Mam nadzieję, że szef zorganizowanej grupy przestępczej Zbigniew Ziobro będzie miał dobrą opiekę lekarską w szpitalu więziennym. Mam nadzieję, że nie pozwolą mu umrzeć przed zakończeniem całej odsiadki:
Jak się czujecie PiSiory gdy dowiedzieliście się od ziobrystów, że to nie Donald Tusk jest niemieckim agentem, tylko Mateusz Morawiecki, a Kornel Morawiecki był ruskim agentem?
Gdybym miał tu wkleić wszystkie dowody na bycie agentem niemieckim Twojego idola Tuska to chyba noc bym zarwał. Dlatego proponuje abyś przeczytał książke... [url=https://s.lubimyczytac.pl/upload/books/4861000/4861583/688178-352x500.jpg][/url] miłego czytania
A druga sprawa. Jak to jest, ze za czasów PIS na granicy Polsko-Białoruskiej straż graniczna to mordercy, ludzie bez serca, którzy mordują niewinne kobiety i dzieci. Opozycja , celebryci wydali wyroki. Film nawet powstał jak to źle Straż Graniczna działa A teraz...co to się stało? Nagle sytuacja się zmieniła? To po drugiej stronie podstawili złych ludzi, którzy dopiero teraz rzucają kamieniami, nożami itp Ta nowa zmiana to takie zakłamane ścierki, ze to słów brak
A druga sprawa. Jak to jest, ze za czasów PIS na granicy Polsko-Białoruskiej straż graniczna to mordercy, ludzie bez serca, którzy mordują niewinne kobiety i dzieci. Opozycja , celebryci wydali wyroki. Film nawet powstał jak to źle Straż Graniczna działa A teraz...co to się stało?
Nic się nie stało. Wcześniej Agnieszka Holland i Lewica krytykowali rząd PiSu, a teraz krytykują rząd Tuska. To była jedna z niewielu spraw gdzie na początku popierałem działania PiSu, później wahałem się, a teraz popieram działania Tuska.