Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 2 z 4 1 2 3 4
S
old hand
old hand
S Offline
Originally Posted by solidny_gracz
Deportivo - Real X frown

Stawka: 5,84 Euro
Kurs: 3,6
Ewentualna wygrana: 15,18 Euro

-5,84

Nie jestem zaskoczony wynikiem. Real nie byl wedlug mnie faworytem. Zaskakuje mnie tylko sposob w jaki przegrali - ilosc strzalow celny etc.
Tak czy inaczej weekend byl swietny - o ile nie najlepszy w ostatnim czasie. Powoli chyba znaczne traktowac tego bukmachera typowo jako gielde choc bede rowniez podawal typy (postaram sie by byly to wysokie kursy z ktorych idzie zarobic naprawde dobre pieniadze wkladajac nie za wiele). Obecnie od dnia 20-11.2006 moj
stan konta wynosi 169,58 EURO co uwazam za naprawde dobry wynik! W przeliczeniu na nasza walute bedzie to ponad 600zl!!! Mysle o czesciowym wycofaniu srodkow do innego bukmachera gdyz jak narazie ibetx ma bardzo uboga oferte. Problemem jest tylko wyplata pieniedzy gdyz za przelew biora az 22$.. myslalem o zalozeniu konta Netteler i przelanie np. do Expektu gdzie posiadam konto. Jesli ktos z osob przegladajacych ten temat ma jakos sensowny pomysl to bardzo prosze o wiadomosc na PRIV.

Bonus: Unibet
S
old hand
old hand
S Offline
Liverpool - Arsenal 1

Stawka: 5,00 Euro
Kurs: 1,89
Ewentualna wygrana: 4,45 Euro

S
old hand
old hand
S Offline
Liverpool - Arsenal 1 frown

Stawka: 5,00 Euro
Kurs: 1,89
Ewentualna wygrana: 4,45 Euro

-5,00

S
old hand
old hand
S Offline
Typu tego nie moge zagrac bo nie ma go w ofercie IBETX jednak mysle ze jest warty rozwazenia:

Metz - Stade de Reims X2

Lider 2 ligi we Francji podejmuje 7 druzyne. Wydawać by sie moglo ze typ zupelnie odwrotny do przewidywan jednakze podam kilka swoich uwag. Druzyna gospodazy na wlasnym stadionie 9-0-0 co wedlug mnie dzis musi sie skonczyc! Poza tym ostatnie 10 spotkan bez porazki 7-3-0. Jestem blizej remisu jednakze nie wykluczam tez calkowitej niespodzianki i przegranej druzyny Metz

S
old hand
old hand
S Offline
Inny ciekawy typ na weekend ktorego tez nie mam w ofercie to:

Os Belenenses - Sporting Lisbon 1X

Do zagrania tego meczu przekonuja mnie 3 fakty. Druzyna zajmujaca 2 miejsce w tabeli - Sporting nie przegral jeszcze meczu wyjazdowego 6-1-0, natomiast druzyna gospodarzy w ostatnich 10 meczach nie zaliczyla remisu 5-0-5. Co wiecej na wlasnym obiekcie pokonali 2;0 Sporting Braga bedacy w dobrej formie i zajmujacy 4 miejsce w tabeli.

S
old hand
old hand
S Offline
West Brom - Luton 1

Stawka: 10,00 Euro
Kurs: 1,55
Ewentualna wygrana: 5,50 Euro

S
old hand
old hand
S Offline
West Brom - Luton 1smile

Stawka: 10,00 Euro
Kurs: 1,55
Ewentualna wygrana: 5,50 Euro

+5,50

Bardzo nerwowo ale sie udalo:) No i moj meczyk Metz - mam nadzieje ze ktos zagral:)

S
old hand
old hand
S Offline
Na dzien dzisiejszy jest kilka spotkan ktore uwazam za warte zagrania. Czekam jednak na odpowieni kurs. Oto niektore z moich poropozycji

Bolton - MC 1x
Wedlug mnie w tej konfiguracji to pewniak! Druzyna gospodarzy na swoim obiekcie spisuje sie bardzio dobrze 7-1-3. W przeciwnej konfiguracji sa wyjazdowe wyniki MC. Druzyna Bolton ograla u siebie m.in Arsenal, Newcastle, Porsmouth, WHU. MC ostatnie 3 mecze wygral jednak ta zwyzkowa forma nie przekonuje mnie. Mysle ze wlasnie dzis seria zwyciestw sie skonczy. Podporka dlatego ze 10 ostatnich meczy Boltonu bez remisu 6-0-4.

Blackburn - Arsenal x2
Kolejny mecz wedlyg mnie bardzo pewny. Arsenal pokazal ze na wyjazdach potrafi strzelac gole - 9 w 2 meczach z Liverpoolem ktory na wlasnym obiekcie w lidze jest niepokonany 8-2-0. Blackburn na wlasnym stadionie spisuje sie przyzwoicie 5-2-4 mysle jednak ze to za mala na bedacy w wysokiej formie Arsenal - dzis zagra Henry a na skutecznosc i tak nie moga nazekac - Baptista 4 gole w 1 meczu.

Torino - Inter 1x
Mecz na ktory czekam od przerwy swiatecznej. Zdecydowany faworyt Inter zagra w Turynie ze "sredniakiem". Jednaze do zagrania takiego typu przekonuja mnie statystyki 15-3-0 oraz 11 meczy wygranych z rzedu. Widzialem mecz pucharowy Interu - grali dobrze ale bardzo malo skutecznie. Uwazam ze wygrana Torino tez jest bardzo mozliwa.

Toulouse - Lyon 1x lub X
Kolejny typ ktory wielu bedzie uwazac za calkiem pomylony. Jednakze druzyna Lyon moim zdaniem nie wygra - jestem bliski remisu. Statystyka Lyon na wyjazdach 9-0-1. Kilka meczy lider ligi wygrywal w koncowkach - dzis sie mu to nie uda choc gospodarze maja nie za dobra passe - 3 przegrane z rzedu:)

Radze przyjrzec sie meczowi PSG(nie warto grac moze sie zdazyc niespodzianka), Sedan (mysle ze Nancy wygra), Nantes (ew. wygrana Nice).

Co i za ile dokladnie zagram podam tuz przed rozpoczeciem spotkan.

S
old hand
old hand
S Offline
Jak na razie mecze zgodnie z przewidywaniami - PSG polegl na wlasnym stadionie; Bolton zremisowal:) Zaluje ze nie zagralem Southend, Colchester, Middlesbrough ktore rowniez przelamaly zerowe dorobki..

Pytanie czy to koniec na ten weekend czy jeszcze posypia sie niespodziewane wyniki:)

Dodam ze na meczu Chelsea zarobilem +10,19 Euro gdyby byl inny rezultat zarobilbym 10,20 tongue

S
old hand
old hand
S Offline
Toulouse - Lyon 1x

Stawka: 7,11 Euro
Kurs: 2,75
Ewentualna wygrana: 12,48 Euro

Wieczorkiem INTER:)

S
old hand
old hand
S Offline
Na live przyjelo mi delikatnie Arsenal +0,39 laugh

Torino - Inter 1x

Stawka: 3,36 Euro
Kurs: 3,08
Ewentualna wygrana: 7,00 Euro

Na dzis to juz wszystko.. Niestety nie udalo sie zagrac kilku spotkan z wyzej wymienionych gdyz mialem wyjazd rodzinny. Jutro z rana podam kilka propozycji. Pozdrawiam

S
old hand
old hand
S Offline
Toulouse - Lyon 1xooo

Stawka: 7,11 Euro
Kurs: 2,75
Ewentualna wygrana: 12,48 Euro

+12,48

S
old hand
old hand
S Offline
Torino - Inter 1x frown

Stawka: 3,36 Euro
Kurs: 3,08
Ewentualna wygrana: 7,00 Euro

-3,36

S
old hand
old hand
S Offline
Os Belenenses - Sporting Lisbon 1X ooo 0:0

Do zagrania tego meczu przekonuja mnie 3 fakty. Druzyna zajmujaca 2 miejsce w tabeli - Sporting nie przegral jeszcze meczu wyjazdowego 6-1-0, natomiast druzyna gospodarzy w ostatnich 10 meczach nie zaliczyla remisu 5-0-5. Co wiecej na wlasnym obiekcie pokonali 2;0 Sporting Braga bedacy w dobrej formie i zajmujacy 4 miejsce w tabeli.

Dzisiejszy dzien wedlug mnie zapowiada sie podobnie do wczorajszego - moze wiec pojawic sie kilka niespodzianek

Sevilla - Mallorca x2
Kolejny typ zupelnie przeciwny do oczekiwan:) Druzyna gospodarzy seria 8-0-0 na wlasnym stadionie natomiast Mallorca ostatnio 4 przegrane z rzedu - to wlasnie mnie przekonuje zeby zagrac ten typ.

Recreativo - Deportivo x2 lub 2[b]
Moim zdaniem fala przegranych w meczach wyjazdowych dla druzyny z La Coruny minela (bilans 0-3-5). Przelomem moze byc gladkie zwyciestwo nad Realem oraz ostatnie wyjazdowa wygrana w pucharze. Co do druzyny Recreativo - na wlasnym stadionie spisuja sie przyzwoicie ale nie jakos super dobrze 4-1-3 natomiast 10 ostatnich spotkac zakonczylo sie bez remisu 6-0-4 dlatego konfiguracja x2 zdaje sie byc pewna.

[b]St. Etienne - Monaco X

Ostatnia zwyzkowa formy duzyny z ksiestwa daje szanse wywieznienia 1pkt. Faktem jest rowniez ze gospodarze graja na wlasnym stadionie swietnie 8-0-2 ale nalezy wziac pod uwage ze mieli nie az tak silnych rywali.

Ciekawe zakonczenia wedlug mnie moga pojawic sie rowniez w Serie A - Palermo (x), Roma (x) dlatego jesli ktos przymierza sie do zagrania na faworytow to moze z podporka;)

S
old hand
old hand
S Offline
Sevilla - Mallorca x2

Stawka: 9,81 Euro
Kurs: 5,20
Ewentualna wygrana: 41,16 Euro

S
old hand
old hand
S Offline
Sevilla - Mallorca x2 ooo

Stawka: 9,81 Euro
Kurs: 5,20
Ewentualna wygrana: 41,16 Euro

+41,16

S
old hand
old hand
S Offline
Bardzo dobry weekend - ok. +65 euro. Poza tym wiekszosc typow ktore podalem byla trafna - wczoraj: Roma, Deportivo, Sevilla. Obecnie stan konta: +228,83 euro

S
old hand
old hand
S Offline
Zbliza sie weekend dlatego tez podaje kilka moich propozycji:

FC Liverpool - Chelsea London FC x2 lub 2
Druzyna gospodarzy 9-2-0 jednak jak pokazal Arsenal mozna tutaj spokojnie wygrywac. Mysle ze nadszedl odpowieni czas aby wlasnie przegrac;) No i goscie to wielka Chelsea moze nie w najwyzszej formie ale..:) Z podporka mysle ze spokojnie wejdzie.

Fulham United - Tottenham Hotspur 12
Druzyna Fulham 5 remisow pod rzad. Mysle ze seria sie skonczy - Tottenham moze nie gra rewelacyjnie na wyjazdach - tylko 1 win ale jest w stanie spokjnie to wygrac dlatego tez typ 12.

Wigan Athletic - Everton FC 1x
Wigan w fatalnej serii 6 przegranych pod rzad. Jednak na wlasnym stadionie zdobyli juz kilka pkt (11) - przeciwnik na wyjazdach tylko 10 - ostatnio meczyl sie u sibie z Reding i w koncowce zremisowal.

Arsenal London FC - Manchester United x2 lub 2
Podobna sprawa jak z Liverpoolem - 6-5-0 - przegrac moga jedynie z MU ktory praktycznie nie spada ponizej okreslonego poziomu.

Przewiduje tez ew. wygrana jednej z 2 druzyn: Charlton, WHU wiec mysle ze warto te mecze omijac szerokim lukiem;D

Inter - Fiorentina x2
W zeszlym tygodniu sie nie udalo. Czas skonczyc dobra passe;)

Catania Calcio - Cagliari Calcio 2
Bardzo ryzykowny typ jednak jest dosc wysoka szansa ze wejdzie. Gospodarze 5-3-0 goscie 0-5-4 smile Nic dodac nic ujac.

PSV - Heerenveen SC x2
Kolejny mecz przeciwko faworytowi. PSV 10-0-0 podobnie jak tydzien temu sevilla;)

Sparta Rotterdam - Excelsior Rotterdam x2
Sparta u siebie bez remisu - goscie fatalna seria 6 porazek a do tego bez wygranej na wyjazdach:)

Haarlem - Roosendaal RBC x2 lub
Gospodarze bez porazki u siebie natomiast swietnie spisujacy sie goscie zlapali lekka zadyszke - jednak mysle ze wywioza 1pkt (a nawet 3)

Mallorca RCD - Real Madrid X
Gospodarze wygrali w wyjazdowym spotkaniu z liderem. Ogladalem mecz i pierwsza polowa bardzo dobra - potem troszke gorzej. Real bez remisu.

Real Sociedad San Sebastian - FC Valencia 1x
Goscie seria 5 wygranych - gospodarze u siebie 9pkt w 9 meczach. Mysle ze remis jest w ich zasiegu.

Bardzo mnie zastanawia co stalo sie w Xerez.. nagle porazki 6 z rzedu!! Moze warto zagrac 1x

Mecze ktore to umiescilem to jedynie moje spekulacje - tak jak mialo to miejsce do tej pory:) Co z tego wybiore okaze sie przed rozpoczeciem spotkan.

S
old hand
old hand
S Offline
Stalo sie:) Zalozylem konto w firmie Betsson. Wplacilem 55zl (zgarnalem bonus 55) i zaczalem gre. Musze obrocic to 3 razy - ew. zrezygnuje z bonusu jesli zajdzie taka potrzeba. Niestety z powodu zlego stanu zgrowia nie podalem wczoraj pierwszego zagranego kuponu.
Dla zainteresowanych TU [rybol.hcm.pl]
znajduje sie historia mojej gry w IBETX

B1
HFC Haarlem - RBC Roosendaal X2 1,22 ooo
TOP Oss - Stormvogels/Telstar X2 1,49 ooo
Genoa - Mantova 1X 1,13 ooo

Stawka: 20,00zl
Kurs: 2,05
Ewentualna wygrana: 41,00zl ooo

Na dzis zagralem cos takiego:

B2
Blake, J - Ginepri, R 1 1,15
Murray, A - Chela, J 1 1,30
Berdych, T - Tursunov, D 1 1,45

Stawka: 10,00zl
Kurs: 2,17
Ewentualna wygrana: 21,70zl

S
old hand
old hand
S Offline
Typ od kolesi Szczypiora:

B3
Juventus - Bari: Obie drużyny zdobywają gole TAK 2,40

Stawka: 20,00zl
Kurs: 2,40
Ewentualna wygrana: 48,00zl

Strona 2 z 4 1 2 3 4

Moderatorzy  rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
9 zarejestrowanych użytkowników (alfa, Sensei, latajaca_holenderka, betowiec, JelineK, burbon, aker, 11kera11, rafal08), 326 gości, oraz 6 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,292
Posty5,837,250
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025