|
|
veteran
|
|
veteran
dziwna sprawa. Zarejestrowałem się tam dawno, a oni mi na maila (ten który podawałęm przy rejestracji) przysłali mi ofertę bym się zarejestrował- a dostanę do 100zł bonusu (50%premii)!!! ...ale z nich parówy!
|
|
|
|
|
member
|
|
member
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Czy któryś z WAS ostatnio przelewał za pomocą karty Inteligo pieniądze na konto BAW. Chodzi mi oczywiście o to czy ze stronki Bwin umiecie ściągnąć tam sowje pieniądze z Inteligo. Wydaje mi się, że nie działa wogóle w Bwin płatność za pomocą karty. Wogóle nie łączy się podobno z Bankiem, ani nie ma potwierdzenia w Bwin, że próbowało się wpłacić pieniądze na ich konto.
Pozdrawiam TomiKopi
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ja w zeszlym tygodniu i nie bylo problemow(visa electron inteligo)
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Czy w bwin na netellera mozna wyplacic tylko tyle ile sie wplaciło? I czy sie coś placi za wpłatę albo wyplate na netellera??
|
|
|
|
|
member
|
|
member
moze mi ktos powiedziec czy ja wplacilem 100 zeta do bwin to czy moge to jakos zamienic na euro ??? da sie tak wogole?
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
nie, grasz w takiej walucie, jaka sam sobie ustaliles
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
...a teraz kumam. Link od BWin tyczył się wszystkich userów portalu pocztowego o2.pl- nawet tych co mają już konta u buka 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ile trzeba obrócić tym bonusem come back przed wypłatą. Napisałem do supportu ale nie mogę doczekać się odpowiedzi.
|
|
|
|
|
sottocapo
|
|
sottocapo
raz depozyt i 3 razy bonus jakos tak ;-)
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
1 i 5 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Troche sie u nich nazbieralo. wplacalem Nettlerem, I teraz pytanie. Czym wyplacic zeby jak najszybciej kase miec na koncie? aha i czy depozyt tylko przez NEttelere moge od nich wylacic czy obojetnie jaka metoda? Ile idzie kasa na MB od nich?
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Troche sie u nich nazbieralo. wplacalem Nettlerem, I teraz pytanie. Czym wyplacic zeby jak najszybciej kase miec na koncie? aha i czy depozyt tylko przez NEttelere moge od nich wylacic czy obojetnie jaka metoda? Ile idzie kasa na MB od nich? Jesli wplacales do nich tylko netellerem to tak wlasnie musisz wyplacic. Jesli chcesz kase na MB to musisz wplacic obojetnie jaka sume przez MB i wtedy nie bedzie problemu. CO do czasu oczekiwania to nie jestem pewien ale mysle ze jest podobnie
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
czyli wszystko musze na nettelera? nawet to co ponad depozyt? a ile wyplata trwa 1 dzien 2 dni? 1 godzine?
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Witam Kilka slow o Bwin. Gralem we wtorek mecz angielskiej conference, zostal odwolany. Dzis rozmawialem z supportem Sportingbetu i w ciagu doslownie minut mi go rozliczyli po kursie 1. Natomiast w Bwin kobieta mi powiedziala ze maja regulaminowy czas 72 godzin do rozliczenia tego zakladu i tyle. Jestem strasznie wkurwiony, "regulaminowo" przytrzymuja nierozliczone kupony zeby czlowiek nie mogl grac, chociaz informacja o przesunieciu terminu meczu(13 stycznia) widnieje juz od wtorkowego wieczoru. Generalnie w koncu to IM powinno byc na reke zeby jak najszybciej gracz mogl zagrac i ewentualnie wtopic. K...a stalownia jak ja p......e. No normalnie upadek. Nie mam slow .
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
Witam !
Mam drobne pytanie. Zakładam konto na bwin. Czy wpłacając pieniądze na konto bwin muszę wysyłać kasę z mojego konta bankowego? Czy kase na konto bwin może przelać mi kumpel ze swojego konta ? A jak to samo ma się z wypłatą ?
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Nawet tego nie probuj, twoja kasa , twoje konto, na zadne inne nie wyplaca. Wiem bo sam zakladalem Inteligo w pospiechu a i tak walek zrobilem bo wplacalem z nie swojej a wyplacilem na swoja, ale maly depozyt musialem zlozyc z tej SWOJEJ wiec, wlasciwie zaden walek
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jaki wałek? a jak idziesz do banku czy na poczte z druczkiem wpłaty to przecież też Ci idzie wpłata nie ze swojego konta i jest ok.
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Niechce mi sie z Toba gadac magister, jak od 2003 jestes zarejestrowany,a caly czas z drukami na poczte walisz no to sie poddaje.
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
Niechce mi sie z Toba gadac magister, jak od 2003 jestes zarejestrowany,a caly czas z drukami na poczte walisz no to sie poddaje. A znasz cos takiego? ---> "na przyklad"
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|