Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 4 z 4 1 2 3 4
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by kardynal20
a wszyscy widzieli co z nimi zrobili w 1 pol brema nie istniala

nieporownujmy werderu do atletico. bo to nie na miejscu smile. chcialbym zobaczyc jak werder by sobie radzil w hiszpanskiej i szczerze mowiac ciezko ich widze smile

na poczatku myslalem o underze 2,5 kurs w profie 2.0 . ale patrzac h2h z lat ostatnich to jednak daje sobie spokoj smile. i tak idac tropem poprzednich lat i statystykami AM na awayu, to nasuwa mi sie tylko jeden typ na ten mecz ktory zagram a mianowicie +1,5. Moim zdaniem barcelona moze wyjsc troche przestraszona a raczej nie tak pewna siebie jak to zazwyczaj bywa. mysle ze walka o puchar interkontynentalny odcisnela swoje pietno na psychice zawodnikow i nie beda tak pewni swych umiejetnosci.

for me +1,5 i bedzie LUX wink

PS co do krotkiej noty na temat tgo spotkania ktos moze uwazac za glupoty to co napisalem ale to tylko moje osobiste zdanie na ten temat.

wlasnie wrocilem do domu pelny banan na twarzy i jest LUX laugh

hura

Bonus: Unibet
R
Pooh-Bah
Pooh-Bah
R Offline
Dzięki Stoin. dzieki Tobie postawiłem, że Agüero strzeli. Po przeczytaniu Twojego tekstu pomyślalem sobie, że Barcelonie strzela młodzież. I akurat Thuram dał ciała.

Moze się zdziwisz, ale sercem byłem za Barcą, której kibicuje od dawien dawno. Choc prawdę powiedziawszy w tym sezonie jestem trochę rozczarowany. Wkurzyły mnie chybione transfery - wszystkie! Najlepszy "transfer" to Saviola, ale on grzeje ławę. Zambrotta jeszcze by oblecial, ale Gudji i Thuram? Co oni wnoszą. kompletnie nic.

Mecz nie był porywajacy. Barca nie gra tego, na co ją stać, a poza tym brakuje armat.

Trafiłem dziś jeszcze [...]

moge sie oczywiscie mylic, ale nie sadze, zeby kogokolwiek po meczu interesowalo co trafiles...

--
pzdr.bcn1899 *som i serem*

Last edited by bcn1899; 22/12/2006 02:46.
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Mnie interesuje wink

Kolejka się skończyła, temat niedługo zostanie zamknięty, więc czemu nie dać się wypowiedzieć użytkownikom juz po meczu ? Komu to przekszkadza ?

Ja zagralem correct score 1-1 za "pińcset funtow", interesuje Cie taka informacja?? laugh

Dajmy spokoj, nikt nie czepia sie jesli ktos podsumuje swoje propozycje jesli takowe podal przed meczem, a w powyzszym przypadku nie ma o tym mowy, cos jeszcze?? smile

Last edited by Biszop; 22/12/2006 11:41.
Strona 4 z 4 1 2 3 4

Moderatorzy  Akhu, Biszop 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
3 zarejestrowanych użytkowników (rafal08, forty, 11kera11), 2,053 gości, oraz 4 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,278
Posty5,830,277
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025