Może bym to jeszcze jakoś zniosła. Ale Miśka dobiła mnie inną rzeczą. Miałyśmy sejf w pokoju, ustaliłyśmy wspólnie kod. I ona co wieczór ten sejf otwierała i ostentacyjnie liczyła swoje pieniądze. Na moje pytanie, czy sądzi, że zaglądam do sejfu i coś jej podkradam, kiedy ona jest na przykład pod prysznicem, powiedziała, że należy mieć do wszystkich ograniczone zaufanie. Zatkało mnie, przestałam się wówczas praktycznie do niej odzywać. Ale za to zaczęłam rozumieć jej męża. Dotarło do mnie, że Miśka ma dwie twarze, tę dla bliskich i dla nieznajomych, że świetnie kreuje swój wizerunek na zewnątrz. Tym razem to ja stałam się jej ofiarą, na mnie wyładowywała swoje frustracje.
Wśród najbardziej pożądanych zainteresowań znalazły się nauka języków obcych, gra na instrumencie, gotowanie oraz stolarstwo. Wyniki badania sugerują, że kobiety doceniają zarówno kreatywność, jak i praktyczne umiejętności. Zajęcia wymagające zaangażowania fizycznego lub intelektualnego, takie jak malarstwo, pisanie, fotografia, astronomia, piesze wędrówki, kowalstwo czy łucznictwo, również zostały wysoko ocenione. Z kolei hobby, które znalazło się na samej górze, to czytanie książek.
Wśród najbardziej pożądanych zainteresowań znalazły się nauka języków obcych, gra na instrumencie, gotowanie oraz stolarstwo. Wyniki badania sugerują, że kobiety doceniają zarówno kreatywność, jak i praktyczne umiejętności. Zajęcia wymagające zaangażowania fizycznego lub intelektualnego, takie jak malarstwo, pisanie, fotografia, astronomia, piesze wędrówki, kowalstwo czy łucznictwo, również zostały wysoko ocenione. Z kolei hobby, które znalazło się na samej górze, to czytanie książek.
FK Bodo/Glimt - Inter Mediolan AS Monaco - Paris Saint-Germain Qarabag FK - Newcastle United Galatasaray - Juventus Club Brugge - Atletico Madryt Borussia Dortmund - Atalanta Olympiakos SFP - Bayer 04 Leverkusen Benfica Lizbona - Real Madryt