Łajt masz rację co do tego, że tragiczne wydarzenia związane z wojną przysłaniają całą resztę sfery życia. To normalne i z tym się zgadzam.
Natomiast co do tego, że pandemia była sztucznie "karmiona" i podtrzymywana to nie mam najmniejszych wątpliwości. Wytwór globalistów i służb. Ale na końcu oczywiście umierali biedni ludzie nie leczeni z zawałami, udarami, rakami, itd.
Nie popieram oficjalnego przekazu, nie wierzę w pandemię. Wg wielu obecnych na forum jestem foliarzem. Zaraz się okaże że również ruskim agentem. Sytuacja nie ma szans się poprawić. Ja swoje, Wy swoje.
Zobaczcie tylko jak łatwo odeszliśmy od tego przekazu, wojna zastąpiła covid. Było i nie ma.
Wojna to skurwysyństwo i cierpią niewinni ludzie. To absolutna racja. Ci co o tym decydują skrywają się w pałacach i pławią w luksusach.
Kończę gadki na tematy związane z polityką, chorobami bo to nie prowadzi do niczego dobrego poza scysjami.
A prawda jest taka że jak siadzie do kielicha kilka osób i rzucisz temat polityka to kłótnia murowana.
Są na to sposoby. 1) odpowiednio dobrać towarzystwo do picia 2) jeżeli pierwszy sposób jest niemożliwy,to nie wolno dopuścić do głosu inaczej myslacych 3) jeżeli i to nie pomaga to takiego interlokutora potraktować z dyni,po czy spokojnie delektować się trunkiem
Zostawmy politykę politykom!! I tak dalej i tak dalej...niech każdy robi to, co wybrał w życiu i robi to najlepiej jak potrafi! A tak mamy miliony fachowców, każdy najlepszy w conajmniej kilku, ba..kilkunastu dziedzinach,i ...wszystko spierdolone.
Rammstein, jedna z najpopularniejszych niemieckich grup w historii, ogłasza premierę nowego albumu. Płyta „Zeit” ukaże się 29 kwietnia 2022 roku, dokładnie trzy lata po multiplatynowym niezatytułowanym studyjnym krążku z 2019 roku.
Z polityką najgorsze jest to, że wszyscy o niej dyskutują (zwykle przy niedzielnych kluchach z rosołu po sumie) a 99% ludzi na świecie nie ma pojęcia jak ten świat w ogóle funkcjonuje.
Oczywiście nie mam tu na myśli takiej polityki od redaktur Olejnik czy tam Gozdyry w stylu czy poseł Brejza ma coś wspólnego z sokiem z buraka albo czy mecenas Giertych jest podsłuchiwany pegazusem.
Kluchy..to są ciepłe kurwa! A do rosołu podaje się makaron.. Te 99% to z jakiś badań wziąłeś?? Bo u wszystkich, z którymi jadałem , niedzielny obiad.. z rosołem, nigdy nie było rozmów o polityce.. Szczęśliwie należymy do tego 1% ??
Kluchy..to są ciepłe kurwa! A do rosołu podaje się makaron.. Te 99% to z jakiś badań wziąłeś?? Bo u wszystkich, z którymi jadałem , niedzielny obiad.. z rosołem, nigdy nie było rozmów o polityce.. Szczęśliwie należymy do tego 1% ??