Widzisz Kuraś od tego jest VAR w czasie rzeczywistym stałem blisko prawie jak przy bzykaniu i popełniam błąd
ale po video decyzja prawidłowa jak sylwetka Lukasza
stąd ten nagły zapał do biegania, filmiki, żeby uwiarygodnić..A to zachwyt nad sylwetką Łukasza..spojrzał pacyf na swój bebzol, potem na Łukasza, potem znów na...bebzol..I gorzko zapłakał..
i tak nie zagrałem.. bo tak czekałem na Atalante, że zapomniałem... ale za typy, raz jeszcze, dziękuję.. bo kto wie, kiedy znów popłynie strumień pieniędzy od Ciebie
Widzisz Kuraś od tego jest VAR w czasie rzeczywistym stałem blisko prawie jak przy bzykaniu i popełniam błąd
stąd ten nagły zapał do biegania, filmiki, żeby uwiarygodnić..A to zachwyt nad sylwetką Łukasza..spojrzał pacyf na swój bebzol, potem na Łukasza, potem znów na...bebzol..I gorzko zapłakał..
Pacyf jak na swój rocznik dobrze się trzyma. Jego ziomy z bebzonami. A jak dołoży bieganie regularne to będzie bajka.
Pacyf jak na swój rocznik dobrze się trzyma. Jego ziomy z bebzonami. A jak dołoży bieganie regularne to będzie bajka.
wstał i zaczął się wykłócać z zawodnikami Barcy że był faulowany każdy to widział, nawet w studiu canalu+ o tym mówili tylko Ty tego nie widziałeś bez odbioru
te a jak majstra nie weżmiecie to od której kolejki na mecze zaczniecie łazić od 10 15 czy wcale