Powiem Wam, że jak tak chodzę po centrum to mało widać reklam mundialu. Czasami coś na przystankach autobusowych wyświetlają. No i w sklepach są edycję coca-coli mundialowe. A tak to cienko. Może dlatego że Chicago nic nie organizuje
Powiem Wam, że jak tak chodzę po centrum to mało widać reklam mundialu. Czasami coś na przystankach autobusowych wyświetlają. No i w sklepach są edycję coca-coli mundialowe. A tak to cienko. Może dlatego że Chicago nic nie organizuje
Nie moge sie zebrać żeby jakąś taśme na MS zagrać. W wiekszości chyba na bramki bo na bank jakieś z 2 lub 3 szalone wyniki będą, więc jak najmniej 1X2. Może w weekend pomyśle
Ja już napierdalam typami w tematach...może ktoś doceni ten trud wkładany w przywracanie tego forum do czasów świetności !!!! Jeszcze rejestracja open...świeżego powiewu potrzeba w tych kurwa skostniałych, zabetonowanych strukturach..
Każdy docenia
Rejestracja open to tylko problemy będą . Mimo, że ten soft jest dużo lepszy od starego pod tym względem
Ja generalnie chyba juz nie miałbym siły i nerwów na to
W Czikago kasyna mogą być tylko na wodzie albo mieć dostęp do wody z jeziora. To teraz buduje się jedno przy samym downtown. Musili postawić je zaraz przy samej rzecce jakieś głupie mają przepisy i pewnie chodzi o omijanie podatków.
Ciężki temat bo to Barracas prawie nie przegrywa u siebie. Na over 2,5 szalony kurs i chyba go sobie zagram bo w Pucharach lubią tam postrzelać. A 1,5 do czegoś sobie dołoże na noc
Ciężki temat bo to Barracas prawie nie przegrywa u siebie. Na over 2,5 szalony kurs i chyba go sobie zagram bo w Pucharach lubią tam postrzelać. A 1,5 do czegoś sobie dołoże na noc
Edit. A to na neutralnym grają
O to to! Myślę, że zmęczenie po Copie a dłuższa pauza Huraganów przyniesie efekty, się okaże.