|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Craybas - Suarez 1 2.06Kursy odwrotnie  Jak tu zajrzy jakiś moderator to prosiłbym o skasowanie tego posta wyżej - z góry dziękuję!
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Petrova - Golovin 2 2.65
H2H 3:1 na korzyść Francuzki, która wygrała już w Hopmanie dwa swoje mecze! Forma Nadii nie jest do końca wiadoma, bo ani porażka z Molik ani nokaut Harkleroad nie dają pełnego obrazu. Myślę jednak, że kurs wart spróbowania.
Mirza - Medina-Garigues 1 1.57
Forma Mirzy wydaje się być wyborna; poprzednie rywali odprawiła bez większych kłopotów - w tym pogromczynię Mediny Safarovą 6-2, 6-2!
Tursunov - Haehnel 2 3.13
Tursi przyjechał tutaj prawie jak na wakacje, dając się póki co łatwo stuknąć i Scudowi i Fishowi. Dlaczego więc nie miałby tego zrobić także ich pogromca Haehnel?
Berdych - Ancic 1 1.76
Thomas gra na poważnie, a jest obecnie mocny; różnice między obecną dyspozycją tej dwójki widać na przykładzie ich gier z Robredo.
Srichaphan - Koubek 1 1.4
Taj w Azji zawsze jest silny, a patrząc jak Austriak męczył się z Salvą-Vidalem szans na niespodziankę zbytnio nie widzę.
Santoro - Phau 2 2.55
Fabrice po rowerku w I rundzie trafia teraz na dużo mocniejszego rywala; Bjorn może staremu wyjadaczowi się jutro postawić! Ponieważ póki co zbyt dużo o ich formie nie wiemy zaryzykować można.
Baghdatis - Soderling 2 2.27
Marcos nie jest w dobrej dyspozycji, zwłaszcza jeśli idzie o serwis; Soda wprost przeciwnie i to jego widzę jutro w roli faworyta!
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Australia wygra Puchar Hopmana 15.54 Czesi wygrają grupę B 2.23 Loit - Pin 2 2.26 Ivanovic - Peer 1 1.64 Safina - Stosur 2 2.73 Clement - Guccione 1 1.44 Spadea - Korolev 1 1.8 Craybas - Suarez 1 2.06 Petrova - Golovin 2 2.65 Mirza - Medina-Garigues 1 1.57 Tursunov - Haehnel 2 3.13 Berdych - Ancic 1 1.76 Srichaphan - Koubek 1 1.4 Santoro - Phau 2 2.55 Baghdatis - Soderling 2 2.27 To się nazywa prawdziwy nokaut... Kiedy się kładłem spać moja skuteczność wynosiła 3/3, kiedy po południu sprawdziłem wyniki okazało się, że bilans pozostałych gier to 1/11  I jak tu nie wierzyć w siłę umysłu! Położyły mnie oczywiście "pewniaczki" po kursikach 1.4, 1.5 - no ale cóż, za błędy się płaci! Tydzień się jeszcze nie skończył Safina - Peer 1 1.63 Djokovic - Goldstein 2 5.16J. Johansson - Spadea 2 2.85del Potro - Kunitsyn 1 1.70Moya - Karlovic 1 1.47 Malisse - Santoro 2 2.95
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Safina - Peer 1 1.63 Djokovic - Goldstein 2 5.16  Oj Goldi, Goldi - strasznie śmieszny był ten twój mecz z Djoko! Bennetau - Koubek 2 2.44 Trochę przesadzono z kursem na Stefana; jakoś nie widzę wyraźnej różnicy między klasą i formą obydwu panów. Śmiem nawet twierdzić, że doświadczenie stawia tutaj Koubka w roli faworyta! Ljubicic - Soderling 2 2.38Raczej warto; Ljuba jakiś taki nie do końca rozkręcony. Szwed z kolei może wreszcie pozbędzie się pecha do urazów i pokaże swoje nieprzeciętne możliwości!
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Davydenko - Murray 2-0 w setach 2 2.23W Doha jest kasa, a Mikołajek pieniążki lubi Jak dla mnie w tej fazie sezonu robi wrażenie ciut lepsze od Brytyjczyka, a szanse na 2-0 też nie są takie małe!
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Moya - Karlovic 1 1.47 Malisse - Santoro 2 2.95 Bennetau - Koubek 2 2.44 Ljubicic - Soderling 2 2.38 Davydenko - Murray 2-0 w setach 2 2.23 Ciekawe mecze, oj ciekawe... Santoro szarpie, szarpie; wygrywa drugiego seta, a w trzecim dostaje 0-6. O Soderlingu to nie ma nawet co wspominać... Hingis - Safina 2-0 w setach 2.15Nie liczyłbym na niespodziankę, a że Martinka przemęczać się nie lubi to liczę na szybki spiel  Trochę już wiemy o formie zawodniczek no i trzeba przyznać, że Szwajcarka wydaje się być mocna!
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Emrod całkowicie zgadzam sie z typem Hingis chociaż ja grałem 1 z NBA. Już jakiś półroku temu kiedy pojawiły sie pierwsze oferty na AO2007 i kurs na wygraną Hingis 26 bez wachania zagrałem za dyszke.
Widać przynajmniej po wynikach, (bo meczu szwajcarki jeszcze nie widziałem w tym roku) że ma szanse na osiągnięcie fajnego wyniku.
Powodzenia.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Kurs 26 z pewnością wart był ryzyka - jak teraz patrzę Pinnacle daje 17 z hakiem. Do hurraotymizmu to jednak daleko... Na razie powiedzmy sobie szczerze Martinka grała z rywalkami z drugiej ligi, dopiero dzisiejszy mecz z Dinarą pozwoli nieco zweryfikować jej możliwości! Poza tym obawiam się jednak, że to już nie ta epoka no i trudy dwutygodniowej imprezy mogą być dla Szwajcarki zbyt ciężkie. Na pewno będę Martince kibicował, a czy zaryzykuję pieniądze to się dopiero okaże 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Moya - Koubek 1 1.56Przyznam się szczerze, że nawet na ten mecz w ofercie nie spojrzałem, bo spodziewałem się kursów na poziomie 1.25! Zerkam sobie tymczasem z ciekawości do tematu Gogeta, a tam się okazuje, że Pin daje na Moyę takie cuś! O tym, że Hiszpan w Chennai spina się na maxa pisałem już wcześniej - na niego można więc liczyć! A Koubek? Jego dotychczasowe wyniki robią wrażenie, ale nie róbmy sobie ja - Austriak przecież nie postanowił chyba walczyć na stare lata o fotel lidra rankingu ATP  Bajka się skończyła - w starciu weteranów górą będzie Moya.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Szkoda słów... Tydzień rozpoczął się świetnie, a zakończył fatalnie.
Od dobrych paru miesięcy z moją skutecznością jest coraz gorzej, jakoś kompletnie nie mam czucia! Nie pozostaje nic innego jak zwinąć interes i zrobić sobie dłuższą przerwę, bo jakoś tego obecnie nie widzę.
Pobawię się trochę prywatnie, a może kiedyś odzyskam formę na tyle żeby znów upubliczniać swoje propozycje na forum!
Póki co kończę na razie zabawę - do zobaczenia!
P.S Proszę uprzejmie moderatorów o zamknięcie tematu, a także usunięcie go z działu - z góry dziękuję!
|
|
|
|
|
Zbanowany
|
|
Zbanowany
Nie przesadzasz  Może jednak sie zastanów
|
|
|
|
|
member
|
|
member
 dlaczego? tyle kasy na twoich typach juz wygralem Emrod podawal typy prosze!! to poczatek sezonu dopiero
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
tytuł typera roku tenisowego do czegoś zobowiązuje, tak nie robi profi gracz, że rezygnuje po tygodniu. bukmacherka to proces długofalowy  .
|
|
|
|
|
Ana <3
|
|
Ana <3
Emrod , jak zwiniesz interes, ja też zwinę, a wtedy nie będzie się z kogo śmiać! więc nie denerwuj mnie ! 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Nie poddajemy sie w przerwie meczu, nie znasz wyniku, poki nie wygrasz czy jakos tak 
|
|
|
|
|
MaSha Lover
|
|
MaSha Lover
Emrodzie proszę się nie poddawać  W życiu nie liczy się to ile możesz zadać ciosów ale ile możesz przyjąć, to daje miarę prawdziwej wartości człowieka - parafraza Rockiego Balboa 
|
|
|
|
|
Marat Safin 
|
|
Marat Safin 
Emrodzie proszę się nie poddawać  W życiu nie liczy się to ile możesz zadać ciosów ale ile możesz przyjąć, to daje miarę prawdziwej wartości człowieka - parafraza Rockiego Balboa  Dokładnie  Dołączam do tych co chcą powrotu. Co tu wiele mówić - faceta poznaje się po tym jak kończy a nie jak zaczyna /choć ten kto to powiedział akurat dobrze nie skończył :D/ AO Twoje Emrod - czekamy na comeback  Pozdrawiam.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Kilka nieudanych typów i już rezygnujesz  Sezon się dopiero rozkręca i prawdziwe żniwa dopiero przed nami  Jak podawałeś typy, to przynajmniej miałem z kim porównać moje  Graj na sucho.Wtedy są najlepsze wyniki 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Drodzy koledzy  Typowałem nie dla zysków tylko dla przyjemności, tak więc nawet przy yieldzie -50% i tak bym się cieszył z trafienia jakiegoś doga  Poza tym nie wynik bawił najbardziej ale analiza, dyskusja z innymi typerami, emocje live  Tymczasem już końcówkę ubiegłego sezonu machnąłem na pół gwizdka (co było widać po wynikach  ), ponieważ jakoś zabawa była już nie taka jak kiedyś. W tym nowym sezonie nawet w momencie gdy byłem na sporym plusie jakoś mi to wielkiej satysfakcji nie sprawiało. Od dłuższego już czasu moja skuteczność się pogarsza co nie jest także mobilizację... Z powodu wielu czynników wkładałem w ten cały cyrk sporo czasu i pracy, a w zamian czerpałem z tego coraz mniejszą satysfakcję - a ja nie mam masochistycznych ciągotek  Najzwyczajniej w świecie przejadła mi się ta zabawa i nie będę tego ciągnął na siłę. Nie mam pojęcia jak przebiegały turnieje w tym tygodniu i jakoś mi się życie z tego powodu nie posypało Bukmacherka to nie żona i można z nią wziąć rozwód tylko na jakiś czas; potem można i wrócić a ona dalej kocha 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|