|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
No właśnie, 40 spotkań bez remisu. Strategia, o której napisałem opierałaby się na doborze drużyn, z kilkoma/kilkunastoma spotkaniami bez remisu i z drużyn, które dośćczęsto remisują. Grałoby się płaską stawką, np. 1 j.p. Nie wiem, nie testowałem, ale granie zwykłą progresją jednej drużyny jest po prostu niemądre z punktu widzenia matematyki.
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Wyczuwam dziś X SJ ... :> hehe dziwnie mnie ręka świerzbi na ten mecz  zobaczymy co z tego wyjdzie 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
t Wyczuwam dziś X SJ ... :> hehe dziwnie mnie ręka świerzbi na ten mecz  zobaczymy co z tego wyjdzie  niech cię lepiej przestanie świerzbić - radzę tą drużynę odpuścić bo w tym sezonie niejednego gracza puściła z torbami - wybierzcie coś innego pozdro
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
t Wyczuwam dziś X SJ ... :> hehe dziwnie mnie ręka świerzbi na ten mecz  zobaczymy co z tego wyjdzie  niech cię lepiej przestanie świerzbić - radzę tą drużynę odpuścić bo w tym sezonie niejednego gracza puściła z torbami - wybierzcie coś innego pozdro Już dawno ich odpusciłem  ale dziś zagram jednorazowo bo wydaje mi sie ze dziś podejdzie remis ) Ps. jakby ktoś miał ochote pograć w NHL 2007 przez neta to niech da znac na priva
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
Bede mial za pare dni(jak sie kameleon pospieszy  ) TO moze w weekend Cie moge pyknac 
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
Moze ktos wkleic liste druzyn w NHL ktore od dluzszego czasu nie maja remisu?
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
Z listy tam powyzej wykresl Edmonton i Ottawe.
Sj zostalo.
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Moze ktos wkleic liste druzyn w NHL ktore od dluzszego czasu nie maja remisu? Ehh a czy to taki problem sprawdzić sobie na jakiejś stronce? 
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Sj zostalo. i jeszcze trochę zostanie - który portfel to wytrzyma?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Sj zostalo. i jeszcze trochę zostanie - który portfel to wytrzyma? w każdym możliwym temacie piszesz o progresji na SJS. Mimo, że 90% osób już przestało na nich grać. Podnieca Cię pisanie ciągle tego samego samo 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
gra ktos progresje na austriakow ? na cala lige
jak wychodzi sie na nich w tym sezonie?
|
|
|
|
|
pewny piniądz
|
|
pewny piniądz
Remisow troche mniej niz w latach ubieglych ale zdarzaja sie i dni obfite,ze polowa meczy konczy sie po OT...
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Witam! W ofercie Bwin jest zakład na to czy wynik meczu będzie parzysty czy nieparzysty(łącznie z OT i SO) kursy odpowiednio: 1,55 2,55. Zakładając że NIE będzie remisu szanse wynoszą 50 na 50.A kurs jest całkiem okazały  Co myślicie o progresji na parzyste wyniki? Testowałem już ten sposób 2 krotnie i testy chyba nie spełniły swojego zadania bo progresja weszła dwa 2 razy na I poziomie  Zrobiłem sobie nawet tabelkę w Exelu z ilością meczy bez parzystego wyniku, bo nie mogłem znaleźć nigdzie na necie takich statystyk i aktualizuję ją co kolejkę ( jakby ktoś był zainteresowany to niech da znać na priva to podeślę) Czołówka przed dzisiejszą kolejką wygląda następująco: PHOENIX 5 L.A. 5 NYR 5 TORONTO 4 FLORIDA 4 ATLANTA 4 ANAHEIM 4 Ja zaczynałem grać po bodajże 8 czy 9 meczach, także na razie czekam 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Sj zostalo. i jeszcze trochę zostanie - który portfel to wytrzyma? w każdym możliwym temacie piszesz o progresji na SJS. Mimo, że 90% osób już przestało na nich grać. Podnieca Cię pisanie ciągle tego samego samo  a skąd masz takie statystyki, że 90 % przestało grac ? podnieca mnie z reguły coś innego a juz na pewno nie remisy rekinów - więc daruj sobie takie teksty - i ode mnie odp. sie ( w koncu ktoś dojechał remis na san jose )
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Witam! W ofercie Bwin jest zakład na to czy wynik meczu będzie parzysty czy nieparzysty(łącznie z OT i SO) kursy odpowiednio: 1,55 2,55. Zakładając że NIE będzie remisu szanse wynoszą 50 na 50.A kurs jest całkiem okazały  Co myślicie o progresji na parzyste wyniki? Testowałem już ten sposób 2 krotnie i testy chyba nie spełniły swojego zadania bo progresja weszła dwa 2 razy na I poziomie  Zrobiłem sobie nawet tabelkę w Exelu z ilością meczy bez parzystego wyniku, bo nie mogłem znaleźć nigdzie na necie takich statystyk i aktualizuję ją co kolejkę ( jakby ktoś był zainteresowany to niech da znać na priva to podeślę) Czołówka przed dzisiejszą kolejką wygląda następująco: PHOENIX 5 L.A. 5 NYR 5 TORONTO 4 FLORIDA 4 ATLANTA 4 ANAHEIM 4 Ja zaczynałem grać po bodajże 8 czy 9 meczach, także na razie czekam  Hmm ciekawy pomysl, przejrzalem wyniki kilku losowo wybranych druzyn z tego sezonu i najdluzsza seria nieparzystych byla 8. Mysle ze warto sprobowac bo prawdopodobienstwo wystapienia bardzo dlugiej serii jest niewielkie
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Witam! Wkleiłem poniżej zamieściłem link do tabelki z ilością meczy bez parzystego wyniku. Mam zamiar zaczać wkrótce progresje na któryś zespół z pierwszej czwórki( a moze na wszystkie  Dziś meczyk EDM - ATL być może bedzie to 1 etap na parzysty wynik Trashers, choć troche sie boję bo Oilers juz 13 meczy bez X. Moze obstawie obie opcje, czyli i remis i parzysty i zrobią sie z tego dwie progresje ale to zależy jak rozwiążą się dzienne kupony
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Ehhh brak edyzcji Jeszcze arz bo źle mi sie wkleiło  [ Linked Image]
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Witam.W rosyjskim hokeju widzę duże rozbieżności jeżeli chodzi o remisy.Najwięcej bo po 10 mają już:Salavat Ufa/6 w domu,4 na wyjazdach/oraz Traktor Czelabińsk/po 5 w domu i na wyjeżdzie/.Na przeciwnym biegunie odnajduję zaś Severstal Czerepowiec i Vityaz,które to nie mają jeszcze ani jednego remisu w meczach wyjazdowych a także HK MVD jeszcze bez remisu w domu.Może by więc tak czas zapolować na ich remisy...
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Witam.W rosyjskim hokeju widzę duże rozbieżności jeżeli chodzi o remisy.Najwięcej bo po 10 mają już:Salavat Ufa/6 w domu,4 na wyjazdach/oraz Traktor Czelabińsk/po 5 w domu i na wyjeżdzie/.Na przeciwnym biegunie odnajduję zaś Severstal Czerepowiec i Vityaz,które to nie mają jeszcze ani jednego remisu w meczach wyjazdowych a także HK MVD jeszcze bez remisu w domu.Może by więc tak czas zapolować na ich remisy... Zapomniałem dopisać czas oczekiwania na te remisy:Severstal Czerepowiec ma 23 wyjazdowe mecze a Vityaz 22-bez żadnego remisu-natomiast HK MVD ma już serię 22 meczy w domu bez remisu.Robi się więc gorąco...
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|