|
|
|
|
tylko cholera - na co oni kłamią w tych netowych ofertach? Rozumiem, że trening wiele powiedzial, ale to można zbić kurs, cokolwiek. A zaraz cykać do tego stopnia?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
wycwanili sie pamiętam tą promocje na początku sezonu jak Roar był bez formy i wszystkie treningi to pokazały oraz kwale a oni nie zdjeli tego:] 2,8 chyba z vasileivem i 1,46 z jacko pamiętam jak sie obłowiłem:D
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
No i dupa blada.Teraz to dają kursy 1,19-1,20.
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Po dzisiejszych skokach biore 10/10 BAW Head-to-Head A. Lappi/M. Koch (Koch 1.85) Forma forma a skocznia skocznia i tu miazdzaca przewaga kocha uwazam ze lappi jest w tej parze prawie bez szans KURS MARZENIE
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Head-to-Head M. Uhrmann/A. Kofler (Uhrman 1.75)niemiec niezle sie prezentuje podejzewam ze kurs zawyzony ze wzgledu na skocznie (Koffi u siebie)ale duzo lepiej prezentuje sie niemiec.
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
How will Mario Innauer (wygra serie i zakwalifikuje sie do finalu 2.25)przypomne ze zmierzy sie z Romoerenem.Mnie nazwiska nie odstraszaja norweg zaprezentowal sie dzisiaj delikatnie mowiac slabo ,Innauer to zadna rewelacja ale za to potrafi skakac dosyc rowno w Innsbrucku wiec skubne troche ten zaklad.
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Pisze post pod postem bo BAW powoli doklada oferty wiec przyszedl czas ze odgrywam sie i to mocno sie odgrywam z ammana (gralem z malyszem)o dziwo ,to bez sensu zupelnie kurs na Adama 1.8 szok tym bardziej ze prezentuje sie naprawde bardzo dobrze no i chyba zadne wielkie ryzyko:Innsbruck Czy Simon Ammann (SUI) zakończy w top 4? NIE 1.5 bezpodstawna linia nie liczac dobrego poczatku PŚ
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
BETANDWIN
Czy Simon Ammann (SUI) zakończy w top 4?
NIE - 1,50
Amman w zadnej z dzisiejszych prob nie pokazal nic specjalnego. O pierwsza czworke moga walczyc Schlierenzauer, Jacbosen, Małysz, Kuettel, który mimo slabych prob potrafi skoczyc bardzo dobrze w konkursie, ponadto Morgi, Koch i Ahonen.
Simi jak sie zalapie na "10" to bedzie naprawde niezly wynik
11. Simon Ammann SUI - 124.0m - 1 trening 9. Simon Ammann SUI - 122.5m - 2 trening 23. Simon Ammann SUI 114.0m - Kwalifikacje
|
|
|
|
|
|
|
Damian - ale weź pod uwagę też to, żę np w pierwszym treningu niektórzy skakali z 20-22 belki, a czołówka z 14. Na drgim też miał belkę niżej od pozostałych (poza ścisłą czołówką). Niemniej, rzeczywiscie na 4 raczej się nie załapie...
Nie widziałem cholera kwalifikacji i nie wiem co się stało na końcu - gorsze warunki? Bo w przypadek skoków Jaco, a zwłaszcza Schlierenzauera, który moim zdaniem jutro wygra - jakoś nie chcę mi się wierzyć.
|
|
|
|
|
|
|
ponadto, @Breugel: może i kurs na Kocha nie jest zły i może ma on większe szanse w tej parze, ale z tym 10/10 to już naprawdę pojechałeś po bandzie. Lappi też się nie wysilał na treningach w Ga-Pa, a w końcu pokazał klasę. Koch to skoczek strasznie nierówny i moim zdaniem on nigdy nie kwalifikuje się do gry 10/10. Podobnie jak Kranjec czy Widhoelzl. No może, w wypadku Kocha wyjątek stanowią mamuty, gdzie rzeczywiscie raczej skoków nie psuje.
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Koch jest u siebie zna ta skocznie, Lappi z rownym skakaniem ma moze mniej wspolnego niz koch z jednym co sie zgodze to ze Koch to prawdziwy latawiec przywalilem 10/10 bo uwazam ze tyle jest wart.Wiecej zachwalac nie bede bo jestem pewny ze zaklad sam sie obroni jutro.
|
|
|
|
|
Eliminator
|
|
Eliminator
Zastanów sie jeszcze co do Kocha Buszmen ma racje. Może skoczyć na pierwszą trójkę lub nie załapać się do 30. Bardzo żadko oddaje 2 równe skoki w jednym konkursie. A Lappi jest w dobrej równej formie. Pozdrawiam Teo
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
nie no TEO bez przesady, jak mozesz pisac ze moze nie zalapac sie do 30? Zawodnik ma bardzo udany sezon, skacze rowno i z duza pewnoscia. Do tego dochodzi wlasna skocznia, napewno jak grac to na Niego bo value jest z pewnoscia.
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Wedlug mnie Koch jest w lepszej formie niz Lappi skacze rowniej niz Lappi i ma skocznie ktora mu odpowiada bardziej niz lappiemu ,a co do wysilania sie na treningach to kazdy skoczek daje max swoich moliwosci w kazdym skoku nie wierze ze lappi zlal sobie treningi bo wiedzial ze i tak wypadnie dobrze (to niedorzeczne)w Ga-Pa i caly konkurs trudno nazwac konkursem to bylo posmiewisko jesli mial bym sie sugerowac konkursem w Ga-Pa to faktycznie doloze do tego jeszcze Kuusamo i Lappi zostanie skoczkiem roku.Ja zagralem i sobie chwale.
|
|
|
|
|
Eliminator
|
|
Eliminator
Wiem że może bez problemu wygrać z Lappim ale tyle razy juz się przejechałem na Kochu w poprzednich sezonach że nie radzę grać na niego. Moim zdaniem to bardzo chimeryczny zawodnik.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
TEO, ale co bylo rok temu czy dwa nie ma tu zadnego znaczenia! Kazdy jeden skok dodaje pewnosci siebie. Skacze coraz lepiej co pokazuje chocby TCV gdzie dobrze wypada. Teraz czas na skocznie bardzo mu bliskie i znane i powinien byc bardzo mocnym punktem reprezentacji Austrii Sam skusze sie na Kocha bo dla mnie kurs przesacowany
|
|
|
|
|
|
|
No mi nie chodziło nawet o to na kogo grać, tylko o stawkę - 10/10.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
nie no jesli chodzi o stawke to nie ma co dyskutowac skoki i 10/10? wykluczone!! Chyba ze jakas dlugoterminowka, albo jakis byk buka np wczoraj Bah dal Lapiiego z Loitzem na koncowa klasyfikacje i kurs 1,5... zagralem 10/10, ale tylko z tego wzgledu, ze walneli sie i value bylo SPORE!
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
No mi nie chodziło nawet o to na kogo grać, tylko o stawkę - 10/10. Jesli zagram za mniej wygram mniej 
|
|
|
|
|
Eliminator
|
|
Eliminator
To życze powodzenia. Ja poczekam co jutro wystawią ziemniaki. Dzisiaj w profie były całkiem niezłe kursy. Tylko że miało być do 13,45 a póżniej zmienili na 12,10. Jak dla mnie jutro Morgenstern 1-10 za 1,50 to było 9/10 Ale jutro kursy penie polecą w dół
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|