dla słoweńców to mecz o wszystko jak ujebia koniec szans na awans do top 8 i playoffy więc zepną dupę myśle że na lajcie urwą seta ostatnimi laty w ogóle nie umiemy z nimi grać
kemp jaki awanturnik Wydawało mi się że patrzyłem z rana, ale tylko na punkt czy trzy mecze wymagane i chyba były 3. Więc na logikę tego o legendach i juniorach nie powinno być bo nie byłoby jak skorzystać. Ale dowodów nie mam i nie chce mi się z nimi kłócić
Zmienili pewnie regulamin przed wczorajszymi meczami. Kempowi chyba chodzi o to, że w ogóle wprowadzili tą korektę w trakcie trwania promocji.
kemp jaki awanturnik Wydawało mi się że patrzyłem z rana, ale tylko na punkt czy trzy mecze wymagane i chyba były 3. Więc na logikę tego o legendach i juniorach nie powinno być bo nie byłoby jak skorzystać. Ale dowodów nie mam i nie chce mi się z nimi kłócić
ja też reklamacji nie bede składał, bo nie mam print screena, ale pamietam, ze specjalnie czytałem cały regulamin, bo chciałem miec pewność, że te juniorki i legendy się liczą..
Zmienili pewnie regulamin przed wczorajszymi meczami. Kempowi chyba chodzi o to, że w ogóle wprowadzili tą korektę w trakcie trwania promocji.
przeczytałem regulamin i kliknąłem 'postaw kupon'
zmienili później
nie chodzi już nawet o te 50zł.. tyle mam im do powiedzenia:
nie zmienia się zasad w trakcie trwania ! nigdy nie wpłać tam nawet złotówki Kempik a ich print screen z czatu dawaj to rozpowszechnię na tt i fb może się chujki zreflektują
nie mam print screen'a z czata.. ino kopiuj-wklej zrobiłem
jebać ich i ich promocje.. za kare (bo wczesniej wpłaciłem, jak czat jeszcze nie działał) pożegnam sie z nimi wygranym kuponem Kyrgios i over20 debel..
ja tez wstawiam, nie bede szumowal tym razem dobrej niedzieli
to tak średnio bym powiedział..chociaż, jak mało gnatów a dużo mięsa, to noze być.. Jak mi się nie chce szumować, to zagotowuję, wylewam, płuczę i zalewam świeżą wodą zimną..
chodzi o to ze tam duzo dobrodziejstwa ponoc w tym szumowinkach, dlatego zostawiam