|
|
Smakosz jedzenia i alko
|
|
Smakosz jedzenia i alko
Monitoring się ustawić nad estakadą. Przejrzymy na zlocie, czy gdzieś przez szybę akordeonu nie widać I spojrzy bankowo na baner po Biczu
|
|
|
|
|
|
|
Biczu po utraci Łydeczki w jakąś melancholię wpadł. A dobry chłopak był. Baby zniszczął wszystko i wszystkich. Kwestia czasu, jezli Którys jeszcze nie doswiadczył.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ładnie te rogi lecą w Stavanger, to lubię bez stresu.
|
|
|
|
|
xxx
|
|
xxx
robota lżejsza niż sen, Akagi..
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Nie zawsze, nie zawsze kemp.
Ale są emocje i to lubimy.
|
|
|
|
|
xxx
|
|
xxx
to tak  i fajnie, że dałeś typy..  Forum docenia, nawet jak nie chcesz powiedzieć jakim autem jechałbyś, na ten przykład, do Zakopanego 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
oj nie dzieje się dobrze, z kim to się teraz Donek będzie ściskał jak już władzę przejmie chyba z łysym albo z tiktokiem zasiadaj przed tvp1 i nie pierdol tu. tv to można oglądać jak nie ma internetu albo jak się jest starym dziadem, więc ja nie oglądam, jeszcze 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Smakosz jedzenia i alko
|
|
Smakosz jedzenia i alko
oj nie dzieje się dobrze, z kim to się teraz Donek będzie ściskał jak już władzę przejmie chyba z łysym albo z tiktokiem zasiadaj przed tvp1 i nie pierdol tu. tv to można oglądać jak nie ma internetu albo jak się jest starym dziadem, więc ja nie oglądam, jeszcze  dobrze, dobrze, nie jesteś...ale czasem poerdolisz jak " ten " dziad, właśnie..
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
xxx
|
|
xxx
oj nie dzieje się dobrze, z kim to się teraz Donek będzie ściskał jak już władzę przejmie chyba z łysym albo z tiktokiem zasiadaj przed tvp1 i nie pierdol tu. tv to można oglądać jak nie ma internetu albo jak się jest starym dziadem, więc ja nie oglądam, jeszcze  dobrze, dobrze, nie jesteś...ale czasem pierdolisz jak " ten " dziad, właśnie.. 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Sampdoria to była wtedy jeśli nie najlepsza, to jedna z najlepszych drużyn świata - zdobywca PZP, przyszły mistrz Włoch. Nikt nam, legionistom, nie dawał szans na awans do półfinału Pucharu Zdobywców Pucharów. Gdy działacze usłyszeli, że chcemy negocjować premie za awans, kpili z nas pod nosem. - Ile chcecie? - zapytali. Gdybyśmy krzyknęli, że po milionie dolarów byłoby w porządku, to by podpisali! Rzuciliśmy sumę równie abstrakcyjną. - Jeśli awansujemy, chcemy po dziesięć tysięcy dolarów na głowę - powiedział Krzysiek Budka, kapitan zespołu. - OK - padła odpowiedź. No kochani, tu was mamy! Już wtedy czułem, że ta kasa będzie moja. 
|
|
|
|
|
|
|
tymczasem w Myślenicach
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Sampdoria to była wtedy jeśli nie najlepsza, to jedna z najlepszych drużyn świata - zdobywca PZP, przyszły mistrz Włoch. Nikt nam, legionistom, nie dawał szans na awans do półfinału Pucharu Zdobywców Pucharów. Gdy działacze usłyszeli, że chcemy negocjować premie za awans, kpili z nas pod nosem. - Ile chcecie? - zapytali. Gdybyśmy krzyknęli, że po milionie dolarów byłoby w porządku, to by podpisali! Rzuciliśmy sumę równie abstrakcyjną. - Jeśli awansujemy, chcemy po dziesięć tysięcy dolarów na głowę - powiedział Krzysiek Budka, kapitan zespołu. - OK - padła odpowiedź. No kochani, tu was mamy! Już wtedy czułem, że ta kasa będzie moja.  widać jak czasy się zmieniają, dziś za tyle to jeden z drugim nawet by z łóżka nie wstał
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
oj nie dzieje się dobrze, z kim to się teraz Donek będzie ściskał jak już władzę przejmie chyba z łysym albo z tiktokiem zasiadaj przed tvp1 i nie pierdol tu. tv to można oglądać jak nie ma internetu albo jak się jest starym dziadem, więc ja nie oglądam, jeszcze  dobrze, dobrze, nie jesteś...ale czasem poerdolisz jak " ten " dziad, właśnie.. oj nie ładnie tak Donka obrażać, no ale generalnie zgadzam się, pierdoli takie głupoty, że szkoda nawet tego komentować
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Sampdoria to była wtedy jeśli nie najlepsza, to jedna z najlepszych drużyn świata - zdobywca PZP, przyszły mistrz Włoch. Nikt nam, legionistom, nie dawał szans na awans do półfinału Pucharu Zdobywców Pucharów. Gdy działacze usłyszeli, że chcemy negocjować premie za awans, kpili z nas pod nosem. - Ile chcecie? - zapytali. Gdybyśmy krzyknęli, że po milionie dolarów byłoby w porządku, to by podpisali! Rzuciliśmy sumę równie abstrakcyjną. - Jeśli awansujemy, chcemy po dziesięć tysięcy dolarów na głowę - powiedział Krzysiek Budka, kapitan zespołu. - OK - padła odpowiedź. No kochani, tu was mamy! Już wtedy czułem, że ta kasa będzie moja.  widać jak czasy się zmieniają, dziś za tyle to jeden z drugim nawet by z łóżka nie wstał W 1991 za taką kasę można było kawalerkę kupić.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dzień dobry 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Relacja z wczorajszych finałów koszykówki 3x3 na Igrzyskach Europejskich w Małopolsce ![[Linked Image from i.ibb.co]](https://i.ibb.co/5jD9RtK/ezgif-com-gif-maker-40.gif) [ imgbb.com]
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|