|
|
veteran
|
|
veteran
Oglądalićie "Teraz My" na TVN? Widzieliście Sandre Lewandowską. Mogła by być moją matką  Chyba jedyny polityk którego będe darzyć sympatią 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Przecież ona jest głupia jak but.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Cicho nocny  Chociaz mi sie humor dzieki temu poprawil 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Tak oczywiście jest głupia to dlaczego ma wykształcenie wyższe? Aaa już wiem! Pewnie dawała dupy żeby zaliczyć na uczelni  Nie wiem na jakiej podstawie tak sądzisz ale jak dla mnie jest chyba jedną z mądrzejszych w Samoobronie.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Tak oczywiście jest głupia to dlaczego ma wykształcenie wyższe? Aaa już wiem! Pewnie dawała dupy żeby zaliczyć na uczelni  Nie wiem na jakiej podstawie tak sądzisz ale jak dla mnie jest chyba jedną z mądrzejszych w Samoobronie. O mądrości człowieka nie świadczy wykształcenie, a jego czyny. Nie wiem skąd taki stereotyp. Człowiek mądry to człowiek wykształcony lub starszy. Zero w tym prawdy.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
To może podam przykład mądrości ludzi, którzy skończyli/skończą studia. Siedzę dzisiaj na zajęciach. Babka oddaje kolokwia. Oczywiście połowa grupy nie zaliczyła. Babka mówi więc: -Wypadałoby chyba stawić się na kosultacja i pomału zaliczać te kolokwia. Wszyscy ze zrozumieniem potweirdzają: tak, oczywiście itp.  Kobieta kontynuuje: -Tylko proszę nie brać przykłady z jednej z Państwa koleżanek. Przychodzi do mnie na konsultacje, ja się pytam, którą partię materiału chciałaby poprawić, a ona odpowiada: "Ale pani doktor mówiła tylko żeby stawić się na konsultacje, o poprawianiu nic natomiast nie wspomniała".  Macie tutaj przykład mądrości i inteligencji osoby, która pewnie za dwa lata będzie magistrem...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Tak oczywiście jest głupia to dlaczego ma wykształcenie wyższe? Aaa już wiem! Pewnie dawała dupy żeby zaliczyć na uczelni  Nie wiem na jakiej podstawie tak sądzisz ale jak dla mnie jest chyba jedną z mądrzejszych w Samoobronie. <lol> Dzisiaj u Sekieleskiego i Morozowskiego nieźle się popisała :]
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
Tak oczywiście jest głupia to dlaczego ma wykształcenie wyższe? Aaa już wiem! Pewnie dawała dupy żeby zaliczyć na uczelni  Nie wiem na jakiej podstawie tak sądzisz ale jak dla mnie jest chyba jedną z mądrzejszych w Samoobronie. KSW i wszytko jasne  Raiders i Forza jak wma idzie szukanie pracy? 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a ja mam zaraz kolokwium z niemieckiego, którego nie zaliczyłem, już to wiem 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
To może podam przykład mądrości ludzi, którzy skończyli/skończą studia. Siedzę dzisiaj na zajęciach. Babka oddaje kolokwia. Oczywiście połowa grupy nie zaliczyła. Babka mówi więc: -Wypadałoby chyba stawić się na kosultacja i pomału zaliczać te kolokwia. Wszyscy ze zrozumieniem potweirdzają: tak, oczywiście itp.  Kobieta kontynuuje: -Tylko proszę nie brać przykłady z jednej z Państwa koleżanek. Przychodzi do mnie na konsultacje, ja się pytam, którą partię materiału chciałaby poprawić, a ona odpowiada: "Ale pani doktor mówiła tylko żeby stawić się na konsultacje, o poprawianiu nic natomiast nie wspomniała".  Macie tutaj przykład mądrości i inteligencji osoby, która pewnie za dwa lata będzie magistrem...  hahahaha pozdrów ta beybe ode mnie, ma mistrza 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Tak oczywiście jest głupia to dlaczego ma wykształcenie wyższe? Aaa już wiem! Pewnie dawała dupy żeby zaliczyć na uczelni  Nie wiem na jakiej podstawie tak sądzisz ale jak dla mnie jest chyba jedną z mądrzejszych w Samoobronie. Czlowieku co ma papier do madrosci czy inteligencji?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Tak oczywiście jest głupia to dlaczego ma wykształcenie wyższe? Aaa już wiem! Pewnie dawała dupy żeby zaliczyć na uczelni  Nie wiem na jakiej podstawie tak sądzisz ale jak dla mnie jest chyba jedną z mądrzejszych w Samoobronie. Czlowieku co ma papier do madrosci czy inteligencji? Dokladnie! Nauczyla sie, ma wyzsze, a czy to znaczy ze musi byc inteligentna? no bez jaj
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Panowie przetlumaczcie mi taki zwrot na angielski bo nie chce popelnic bledu, a swojej wersji nie jestem pewno do konca: Jedno jest pewne - tam nie można sie nudzic. Dzieki 
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
czy ktoś wie gdzie mozna na necie za darmo ogladnąć mecz wisly na żywo?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
sop://211.152.34.35:3912/6245 sop://211.152.34.35:3912/11028
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
co to sop? niemoge tego otworzyc w firefoxie ani explorerze;/
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Program Sopcast. Zapomniałem dopisać...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
hmm wydaje mi sie ze to program sopcast  ale nie jestem pewny
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ja z nudow ze od 10 dni mam noge w gipsie zaczalem grac w The Crims  gra ktos z was w to?? jesli tak to moj nick Dziabor!! wpisujcie sie na ksiege to was dodam do gangu P.S. nie bije ziomkow z mecz.pl 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
[Linked Image] [ imageshack.us] poogladajcie tak dla zabicia czasu
|
|