Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 7 z 9 1 2 3 4 5 6 7 8 9
R
addict
addict
R Offline
Experto podasz mi numer ip od Krakusa ?

Bonus: Unibet
veteran
veteran
Originally Posted by mervel
no to kurwa musze sie wypowiedziec na ten temat .Bo widze ze kurwa pan tomhas jest pewny siebie .A wiec tak po 1 jedz do niego bardzo chetnie bedzie zaskoczony .Kazales wyslac grosza zebym sie zweryfikwoal ale popaprancu nie pomyslales ze kogos o to poprosilem:)te dane to goscia z szuwi.com ma nick shogum porozmawiaj sobie znim:) Jak widzisz taki glupi to ja nie jestem zeby dawac dane Ci jak na tacy:) takze przyjezdzaj do mnie chetnie ci oddam te % dam ci milion euro pasuje?:):):):) cytuje:(A nie wierze w to zeby sie nei udało) no niestety:) skwituje to smiechem hahahha a teraz znajdz mnie hahaha
No żesz kerwa ciśnienie mi się przed świętami podniosło - z postów wnioskuję że cytowany powyżej popapraniec - zrobił kogś w ciula - i jeszcze na dodatek dumny z siebie o tym pisze.
To się w pale nie mieści.

C
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill
C Offline
Originally Posted by yaaho
mysle, ze to nie ma sensu...lepiej ta kase przeznaczyc na jakis "szczytaniejszy" cel

Wlasnie, zalatwienie IP w TPSA minimum 500zl. nastepnie pasuje pojechac pod dany adres, ale bez rozeznania, ile osob tam mieszka, kto to, jakies zdjecia, samochody, itp. wiele nie mozna, pasowaloby aby ktos mieszkanie obserwowal, nastepnie kolejna kasa na egzekucje...hehe, wyjdzie na Polskie warunki ponad 2000zl. spokojnie... Zalezy jakim budzetem dysponujemy laugh No i oczywiscie tego sie nie robi osobiscie, ale to chyba kazdy wie smile

a teraz na powaznie, nie dajcie sie w banalny sposob oszukiwac i nie bedzie problemow, a jesli juz to przeciez mozna wszystko zalatwic tylko trzeba miec troche silnej woli w dazeniu do celu wink

nero, napisz do Biszopa, on ma wglad do IP to Ci poda.

M
member
member
M Offline
Originally Posted by mervel
no to kurwa musze sie wypowiedziec na ten temat .Bo widze ze kurwa pan tomhas jest pewny siebie .A wiec tak po 1 jedz do niego bardzo chetnie bedzie zaskoczony .Kazales wyslac grosza zebym sie zweryfikwoal ale popaprancu nie pomyslales ze kogos o to poprosilem:)te dane to goscia z szuwi.com ma nick shogum porozmawiaj sobie znim:) Jak widzisz taki glupi to ja nie jestem zeby dawac dane Ci jak na tacy:) takze przyjezdzaj do mnie chetnie ci oddam te % dam ci milion euro pasuje?:):):):) cytuje:(A nie wierze w to zeby sie nei udało) no niestety:) skwituje to smiechem hahahha a teraz znajdz mnie hahaha

Ty jesteś tym skurwysynem który mnie oszukał na 100,00!!!

Identyczna metoda działania, z tym, jak kazałem mu wysłać 0,01zł na moje konto to zrobił to jakoś tak sprytnie, że jakubosiu mi go wysłał.

Szczerze mam nadzieję, że ktos Cie kiedyś dopadnie i rozjebie Twój głupi ryj na asfalcie. Jebańcu pierdolony!

P
veteran
veteran
P Offline
spokojnie oni i tak te pieniadze zostawiaja u ... bukow

C
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill
C Offline
Jesli juz ktos zdecyduje sie na zalatwienie sprawy po mesku z oszustem to pamietajcie, aby sie tutaj na forum tym nie chwalic, podstawowa zasada wazne, aby oszust poczul sie pewnie i myslal ze wszystko sie udalo, takie zastraszanie na forum moze sluzyc tylko odzyskaniu kasy, ale po co sie rozdrabniac, zadnych informacji a dzialac smile

Powodzenia, bo to wcale nie jest takie trudne, internet nie jest anonimowy.

B
member
member
B Offline
Gdyby nie byl anonimowy to by takich walkow nie bylo smile A jak widac daje rade smile

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel

C
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill
C Offline
Originally Posted by Zbigniew

laugh

Buko. nie jest anonimowy, tylko ludziom sie nie chce walczyc o swoje.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
za takie małe kwoty nie ma co gościa ścigać, mając tyle jego danych szczególnie IP lepiej sie pobawić jego kompem poblokować konta itp..

T
member
member
T Offline
Fantomas mylisz sie... Jak go znajde to mu taki % dojebie ze sie nie wyplaci cienias jebany.A mowa o smiesznej kwocie.
Nazywa sie Mariusz Kowalczyk z tego co u mnei na netellerze pisze.Zalatwiam reszte danych ale to moze potrwac.

P
member
member
P Offline
TomHas !!

Jego nr konta w Mbanku to :

68 1090 2675 0000 0001 0455 9018

Podal sie ze nazywa sie Marcin Jakubowski ale jak wiadomo w Mbanku ksieguja po nr konta a nie po pelnych danych wiec mozna podac rozne...

Nr Konta jest bankowo prawidlowy i nalezy do Niego !

Pooh-Bah
Pooh-Bah
Originally Posted by TomHas
Fantomas mylisz sie... Jak go znajde to mu taki % dojebie ze sie nie wyplaci cienias jebany.A mowa o smiesznej kwocie.
Nazywa sie Mariusz Kowalczyk z tego co u mnei na netellerze pisze.Zalatwiam reszte danych ale to moze potrwac.
Po pierwsze to nie pisze się takich głupot na forum. Jesteśmy na ogólnopolskim, ogólnodostępnym forum i już widać, że zostały napisane groźby ... a to już podlega pewnym paragrafom.
Jeżeli masz jakiś ślad do oszusta drąż po cichu temat, pamiętaj, że przez zaskoczenie załatwisz wiele wiecej i skuteczniej.

R
newbie
newbie
R Offline
Jak mając emaila od kogoś mogę sprawdzić jego IP ?

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
to jest wszystko popi.... jak mozna sie wymienaic np z gosciem ktory ma 20-30 postow na tym forum???

Y
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Y Offline
Originally Posted by Ry$$

majac sam adres e-mail to nie sprawdzisz sam tego IP

C
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill
C Offline

wejdz we wlasciwosci i poszukaj numerkow laugh

R
newbie
newbie
R Offline

No tak, ale jakiś program ?

K
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
K Offline

:/
Co program? Przeciez adresy e-mail, wraz z IP sa zapisane na serwerze, a zaden portal nie udostepni Ci takich danych.

P
newbie
newbie
P Offline

Może program wyorczy LPR? laugh

Strona 7 z 9 1 2 3 4 5 6 7 8 9

Moderatorzy  rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
15 zarejestrowanych użytkowników ($-man, Szuman, latajaca_holenderka, Sensei, betowiec, rafal08, rymoholik, aker, alfa, bukma, Lukasz111, poozon, 11kera11, forty, burbon), 2,987 gości, oraz 4 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,277
Posty5,829,633
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025