Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 3 z 6 1 2 3 4 5 6
Pooh-Bah
Pooh-Bah
Wchodze do gry

O
addict
addict
O Offline
Moze w tych rozgrywkach mi sie powiedzie tongue
Zglaszam sie i popieram [Linked Image]

A
Anonymous
Unregistered
Anonymous
Unregistered
A
Witam-zgłaszam chęć uczestnictwa-i życzę wszystkim zwycięstwa.

A
journeyman
journeyman
A Offline
Zgłaszam swój akces!!!!

JA również nie do końca zgadzam się z regulaminem. Może lepiej zrobić tak aby każdy typujący miał do zainwestowania 300 zł.
A grać można np. za 10,20,50,100,150,200,300 zł. Oczywiście to tylko prozpozycje stawek, ale lepsze to niż 100 zł na 3 kupony.

A
Anonymous
Unregistered
Anonymous
Unregistered
A
spróbuję sił piniek

Y
journeyman
journeyman
Y Offline
oczywiscie wchodze w to, bo playoff to super spraffa (szansa pokazania sie swiatu?), ale prosze o poprafki:
1.co w przypadku remisu?
2.zeby nie wiadomo bylo, jakie typy oddal przeciwnik, to mozna by ustalic, ze wszyscy typuja powiedzmy do przykladowej godz. 13:00 w sobote, a po tej godzinie dopiero losowano by pary... cos w tym stylu

D
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
D Offline
zgłaszam się !

-a co do problemu wysyłania tych samych typów to mam świetną (prostą a zarazem b.d.propozycję) KTO PIERWSZY TEN LEPSZY !!!

D
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
D Offline
Oryginalnie wysłał yunior:
2.zeby nie wiadomo bylo, jakie typy oddal przeciwnik, to mozna by ustalic, ze wszyscy typuja powiedzmy do przykladowej godz. 13:00 w sobote, a po tej godzinie dopiero losowano by pary... cos w tym stylu
BEZ SENSU ! a jak nie bedę mógł akurat o tej godzinie???

S
S Offline
Oryginalnie wysłał yunior:

Najlepszy pomysł. Każdy typuje do końca niedzieli. A w poniedziałek, lub niedzielę w nocy odbywa się losowanie kto na kogo trafił, tylko w ten sposób wyeliminuje się kopiowanie typów od przeciwnika. Albo Conrad, już wcześniej wylosuje przeciwników i poda drabinkę w nocy z niedzieli na poniedziałek.

U
Ufo Offline
Pooh-Bah
Pooh-Bah
U Offline
Oryginalnie wysłał SebaS:
Najlepszy pomysł. Każdy typuje do końca niedzieli. A w poniedziałek, lub niedzielę w nocy odbywa się losowanie kto na kogo trafił, tylko w ten sposób wyeliminuje się kopiowanie typów od przeciwnika. Albo Conrad, już wcześniej wylosuje przeciwników i poda drabinkę w nocy z niedzieli na poniedziałek.

Pozwolę się nie zgodzić z w/w. Co to za playoff/pojedynek, jeśli nie zna się przeciwnika ?! W takim przypadku jest to powielanie TT. Musi być jakieś inne wyjście. Może wysyłać typy nie na forum, ale do któregoś z moderatorów, a on po upływie danego, wyznaczonego wcześniej czasu, prezentował by typy ?

Pooh-Bah
Pooh-Bah
Uwazam ze dobrym pomyslem jest zasada "kto pierwszy ten lepszy", tzn. sposrod pary rywalizujacej pomiedzy soba typ osoby ktora pierwsza poda jakis mecz nie bedzie mogl byc uzyty przez konkurenta, mysle ze to wyeliminuje podejrzenia o kopiowanie kogos typow a jednoczesnie zmobilizuje do szybszego wysylania postow z meczami a nie czekania na ostatnia chwile.

To by bylo na tyle.
Pozdrawiam [Linked Image]

M
member
member
M Offline
Witka
Ja tez bym chcial pomimo fatalnego stanu w TT [Linked Image]
A moze sie ktos dlatego ucieszy ze mnie wylosowal [Linked Image]

Zgadzam sie z Ufo zeby typy wysylac do moderatorow poniewaz oprocz tego ze zapobiegnie to odgapianiu w parach to przeciez rowniez a moze nawet przedewszystkim zapobiegnie odgapianiu od czolowki TT bo moze sie tak zdazyc ze beda loodzie czekali na ich typy zeby je w swoich parach wykorzystac,a to nie ladnie [Linked Image]Ale szkoda by bylo zeby w TT zrobilo sie pusto i kazdy w ostatniej chwili dawal by typy zeby ich nie odgapic do tej zabawy..jak dlamnie ciezki orzech do zgryzienia zeby nie stracilo TT przez to na jakosci..

Pozdrawiam.

C
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
C Offline
Dzisiaj wieczorem wejdzie najprawdopodobniej kilka zmian:

- przymusowe 3 typy (zamiast 1-3)
- tylko single
- zakaz kopiowania typów (w danej parze) czyli "KTO PIERWSZY TEN LEPSZY"
- w razie remisu pewnie będzie dogrywka ( po jednym typie), ale jeśli obydwaj gracze są na -300zł to nikt nie awansuje. Wtedy osoba z innej pary, która miała się zmierzyć ze zwycięzcą tej pary przechodzi łatwo do następnej rundy. Ale to jest jeszcze to uzgodnienia.

W tabeli playoff nie trzeba będzie losować co tydzien par, bo tabela będzie tak ustawiona by widoczna była droga do finału każdego z uczestników. Jeśli ktoś nie wie o co chodzi to wystarczy spojrzeć np. na tabele z turnieju tenisowego Australian Open.

[This message has been edited by Conrad (edited 22-05-2001).]

M
addict
addict
M Offline
Oczywuście że się zgłaszam.

M
addict
addict
M Offline
ja też sie zgłaszam

A
Anonymous
Unregistered
Anonymous
Unregistered
A
Zobaczymy na co mnie stać...

Ostatni będą pierwszymi [Linked Image]

A co do nagrody: Hmmm, ciężka sprawa.

A może tak dla tych co nie posiadają konta w DIRECBET, otworzymy im konto i "damy" $25!? [Linked Image]

See ya!

veteran
veteran
Oczywiscie ja tez zglaszam chec uczestnictwa w zabawie

C
C Offline
Regulamin został aktualniony.

C
addict
addict
C Offline
Oczywiście i Ja zgłaszam swój udział.
Pozdrawiam [Linked Image]

A
member
member
A Offline
Zgłaszam swój udział.
Jestem za wszystkimi warunkami.
Andrzej

Strona 3 z 6 1 2 3 4 5 6

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
5 zarejestrowanych użytkowników (Sensei, latajaca_holenderka, rafal08, burbon, 11kera11), 3,853 gości, oraz 6 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,296
Posty5,839,564
Użytkownicy24,790
Najwięcej online15,603
Jul 4th, 2026