|
|
a.k.a. "IcE22"
|
|
a.k.a. "IcE22"
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
No wreszcie jakiś postęp Dear client, Kindly be informed that your payment bank request has been processed as requested and money would be credited into your Bank Account next Tuesday Please do not hesitate to contact us once again in case you would require further assistance. Regards, Czyli to znaczy że we wtorek powinna być kasa :> ?
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Uprzejmie informuje , że twój wniosek został przetworzony i piniądze będą przelane na twoje konto w następny wtorek.
To samo dostałem wczoraj , wypłate na 300E zrealizowałem w poniedziałek na mbank. A propo Mbanku to zmienił sie im SWIFT.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Uprzejmie informuje , że twój wniosek został przetworzony i piniądze będą przelane na twoje konto w następny wtorek.
To samo dostałem wczoraj , wypłate na 300E zrealizowałem w poniedziałek na mbank. A propo Mbanku to zmienił sie im SWIFT. Ładnie 300ojro wow  gratki ja Tylko 70 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
No wreszcie jakiś postęp Dear client, Kindly be informed that your payment bank request has been processed as requested and money would be credited into your Bank Account next Tuesday Please do not hesitate to contact us once again in case you would require further assistance. Regards, Czyli to znaczy że we wtorek powinna być kasa :> ? U mnie też tak napisali tylko że bedzie w piątek i dzisiaj kasa jest. Więc słowa dotrzymali
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
No wreszcie jakiś postęp Dear client, Kindly be informed that your payment bank request has been processed as requested and money would be credited into your Bank Account next Tuesday Please do not hesitate to contact us once again in case you would require further assistance. Regards, Czyli to znaczy że we wtorek powinna być kasa :> ? U mnie też tak napisali tylko że bedzie w piątek i dzisiaj kasa jest. Więc słowa dotrzymali Ile czasu czekales od zamowienia wyplaty ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
No wreszcie jakiś postęp Dear client, Kindly be informed that your payment bank request has been processed as requested and money would be credited into your Bank Account next Tuesday Please do not hesitate to contact us once again in case you would require further assistance. Regards, Czyli to znaczy że we wtorek powinna być kasa :> ? U mnie też tak napisali tylko że bedzie w piątek i dzisiaj kasa jest. Więc słowa dotrzymali Jaki bank ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
No wreszcie jakiś postęp Dear client, Kindly be informed that your payment bank request has been processed as requested and money would be credited into your Bank Account next Tuesday Please do not hesitate to contact us once again in case you would require further assistance. Regards, Czyli to znaczy że we wtorek powinna być kasa :> ? U mnie też tak napisali tylko że bedzie w piątek i dzisiaj kasa jest. Więc słowa dotrzymali 20 wysłałem skany.bank Inteligo
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
No wreszcie jakiś postęp Dear client, Kindly be informed that your payment bank request has been processed as requested and money would be credited into your Bank Account next Tuesday Please do not hesitate to contact us once again in case you would require further assistance. Regards, Czyli to znaczy że we wtorek powinna być kasa :> ? U mnie też tak napisali tylko że bedzie w piątek i dzisiaj kasa jest. Więc słowa dotrzymali 20 wysłałem skany.bank Inteligo Qrde bo ja zlecałem 17 grudnia a w Mbanku sie zmienił kod Swift :/  hmm co to będzie ;/
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Qrde bo ja zlecałem 17 grudnia a w Mbanku sie zmienił kod Swift :/  hmm co to będzie ;/ Dojdzie  ja tez wpisalem stary i dzis po dlugim okresie czekania hajs dotarł 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Po jakim czasie? Chyba Mbank powinien powiadomić klientów o zmianie Swift.
|
|
|
|
|
newbie
|
|
newbie
Wzielem u nich wyplate przez Personal Cheque. 22.12.06 i nadal czekam wysłalem skany i zero odpowiedzi?ten PCGQ to przekaz pocztowy tak? pomóżta
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Qrde bo ja zlecałem 17 grudnia a w Mbanku sie zmienił kod Swift :/  hmm co to będzie ;/ Dojdzie  ja tez wpisalem stary i dzis po dlugim okresie czekania hajs dotarł  A kiedy ziom zlecałeś wypłate ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Qrde bo ja zlecałem 17 grudnia a w Mbanku sie zmienił kod Swift :/  hmm co to będzie ;/ Dojdzie  ja tez wpisalem stary i dzis po dlugim okresie czekania hajs dotarł  A kiedy ziom zlecałeś wypłate ? 14 grudnia jak dobrze pamietam  Nie stresuj sie bedzie dobrze...
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
czy po zrobieniu wypłaty dostawaliście meila z powiadomieniem
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dostajesz z automatu potwierdzenie, a potem maila kiedy powinienes dostac kase 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
dostałem meila WITHDRAWAL REQUEST ACCEPTED!
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
dostałem meila WITHDRAWAL REQUEST ACCEPTED! A nie podali daty kiedy powinna być kasa ?? I kiedy zlecałes i na jaki bank ?
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Username: Starting amount : XXxEuro Withdrawn Amount : XXX Euro New Balance : XXX Euro
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Przed chwilą kasa z totosi została zaksięgowana z 300E wypłaty doszło 286,49E. Polecam mimo nie najlepszej oferty 
|
|
|
Link skopiowany do schowka