Generalnie zły jestem, że zmieniłem zdanie co do typów na USA bo łacznie z Bośnią to kurs chyba grubo ponad 50 by byl z tych 2 spotkań. Nie sądziłem,ze ten Paragwaj aż takie cieniasy. Jeszcze niepotrzebnie zdziwiły mnie tak wysokie kursy na overy w tym spotkaniu. Na over 1,5 było 1.50

a wyżej to już obłed patrząc na wynik 4:1
Nie szukam dziś na siłe jakichs niespodzianek. Wszystkie te spotkania to przepaść miedzy drużynami. Pomijajac AUS - Turcja. Turcja nie jest taka dobra jak na to kurs wskazuje. Strzelą jedną bramke i maja w dupie spotkanie. Troche atakują, ale sa nieskuteczni. Ogladałem ich z 3 spotkania i za kazdym razem było tak samo. Mieli fart,że przeciwnik nie strzelił im bramki lub był tragiczny jak Rumunia. Jak zagrają tak samo z Kangurami to AUS jest w stanie im strzelić bramke i wtedy kwestia czy Turcja strzeli tą drugą.
Brazylia - Maroko niby nie przepasc, ale dla mnie tak. Nie grają niczego szczegolnego. Brazylii nic nie musi w tym spotkaniu ,ale mam nadzieje, ze wybija Maroku piłke z głowy. Gdyby musieli wygrac to by ich rozniesli.
Tak sobie myśle