnie dzień przytulania, Bliskości i czułych słów wyznawania. Są także pretekstem do tego, Aby upominkiem obdarować ukochanego. To dzień bardzo miły i zawsze o nim pamiętam, Choć miłość wyznaję nie tylko od święta.
dorota_mountain #hultaj.co Wierszyk od męza.Moje życie bardzo smutne cóż Ci mogę dać , chciałbym Ciebie uszczęśliwić jak to zrobić mam.Najcenniejszy dar posiadam serce ,Hultaje chcę Ci dać .Moja Myszko jeśli kochasz zabierz to co mam.
moje_dolcevita Mężusiu mój geniuszu! Bohaterze na rowerze! Mój herosie po bigosie! Mój sportowcu wyczynowcu! i rajdowcu w swojej furze! W Walentynki Twoja żonka poplanuje coś z wieczora bo to odpowiednia pora... Paka #hultaja też by się przydała... żeby ta nasza randka długo trwała! 💘
Jewhen Konoplanka dołączył do Cracovii. W dzisiejszym meczu przeciwko Lechii Gdańsk nie znalazł się w kadrze meczowej, ale na stadionie przy Kałuży wspierał nowych kolegów. Co ciekawe, w wywiadzie przed meczem przyznał, że „Pasy” nie były jedynym polskim klubem, który się nim interesował. Ukrainiec stwierdził, że rozmawiał także z Legią… Kraków