Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 3 z 17 1 2 3 4 5 16 17
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Glowa mnie boli....ledwo siedze, lezec tez nie dam rady, wszedzie jakies halasy....i jeszcze pieniadze przez AllPay nie chca dojsc..... a przeciez pko inteligo powinno funkcjonowac 24/h....... parodia, czy farsa?

Bonus: Unibet
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
`14:58 <szok> .... zgubilem kilka godz. zycia!

K
addict
addict
K Offline
ma ktos jakies ładne zyczenia noworoczne jbc to wklejajcie dzieki smile

K
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
K Offline
Rok się już kończy, rok się zaczyna, otwórzmy więc nową butelkę wina i razem wypijmy za nasze zdrowie, aż się zakręci nam troszeczkę w głowie.

Niech petardy zabłysną wysoko na niebie, niech Nowy Rok szczęściem spłynie na Ciebie, a los nigdy nie zostawi Cię w potrzebie. Najlepsze życzenia noworoczne przesyła ...

Szczęścia, co radość daje, miłość, co niesie pokój, zdrowia, co rodzi wytrwałość, wiary, co nadzieje prowadzi, dni wypełnionych do końca, nowych wschodów słońca i niech więcej takich rzeczy Nowy Rok Ci użyczy

W Nowym Roku, tuż po balu
oprócz szczęścia, zdrowia, szmalu,
proś niebiosa, by Ci dały,
dużo seksu i gorzały.
Do Siego Roku!

Na wszystkie dni Nowego Roku życzę Ci wiary w sercu i światła w mroku, obyś jednym krokiem mijał przeszkody, byś czuł się silny i wiecznie młody.

Ile razy Miller sklamal, Ile Kwach obietnic zlamal, Ile Beger owsa zjadla, Ile Kalisz nosi sadla, Ile Peczak wziął na boku ...TYLE SZCZsCIA W NOWYM ROKU!

Stary Rok odchodzi wielkimi krokami, niech więc wszystkie złe chwile zostaną za Nami. Nowy niech Ci przyniesie dużo zdrowia, wiele radości a przede wszystkim szczęście w miłości SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU!

To najfajniejsze: smile

Kasy Kulczyka, Fury Rydzyka, Mocy Pudziana, Chaty Beckhama, Humoru od rana, Cholesterolu w normie, Świętowania Nowego Roku w dobrej formie, Życzy...

K
addict
addict
K Offline
Originally Posted by Kylo
Rok się już kończy, rok się zaczyna, otwórzmy więc nową butelkę wina i razem wypijmy za nasze zdrowie, aż się zakręci nam troszeczkę w głowie.

Niech petardy zabłysną wysoko na niebie, niech Nowy Rok szczęściem spłynie na Ciebie, a los nigdy nie zostawi Cię w potrzebie. Najlepsze życzenia noworoczne przesyła ...

Szczęścia, co radość daje, miłość, co niesie pokój, zdrowia, co rodzi wytrwałość, wiary, co nadzieje prowadzi, dni wypełnionych do końca, nowych wschodów słońca i niech więcej takich rzeczy Nowy Rok Ci użyczy

W Nowym Roku, tuż po balu
oprócz szczęścia, zdrowia, szmalu,
proś niebiosa, by Ci dały,
dużo seksu i gorzały.
Do Siego Roku!

Na wszystkie dni Nowego Roku życzę Ci wiary w sercu i światła w mroku, obyś jednym krokiem mijał przeszkody, byś czuł się silny i wiecznie młody.

Ile razy Miller sklamal, Ile Kwach obietnic zlamal, Ile Beger owsa zjadla, Ile Kalisz nosi sadla, Ile Peczak wziął na boku ...TYLE SZCZsCIA W NOWYM ROKU!

Stary Rok odchodzi wielkimi krokami, niech więc wszystkie złe chwile zostaną za Nami. Nowy niech Ci przyniesie dużo zdrowia, wiele radości a przede wszystkim szczęście w miłości SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU!

To najfajniejsze: smile

Kasy Kulczyka, Fury Rydzyka, Mocy Pudziana, Chaty Beckhama, Humoru od rana, Cholesterolu w normie, Świętowania Nowego Roku w dobrej formie, Życzy...
dzieki skorzystam wink

Impossible is nothing
Impossible is nothing
ja tez smile
a ja wlasnie wrocilem z nart w Krynicy i jestem dosc wyjebany smile

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
67-letnia kobieta urodziła bliźnięta
PAP - dodane 1 godzinę i 21 minut temu

67-letnia Hiszpanka została najstarszą mamą, kiedy w sobotę urodziła bliźnięta - poinformował szpital w Barcelonie.

Kobieta zaszła w ciążę po kuracji i zapłodnieniu in vitro w Ameryce Łacińskiej. Bliźnięta przyszły na świat dzięki cesarskiemu cięciu - poinformowała rzeczniczka szpitala Hospital de la Santa Creu i San Pau.

REKLAMA Czytaj dalej

Zarówno matka, pochodząca z Andaluzji, jak i dzieci czują się dobrze. Bliźnięta umieszczono jednak w inkubatorze. Szpital nie ujawnił nazwiska matki ani płci dzieci.

Andaluzyjka jest o rok starsza od Rumunki Adriany Iliescu, która w styczniu, mając lat 66, urodziła dziewczynkę. Iliescu też była w ciąży z bliźniętami, ale jedno z nich zmarło w łonie matki. (sm)

http://wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.h...p;rfbawp=1167505945.045&ticaid=12f3d

<lekki szok>

L
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
L Offline
ja tez skorzystam z tych zyczen...mam andzieje ze to jakeis wyszukane , nie pierwsze z google?;p nie chcialbym wyjsc na tandeciarza ;ppp

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Na TVP3 (nie wiem czy tylko poznanskiej, czy na ogolnopolskiej) jest Konin. Szkoda, ze temat taki smutny :/

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Loony25
ja tez skorzystam z tych zyczen...mam andzieje ze to jakeis wyszukane , nie pierwsze z google?;p nie chcialbym wyjsc na tandeciarza ;ppp

jeżeli nie chcesz być tandetny to po prostu sam wymyśl jakieś życzenia. Zazwyczaj te same motywy są wałkowane co roku wink

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
ucięło mi:

Zazwyczaj te same motywy są wałkowane co roku, więc ciążko zabłysnąć czymś ściąganym z neta smile

C
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
C Offline
Pytanko mam glupie... Jak jest ze sklepami dzisiaj? Sa zabki otwarte do 20 minimum albo jakies galerie alkoholi czy cos? laugh Zawsze robilem zakupy wczesniej i nie wiem smile

L
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
L Offline
do ktorej czynna biedronka i real dzisiaj?;p

A
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
A Offline
Witam, mam szybką prośbe, może ktoś mi podać linka skąd mogę ściągnąć sterowniki do płyty głównej Abit, znajomy mówił coś Abit 7.

Z góry dziękuje za szybką odpowiedź.

K
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
K Offline
frown

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by kamasss
frown

co się stało smirk

K
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
K Offline
ajjj rangiz9 daj spokój...

frown

K
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
K Offline
jeszcze 1,5 godziny ahh ;p

Ps 1; J 3,16; 2 Tm 2,3
Ps 1; J 3,16; 2 Tm 2,3
Ja tam ide się ubierać. Kurde w garniaka wczoraj kupionego, byle bym go nie zniszczył co jest bardzo realne... smile

%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel

Strona 3 z 17 1 2 3 4 5 16 17

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
7 zarejestrowanych użytkowników (alfa, 11kera11, Sensei, aker, $-man, ElNinho[mmdea], Kretol), 3,760 gości, oraz 6 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,300
Posty5,840,217
Użytkownicy24,790
Najwięcej online15,603
Jul 4th, 2026