Mamy extra rząd i super prezydenta Ci wszyscy ludzie to wspaniali fachowcy Ufam im i wiem, że wybrałem swoją przyszłość Za rękę poprowadzą mnie do Europy
Nie w tym przypadku.. Unia be...Niemiec be..ruski be..Amerykanin cacy.. ma nas w dupie...he he..szable w dłoń!!
Jak to dobrze, że my z pacyfkiem i ojro wstaniemy z niemieckiej pryczy.
Tak. Od razu możecie wracać..tak jak Sensei, to tego kraju,który mlekiem i miodem popłynie.. Domy sobie kupicie, cztery pokoje, kuchnia..łazienka i działka 2 ary..a wszystko za 10 tysięcy dolarów!! Wraca dobrobyt do kraju, to i cała zarobkowa emigracja..wróci..
Tak. Od razu możecie wracać..tak jak Sensei, to tego kraju,który mlekiem i miodem popłynie.. Domy sobie kupicie, cztery pokoje, kuchnia..łazienka i działka 2 ary..a wszystko za 10 tysięcy dolarów!! Wraca dobrobyt do kraju, to i cała zarobkowa emigracja..wróci..
Ty możesz zacząć od kupna tylko musisz się spieszyć, bo bez względu na wyniki jutro rano popyt będzie ogromny
Ty możesz zacząć od kupna tylko musisz się spieszyć, bo bez względu na wyniki jutro rano popyt będzie ogromny
Ale tak generalnie, to..nawet jak zabraknie, to po starej znajomości, ze swojego pancernego zapasu coś odstąpisz..