|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Glowa mnie boli....ledwo siedze, lezec tez nie dam rady, wszedzie jakies halasy....i jeszcze pieniadze przez AllPay nie chca dojsc..... a przeciez pko inteligo powinno funkcjonowac 24/h....... parodia, czy farsa?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
`14:58 <szok> .... zgubilem kilka godz. zycia!
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
ma ktos jakies ładne zyczenia noworoczne jbc to wklejajcie dzieki 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Rok się już kończy, rok się zaczyna, otwórzmy więc nową butelkę wina i razem wypijmy za nasze zdrowie, aż się zakręci nam troszeczkę w głowie. Niech petardy zabłysną wysoko na niebie, niech Nowy Rok szczęściem spłynie na Ciebie, a los nigdy nie zostawi Cię w potrzebie. Najlepsze życzenia noworoczne przesyła ... Szczęścia, co radość daje, miłość, co niesie pokój, zdrowia, co rodzi wytrwałość, wiary, co nadzieje prowadzi, dni wypełnionych do końca, nowych wschodów słońca i niech więcej takich rzeczy Nowy Rok Ci użyczy W Nowym Roku, tuż po balu oprócz szczęścia, zdrowia, szmalu, proś niebiosa, by Ci dały, dużo seksu i gorzały. Do Siego Roku! Na wszystkie dni Nowego Roku życzę Ci wiary w sercu i światła w mroku, obyś jednym krokiem mijał przeszkody, byś czuł się silny i wiecznie młody. Ile razy Miller sklamal, Ile Kwach obietnic zlamal, Ile Beger owsa zjadla, Ile Kalisz nosi sadla, Ile Peczak wziął na boku ...TYLE SZCZsCIA W NOWYM ROKU! Stary Rok odchodzi wielkimi krokami, niech więc wszystkie złe chwile zostaną za Nami. Nowy niech Ci przyniesie dużo zdrowia, wiele radości a przede wszystkim szczęście w miłości SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU! To najfajniejsze:  Kasy Kulczyka, Fury Rydzyka, Mocy Pudziana, Chaty Beckhama, Humoru od rana, Cholesterolu w normie, Świętowania Nowego Roku w dobrej formie, Życzy...
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Rok się już kończy, rok się zaczyna, otwórzmy więc nową butelkę wina i razem wypijmy za nasze zdrowie, aż się zakręci nam troszeczkę w głowie. Niech petardy zabłysną wysoko na niebie, niech Nowy Rok szczęściem spłynie na Ciebie, a los nigdy nie zostawi Cię w potrzebie. Najlepsze życzenia noworoczne przesyła ... Szczęścia, co radość daje, miłość, co niesie pokój, zdrowia, co rodzi wytrwałość, wiary, co nadzieje prowadzi, dni wypełnionych do końca, nowych wschodów słońca i niech więcej takich rzeczy Nowy Rok Ci użyczy W Nowym Roku, tuż po balu oprócz szczęścia, zdrowia, szmalu, proś niebiosa, by Ci dały, dużo seksu i gorzały. Do Siego Roku! Na wszystkie dni Nowego Roku życzę Ci wiary w sercu i światła w mroku, obyś jednym krokiem mijał przeszkody, byś czuł się silny i wiecznie młody. Ile razy Miller sklamal, Ile Kwach obietnic zlamal, Ile Beger owsa zjadla, Ile Kalisz nosi sadla, Ile Peczak wziął na boku ...TYLE SZCZsCIA W NOWYM ROKU! Stary Rok odchodzi wielkimi krokami, niech więc wszystkie złe chwile zostaną za Nami. Nowy niech Ci przyniesie dużo zdrowia, wiele radości a przede wszystkim szczęście w miłości SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU! To najfajniejsze:  Kasy Kulczyka, Fury Rydzyka, Mocy Pudziana, Chaty Beckhama, Humoru od rana, Cholesterolu w normie, Świętowania Nowego Roku w dobrej formie, Życzy... dzieki skorzystam 
|
|
|
|
|
Impossible is nothing
|
|
Impossible is nothing
ja tez  a ja wlasnie wrocilem z nart w Krynicy i jestem dosc wyjebany 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
67-letnia kobieta urodziła bliźnięta PAP - dodane 1 godzinę i 21 minut temu 67-letnia Hiszpanka została najstarszą mamą, kiedy w sobotę urodziła bliźnięta - poinformował szpital w Barcelonie. Kobieta zaszła w ciążę po kuracji i zapłodnieniu in vitro w Ameryce Łacińskiej. Bliźnięta przyszły na świat dzięki cesarskiemu cięciu - poinformowała rzeczniczka szpitala Hospital de la Santa Creu i San Pau. REKLAMA Czytaj dalej Zarówno matka, pochodząca z Andaluzji, jak i dzieci czują się dobrze. Bliźnięta umieszczono jednak w inkubatorze. Szpital nie ujawnił nazwiska matki ani płci dzieci. Andaluzyjka jest o rok starsza od Rumunki Adriany Iliescu, która w styczniu, mając lat 66, urodziła dziewczynkę. Iliescu też była w ciąży z bliźniętami, ale jedno z nich zmarło w łonie matki. (sm) http://wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.h...p;rfbawp=1167505945.045&ticaid=12f3d<lekki szok>
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ja tez skorzystam z tych zyczen...mam andzieje ze to jakeis wyszukane , nie pierwsze z google?;p nie chcialbym wyjsc na tandeciarza ;ppp
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Na TVP3 (nie wiem czy tylko poznanskiej, czy na ogolnopolskiej) jest Konin. Szkoda, ze temat taki smutny :/
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ja tez skorzystam z tych zyczen...mam andzieje ze to jakeis wyszukane , nie pierwsze z google?;p nie chcialbym wyjsc na tandeciarza ;ppp jeżeli nie chcesz być tandetny to po prostu sam wymyśl jakieś życzenia. Zazwyczaj te same motywy są wałkowane co roku 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ucięło mi: Zazwyczaj te same motywy są wałkowane co roku, więc ciążko zabłysnąć czymś ściąganym z neta 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Pytanko mam glupie... Jak jest ze sklepami dzisiaj? Sa zabki otwarte do 20 minimum albo jakies galerie alkoholi czy cos?  Zawsze robilem zakupy wczesniej i nie wiem 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
do ktorej czynna biedronka i real dzisiaj?;p
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Witam, mam szybką prośbe, może ktoś mi podać linka skąd mogę ściągnąć sterowniki do płyty głównej Abit, znajomy mówił coś Abit 7.
Z góry dziękuje za szybką odpowiedź.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
co się stało 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ajjj rangiz9 daj spokój... 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jeszcze 1,5 godziny ahh ;p
|
|
|
|
|
Ps 1; J 3,16; 2 Tm 2,3
|
|
Ps 1; J 3,16; 2 Tm 2,3
Ja tam ide się ubierać. Kurde w garniaka wczoraj kupionego, byle bym go nie zniszczył co jest bardzo realne...  %%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|