w Erewaniu w przerwie kurs na gola 1.11 ponoć gospodarze mają wygrać tu już kurs lepszy
Ararat Yerevan. A tam to nie bedzie przekrętu na remis bo żadnego gola to im już nie potrzeba . Z reszta poblokowane prawie wszedzie to spotkanie na LIVE
w Erewaniu w przerwie kurs na gola 1.11 ponoć gospodarze mają wygrać tu już kurs lepszy
Ararat Yerevan. A tam to nie bedzie przekrętu na remis bo żadnego gola to im już nie potrzeba . Z reszta poblokowane prawie wszedzie to spotkanie na LIVE
Kurs na 1 spadł na początku praktycznie o połowe od wyjsciowego. Pozniej juz normalnie podniesli
Ja to chciałem zgrać remis po 3,95, ale od momentu jak Alaskhert prowadzi 2:0 to poblokowali
No teraz jak ktoś ma gdzie to można grac, ze Ararat wyrówna
Ja akurat gola BKMA to mam trafionego bo zagrałem na tej zasadzie co teraz cały czas. Ten komu potrzebna wygrana to pierwszy straci gola. Shirak ogolnie mam, że strzelą chociaż 1 bramke ,ale z tym to na sukces nie licze