|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Orientuje się ktoś czy istnieje możliwość wplaty i wypłaty kasy za pomocą karty debetowej mBanku? Wpłaty i wypłaty z buków...
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Jesli masz vise electron to nie ma takiej mozliwosci
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Czy jak zaloguję się w mBanku, to gdzieś na stronie mogę znaleźć swój telekod ? Jest mi on potrzebny żeby skontaktować się z mLinią telefonicznie ale w swoich dokumentach nigdzie nie mogę go znaleźć. Mam tylko jakiś tymczasowy ale nie działa, widocznie na początku musiałem go zmienić.
Czy ktoś mógłby mi pomóc, bo na czacie mLini nikt nie raczy się odezwać.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Powyższa prośba już nieaktualna 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jaka prowizje pobieraja przy przelewach zagranicznych?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
dostałem nową karte Visa bo starej skończyła mi się ważność ,numer ten sam tylko expires date inne
Nie mogę wpłacić kasy do buków ,wiecie może co jest grane ?
Czyżby zmieniały się te 3 ostatnie cyfry ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
dostałem nową karte Visa bo starej skończyła mi się ważność ,numer ten sam tylko expires date inne
Nie mogę wpłacić kasy do buków ,wiecie może co jest grane ?
Czyżby zmieniały się te 3 ostatnie cyfry ? Visa tzn ? Visa Elektron czy eKarta? Jesli eKarta to przychodzi nowy kod listem.
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
czy oni maja jakies ciekawe promocje za zalozenie konta ?? np: jezeli ktos mnie poleci to dostanie cos itp. , znalazlem ze za zlozenie ze strony payback mozna otrzymac 500pkt payback czy zna ktos jeszcze jakies inne moze ??
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Mam pytanko co do eKarty. Dzis juz 1 luty waznosc ekarty mam do 01/2007 czyli juz prawdopodobnie niewazna. Co mam zrobic zeby moc korzystac juz z nowej karty. Wiem ze nr karty pozostaje ten sam ale cvv sie zmienia ...
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
masz zadzwonic na mlinie po aktywowanie nowej karty z zachowaniem starego numeru . Oczywiscie znowu zaplacisz kaske za wydanie tej karty.
Ja osobiscie polecam karte przedplacona ING banku wydaja ja na miejscu od raki koszt to 24 zl. Wszsedzie mozna placic nawet zwrot na karte przychodzi.
|
|
|
|
|
member
|
|
member
eKarta przychodzi nowa ale z tym samym numerem - w innym liscie przychodzi 3 cyfrowy kod CVV- dzwonisz na mLinie i ja aktywujesz - niestety nie da sie tego zrobic za pomoca interfejsu po zalogowaniu na stronie do swojego konta jak w przypadku debetowej VIsa Electron oplata za rok to 25zl - rowniez mozna wyplacac zwroty na karte
|
|
|
|
|
newbie
|
|
newbie
witam wszystkich orientuje sie ktos jakie bukmachery mają sposoby wpłat srodków przelewem mtransfer w 15 minut
wiem o bukmacherach oferujących taką opcje jak betsson i betgun
czy są jakies inne buki mające sposó wpłat mtransfer oczywiscie chodzi mi o buki z poslkim supportem
|
|
|
|
|
newbie
|
|
newbie
mam takie pytanie: chce zeby ktos przeslal mi pieniadze na konto w mbanku, osoba prywatna, dojdą pieniadze jak nie podam mu nazwiska i adresu a tylko numer konta?
|
|
|
|
|
newbie
|
|
newbie
witam wszystkich orientuje sie ktos jakie bukmachery mają sposoby wpłat srodków przelewem mtransfer w 15 minut
wiem o bukmacherach oferujących taką opcje jak betsson i betgun
czy są jakies inne buki mające sposó wpłat mtransfer oczywiscie chodzi mi o buki z poslkim supportem
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
mam takie pytanie: chce zeby ktos przeslal mi pieniadze na konto w mbanku, osoba prywatna, dojdą pieniadze jak nie podam mu nazwiska i adresu a tylko numer konta? Dojdą
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Lista z haslami jednorazowymi... Jak wykorzystam wszystkie kody to co wtedy ? Mam jakos zamowic sobie nastepna ?
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Zamawiasz na stronie, wpisujesz ostatnie haslo ze starej listy i pierwsze z nowej i masz kolejne 50 hasel na wykorzystanie. Ewentualnie mozesz zamowic sobie hasla przez sms - chyba wygodniejsze rozwiazanie.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Lista z haslami jednorazowymi... Jak wykorzystam wszystkie kody to co wtedy ? Mam jakos zamowic sobie nastepna ? Mi zawsze jak konczy sie lista to sami przysylaja poczta bez zadnego zamawiania 
|
|
|
Link skopiowany do schowka