"Nadal uważam, że Niemcy są naprawdę wspaniałym krajem. Uwielbiamy tu być, ale nie są to już takie Niemcy, jakie były dziesięć lat temu, kiedy wyjeżdżaliśmy. Mam na przykład 7-letnią córkę. Gdy będzie starsza, gdy skończy 13, 14, 15 lat, i gdyby ktoś zapytał mnie teraz: Czy wypuściłbym swoją córkę o 23:00 w Hiszpanii, gdy będzie miała 14 lat, czy w dużym niemieckim mieście? Myślę, że obecnie skłaniałbym się ku Hiszpanii" ~ Toni Kroos
Co on chciał w tej wypowiedzi przemycić? Czyżby był przeciwko polityce imigracyjnej? Typowy Naziiol
Magazyn "People" poinformował w niedzielę o śmierci Shannen Doherty. Aktorka od niemal dekady walczyła z zaawansowanym rakiem piersi i na bieżąco informowała o przebiegu wyniszczającej choroby. Odeszła w sobotę 13 lipca w wieku 53 lat
Jedną z Biało-Czerwonych, która będzie reprezentowała nasz kraj na igrzyskach olimpijskich w Paryżu, jest Anastazja Kuś. 17-letnia biegaczka wywodzi się ze sportowej rodziny. Co ciekawe, Kuś wywodzi się ze sportowej rodziny. Jej ojcem jest dobrze znany fanom piłki nożnej Marcin Kuś. Grający na pozycji obrońcy piłkarz w trakcie kariery reprezentował m.in. Istanbul Basaksehir, Polonię Warszawa czy też Koronę Kielce