|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Popatrz sobie na inne nazwy klubów - zauważysz, że większość nazw miast jest po włosku. Widocznie w tym języku Monaco=Monachium Bez kitu masz 100% racji dokladnie tak to znaczy  ale pierwsze wrazenie masakryczne ,zwracam honor wyglupilem sie ,coz trzeba sie jezykow uczyc 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dear Client, Thank you for registering on our site. We would like to inform you that you may deposit funds into your Totosi betting account either by Visa, Mastercard or else by bank transfer ( please contact us should you require our bank account details ) Should you wish to deposit funds in your Totosi account by credit card, you may do so via our secure payment gateway. Please note that a credit card deposit limit has been set at Euro 25 per day on your account. This limit will remain effective until you forward the documentation listed below which we require for client I.D. and data verification purposes. 1. Two valid photos ID`s as follows :- a ) a valid passport or driving licence and b ) an ID bearing current address details; 2. A copy of a recent utility bill or similar supplier statement with address details corresponding to those listed on the ID submitted in compliance with 1 ( b ) above; 3. Front and back image of credit cards you wish to use for your Totosi account. You may wish to blank out the middle 6 digits for security reasons, however please ensure that the first six digits and last four digits are legible on the scanned images (eg 1234 56xx xxxx 7890 ) Documentation should preferably be submitted to our offices via e-mail. Alternatively, you may forward documentation by facsimile on fax number +356 21 33 66 39. Failure to comply with our request may lead to your account being blocked by our system, until documentation is submitted. Should you encounter any difficulties or wish to contact us please revert accordingly. Kind regards [email protected]Takiego maila dostałem.
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
Witam. Założyłem konto na totosi.com ugrałem z z tego bonusa 60.44 Euro :), ale nie mam wlasnego konta w banku, czy moge wplacic pieniadze na konto kumpla ? Zazanczę ze pola imię i nazwisko nie mozna zmienic. Zzy jezeli podam jego numer konta, a imie i nazwisko zostawie swoje to czy przeleją pieniądze ? Poza tym co wpisac w polu Beneficiary Bank/Swiftcode ?
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
proponowalbym ci zalozyc konto, wystarczy wizyta w banku i jakies 15minut, a mozesz nawet zrobic to z domu przez internet
|
|
|
|
|
?
|
|
?
Mam problem, który pokazał sie pierwszy raz z postawieniem kuponu. Mianowicie po wybraniu stawki i meczy jakie chce zagrać, standardowo pokazuje sie komunikaT czy jestem pewny, daje ok a póxniej odziwo pokazuje sie ze 1029|1029|limit_ticket :/ co jest nie tak
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
tez to mialem wydaje mi sie ze to limit na dane spotkanie tzn ze juz obstawiales je na innym kuponie wczesniej
|
|
|
|
|
?
|
|
?
to nie można u nich np: dwóch takich samych postawić????
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
nie wiem czy to sie ma do wszystkich spotkan czy tylko do niektorych, jedna rada jak ugrasz wystarczajaca sume to wyplacaj
|
|
|
|
|
?
|
|
?
Co masz na myśli mówiąc "wystarczającą". Narazie zaczynam tam stawiac więc na koncie za duzo nie mam,ale jeszcze z tydzień półtorej i będe wypłacał.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Pytanie - czy trazeba im wysylac te skany o ktorych jest napisane w mailu? bo mi wynika, ze to tylko jak chcesz do nich wplacic, choc przyznam ze nie wczytywalem sie w maila za specjalnie tylk ookiem rzucilem.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Właśnie zleciłem wyplate na mbnk... Na kiedy jej sięmoge spodziewać????? Trzeba jakieś skany wysłać??? Prosze o odpowiedz bo widze żę juz pare osób wyplacało.... z Góry thx ! Prosze o odpowiedz kto już wypłacał na konto bankowe...
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
przy wyplacie dostajecie automatyczna odpowiedz WITHDRAWAL REQUEST ACCEPTED ale teraz trzeba czekac na akceptacje wyplaty co moze zajac tydzien po czym przysylaja maila z prosba o skad dokumentu ze zdjeciem i aktualnym adresem
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Czy ten bonus jest jeszcze dostepny, bo nie widze go na stronce???
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ja zleciłem wypłate wczoraj i odrazu wysłalem maila z dowodem swoim....Oto co napisali: Dear client, Kindly be informed that in order to process your withdrawal request we require a valid photo ID bearing your current address. Should you require further assistance, please do not hesitate to contact us. Kindly regards,
moze ktoś pomodz przetumaczyć ??
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
ja zleciłem wypłate wczoraj i odrazu wysłalem maila z dowodem swoim....Oto co napisali: Dear client, Kindly be informed that in order to process your withdrawal request we require a valid photo ID bearing your current address. Should you require further assistance, please do not hesitate to contact us. Kindly regards,
moze ktoś pomodz przetumaczyć ?? Wymagaja dowodu tozsamosci z waznym, obecnym zdjeciem oraz obecnym adresem zamieszkania Jesli wymagasz dalszej pomocy, skontaktuj sie z nami. Tyle Majster
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
moze ktoś pomodz przetumaczyć ?? Wymagaja dowodu tozsamosci z waznym, obecnym zdjeciem oraz obecnym adresem zamieszkania Jesli wymagasz dalszej pomocy, skontaktuj sie z nami. Tyle Majster Jak to ważnym ?? Przeciez to mój dowod osobisty ; / ??
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
moze ktoś pomodz przetumaczyć ?? Wymagaja dowodu tozsamosci z waznym, obecnym zdjeciem oraz obecnym adresem zamieszkania Jesli wymagasz dalszej pomocy, skontaktuj sie z nami. Tyle Majster Jak to ważnym ?? Przeciez to mój dowod osobisty ; / ?? wyslij im ten skan dowodu i tyle 
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
moze ktoś pomodz przetumaczyć ?? Wymagaja dowodu tozsamosci z waznym, obecnym zdjeciem oraz obecnym adresem zamieszkania Jesli wymagasz dalszej pomocy, skontaktuj sie z nami. Tyle Majster Jak to ważnym ?? Przeciez to mój dowod osobisty ; / ??  Wydaje mi sie ze Kenkarty chyba nie przyjma wiec Twoj dowod osobisty powinien wystarczyc.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
moze ktoś pomodz przetumaczyć ?? Wymagaja dowodu tozsamosci z waznym, obecnym zdjeciem oraz obecnym adresem zamieszkania Jesli wymagasz dalszej pomocy, skontaktuj sie z nami. Tyle Majster Jak to ważnym ?? Przeciez to mój dowod osobisty ; / ?? wyslij im ten skan dowodu i tyle  No wysąłlem odrazu po zleceniu wypłaty i to odpisali..
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
moze masz adres zamieszkanie w koncie u buka inny niz na dowodzie ?????
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|