|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Niedługo na maturze z matmy:
Pokoloruj na niebiesko trójkąt rozwartokątny.
Z polaka co drugi będzie zwolniony bo dyslekcja i dysgrafia na oficjalnym orzeczeniu.
Ale żeby było zabawniej na ogłoszeniach o pracę wymagane wyższe wykształcenie chociaż wystarczyłoby technikum i umiejętności miękkie których szkoła nie uczy. Quincy a wytłumaczysz mi po co na rozmowach o pracę zadaje się te pseudopsychologiczne pytania, które nie mówią nic o tym czy dany delikwent będzie umiał wykonywać pracę na danym stanowisku?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
No właśnie,@akerski Zapewniam ,że przed internetem Każdy trzecioklasita licealny zrozumiał by mój wtręt odnośnie wykształcenia. najgorsze co można zrobić to oceniać kogoś z góry po zdobytym wykształceniu. znam wielu ludzi po zawodówce, którzy swoją wiedzą i kulturą osobistą gdyby nie sytuacja osobista zrobili by nie jeden fakultet znam też lekarzy czy prawników, którzy ego mają w chmurach a swoją kulturą osobistą dorównują rynsztokowi
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
20 minut gry w Białym xG 0,00 do 0,04  dzieje się
|
|
|
|
|
|
|
Jak tam Jaga wygląda? Są jakieś szanse?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
gruby Żewłak jako pierwszy z komentatorów ogarnął, że dostała J redtube
|
|
|
|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
dla mnie można żółta
czerwa bym nie dał
|
|
|
|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
|
|
|
|
|
|
|
Dinamo Ryga opuściło ligę khl.
|
|
|
|
|
Ekstraklasa Typer
|
|
Ekstraklasa Typer
Z polaka co drugi będzie zwolniony bo dyslekcja i dysgrafia na oficjalnym orzeczeniu.
Ale żeby było zabawniej na ogłoszeniach o pracę wymagane wyższe wykształcenie chociaż wystarczyłoby technikum i umiejętności miękkie których szkoła nie uczy. Quincy a wytłumaczysz mi po co na rozmowach o pracę zadaje się te pseudopsychologiczne pytania, które nie mówią nic o tym czy dany delikwent będzie umiał wykonywać pracę na danym stanowisku? Nie wiem Akhu. Chyba tak szkolą w korpo te paniusie z HR. Założenie jest słuszne, żeby nauczyć je socjotechniki ale one nie potrafią tego nie mówiąc już o wyciągnięciu wniosków z tego co usłyszą. Jak mam rekrutację to zaczynam od hobby. Jak nie ma ani słowa w CV albo widzę jakieś kwiatki typu psychologia społeczna, kuchnia indyjska albo taniec irlandzki to na osobną stertę.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
20 minut gry w Białym xG 0,00 do 0,04  dzieje się przecież było pisane że jest już przed meczem dogadany remis 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ale żeby było zabawniej na ogłoszeniach o pracę wymagane wyższe wykształcenie chociaż wystarczyłoby technikum i umiejętności miękkie których szkoła nie uczy. Quincy a wytłumaczysz mi po co na rozmowach o pracę zadaje się te pseudopsychologiczne pytania, które nie mówią nic o tym czy dany delikwent będzie umiał wykonywać pracę na danym stanowisku? Nie wiem Akhu. Chyba tak szkolą w korpo te paniusie z HR. Założenie jest słuszne, żeby nauczyć je socjotechniki ale one nie potrafią tego nie mówiąc już o wyciągnięciu wniosków z tego co usłyszą. Jak mam rekrutację to zaczynam od hobby. Jak nie ma ani słowa w CV albo widzę jakieś kwiatki typu psychologia społeczna, kuchnia indyjska albo taniec irlandzki to na osobną stertę. Yhm, dzięki za odpowiedź. Dobrze wiedzieć, że jeszcze są rekrutujący co nie idą tylko tą drogą 
|
|
|
|
|
Ekstraklasa Typer
|
|
Ekstraklasa Typer
No właśnie,@akerski Zapewniam ,że przed internetem Każdy trzecioklasita licealny zrozumiał by mój wtręt odnośnie wykształcenia. najgorsze co można zrobić to oceniać kogoś z góry po zdobytym wykształceniu. znam wielu ludzi po zawodówce, którzy swoją wiedzą i kulturą osobistą gdyby nie sytuacja osobista zrobili by nie jeden fakultet znam też lekarzy czy prawników, którzy ego mają w chmurach a swoją kulturą osobistą dorównują rynsztokowi Dokładnie Aker. Biczu sto razy pisał, że ważniejsze jakim jesteś człowiekiem a nie jakie masz wykształcenie albo ile masz siana. Zresztą czasy takie, że jeśli jesteś zdolny i pracowity to jako fizol będziesz większy zarobas niż leniwy i gburowaty doktor nauk społecznych na katedrze.
|
|
|
|
|
Fundator
|
|
Fundator
A co jest złego w tych hobby ? I czemu zakładasz że taki delikwent będzie gorzej pracował ? Nie za bardzo rozumiem jak jakieś hobby czy jego brak może dyskwalifikować pracownika.
|
|
|
|
|
Fundator
|
|
Fundator
Chyba że to chodzi o to że ty po prostu dobierasz ludzi osobowościowo z jakimiś chcesz pracować a nie tylko pod względem jego potencjalnej efektywności
|
|
|
|
|
Ekstraklasa Typer
|
|
Ekstraklasa Typer
Ale żeby było zabawniej na ogłoszeniach o pracę wymagane wyższe wykształcenie chociaż wystarczyłoby technikum i umiejętności miękkie których szkoła nie uczy. Quincy a wytłumaczysz mi po co na rozmowach o pracę zadaje się te pseudopsychologiczne pytania, które nie mówią nic o tym czy dany delikwent będzie umiał wykonywać pracę na danym stanowisku? Nie wiem Akhu. Chyba tak szkolą w korpo te paniusie z HR. Założenie jest słuszne, żeby nauczyć je socjotechniki ale one nie potrafią tego nie mówiąc już o wyciągnięciu wniosków z tego co usłyszą. Jak mam rekrutację to zaczynam od hobby. Jak nie ma ani słowa w CV albo widzę jakieś kwiatki typu psychologia społeczna, kuchnia indyjska albo taniec irlandzki to na osobną stertę. Yhm, dzięki za odpowiedź. Dobrze wiedzieć, że jeszcze są rekrutujący co nie idą tylko tą drogą  Więcej bym od Ciebie wyciągnął potrzebnych mi o Tobie informacji rozmawiając o włoskiej piłce niż jakbyś mi gadał jaki Ty jesteś och ach na pytania w stylu "jak się Pan widzi w kontaktach z klientem" albo "jakie są Pana silne strony". Jakieś testy kompetencji albo predyspozycji trzeba zrobić. Bo w CV obsługa kompa poziom zaawansowany a zawodniczka zipa nie potrafi rozpakować.
|
|
|
|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
czekam na odpowiedz qinca jak Brbon na stukanie
|
|