"Program udowadnia, że koszykówka to sport dla każdego, niezależnie od wieku, wzrostu czy płci. Uczestnicy muszą zmierzyć się z pięcioma konkurencjami - czterema sprawnościowymi oraz formatem quizu, gdzie sprawdzana jest ich wiedza koszykarska oraz muzyczna."
Jako ciekawostkę przedstawię Ci Łejt taką historyjkę.
Niedawno grałem mecz ligi rumuńskiej na rzuty rożne, ale nie o nie chodzi.
Kurs wyszedł taki sobie to pomyślałem, że jako pewniak dorzucę bramki, bo statystyki były "pewne". Goście w tym sezonie na wyjeździe tylko raz strzelili w 1 połowie bramkę, a w pozostałych zero. Ja dałem poniżej 2,5 goli gości w 1 poł. czyli jeszcze z naddatkiem.
Wynik do przerwy 0:3.
Ale z każdej nietypowej sytuacji trzeba wyciągać wnioski.
Jako ciekawostkę przedstawię Ci Łejt taką historyjkę.
Niedawno grałem mecz ligi rumuńskiej na rzuty rożne, ale nie o nie chodzi.
Kurs wyszedł taki sobie to pomyślałem, że jako pewniak dorzucę bramki, bo statystyki były "pewne". Goście w tym sezonie na wyjeździe tylko raz strzelili w 1 połowie bramkę, a w pozostałych zero. Ja dałem poniżej 2,5 goli gości w 1 poł. czyli jeszcze z naddatkiem.
Wynik do przerwy 0:3.
Ale z każdej nietypowej sytuacji trzeba wyciągać wnioski.
Generalnie statystyki jednak się bronią.
Nie musisz mi mówić, ja wczoraj pograłem Tychy w hokeja, po statystykach w meczach u siebie zawsze wygrywali, prawie zawsze... Ale czymś się trzeba kierować a nie na pałę obstawiać. Ja już Słowację pograłem wcześniej, a teraz tylko główkuje czy dobrze
Mineło sporo lat od załoeń forum. W sensie mega analiz itd. Nikt nie oczekuje elaboratów lub kopiowania analiz z innych for. Nie odezwałem sie wcoraj,ale dla mnie to jest niedozwolone. Dlaczego ? Bo zasady są zasadami.
Wole przeczytać,ze ktos z forum uważa, że bedzie mało bramek w spotkaniu XX bo nie zagra dana osob niż czytać kopie. Nie mam pojecia czy sie sprawdziły czy nie. Chuj mnie to obchodzi. Na zadne polskie inne forum jesli jeszcze istnieja nie zajrzałem od lat. Jesli takie jeszcze są to liżą dupe PL bukom, którzy maja ich za nic.
Tym sie rózni mecz.pl od wszystkiego. A to,ze ktoś zmienił dzialanosc na jakąś Rumunie czy Bułgarie itp skonczy sie jak zwykle.