Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 2 z 13 1 2 3 4 12 13
crossmen #843275 07/01/2007 20:51
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Na czacie mówią, że kolejna porcja wypłat będzie w połowie miesiąca. Kazow, skoro jesteś bliżej źródeł mógłbyś tego typu szczegóły tu zapodawać. Bo ogólnikowe zapewnienia, że nie padną już słyszeliśmy i mało nas one pocieszają.

Bonus: Unibet
S
addict
addict
S Offline
dla mnie zlodzieje i tyle.....

w lecie tez mieli problem z wyplatami na Moneybookers......i wymyslili promocje 20% wplaty wlasnie tym posrednikiem, a potem oczywiscie nie dopisali 20% argumentujac ze ktos z podobnego IP juz dostal......ostatecznie odpuscilem bo szkoda mojego czasu.....

AZJACI to MAJA tylko dobra kuchnie.....

sports #843444 07/01/2007 21:58
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Może jestem naiwny, ale ja im ciągle wierzę. Prawdopodobnie dlatego, że nie kłamią w żywe oczy tylko mówią jaka jest rzeczywistość. Wypłaty rzeczywiście są realizowane są porcjami czyli faktycznie zasilają to konto raz na jakiś czas i nie wiem czy to jest z depozytów bo wtedy płaciliby pewnie też z opóźnieniami ale stopniowo. Tzn może uściślę, wierzę że mają dobre chęci ale w zapewnienia, że nie ma się o co martwić już trochę mniej. Jeżeli rzeczywiście jest tak jak mówią to polityka, którą prowadzą jest kretyńska. Nie wiem co oni robią z tą kasą (może ktoś mądry, kto wie "jak to się robi w Azji" się wypowie)? Inwestują? Babka na czacie coś mi pisała o upłynnianiu aktywów. Bo przy tak niskiej marży z samej działalności bukmacherskiej rzeczywiście trudno wyżyć a zdaję sobie sprawę, że w Azji ten biznes prowadzi się nieco inaczej.

K
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
K Offline
ale czy tak czy tak nie oznacza to kłopotów finansowych?płynnośc finansowa=hajs zawsze tam gdzie jest potrzebny i gdzie być powinien....

co kogo obchodzi co oni muszą zrobić żeby mieć pieniadze itp,z punktu widzenia klienta mają być wtedy kiedy on chce.Raczej sugeruje każdemu pakwoanie sie i ewakuacje z pb.

Kacpro #844820 08/01/2007 19:17
old hand
old hand
nie wiem jak rozwinie się sytuacja z nimi , ale w takim wypadku nasuwa mi się jeden wniosek to taki , że może przeszarżowali z wysokością kursów i jakaś lepsza grupa ich ukuła mocno finansowo.
stara prawda wysokośc kursów to jedno - ale najważniejsza dewiza to WYPłACALNOść BUKA . któryś z kolegów napisał wyżej , że potrzebują teraz kasy jak tlenu - chyba to prawda - informujcie na bieżąco jak wypłatami

crossmen #844916 08/01/2007 19:47
Ps 1; J 3,16; 2 Tm 2,3
Ps 1; J 3,16; 2 Tm 2,3
Właśnie chciałem postawić free beta z konkursu. I nie moge wcale tak jakby nie miał wcale go frown Żeby nie było tak że termin minie a ja nie obstawiłem, a typek poszedł się walić frown

Ps 1; J 3,16; 2 Tm 2,3
Ps 1; J 3,16; 2 Tm 2,3
Akurat na livie zakładzie walnąłem, bo był baner. Więc już git. Oby wszystko się dobrze skończyło z wypłatami.

Pozdro

N
Pooh-Bah
Pooh-Bah
N Offline
Ja wierze w to, ze wyplaca kase ale odbudowanie zaufania graczy bedzie trwalo bardzo dlugo i nie wiem czy jest w ogole mozliwe. Sam mam dosc komfortowa sytuacja bo udalo mi sie wlasciwie cala kase wycofac. Ale jak pomysle, ze zostalbym z kwota ktora tam miewalem to...
W kazdym razie chwilowo nie planuje tam wplacac i mysle o bet188. Zaczalem tez wiecej grac w Mansion i Pinnacle + czasem asiany w BF - wole troche nizsze kursy i pewnosc wyplaty niz to co w tej chwili oferuje PB :-((

Co do wyplat to ostatnia dostalem na poczatku grudnia po 10 dniach czekania ale zaraz ja anulowali i MB zablokowalo mi konto. Na szczescie po jakims czasie sprawa sie wyjasnila i wyplacili mi ponownie. Z kolejnej wyplaty zrezygnowalem po 15 dniach czekania ale to juz byla resztka pieniedzy.

Wojtek

nowy WK #845543 09/01/2007 00:48
C
stranger
stranger
C Offline
Ja tez wierze, ze wyplaca bo musze tongue jak nie to sie zalamie. Myslalem o przeniesieniu sie ale nie ma drugiego takiego buka, ktory na live w pilce ma tak swietne kursy na under/over. A po tym calym zamieszaniu PB nawet powiekszyl oferte live i teraz to juz jest wypas poczekam jeszcze tydzien i po 15 sprobuje czesc pieniedzy wyplacic zobaczymy co bedzie. Jezeli zostana one wyplacone baz wiekszych problemow buka nie zmienie.

Cierpliwosc poplaca? Oby.

Pozdrawiam.

czacha81 #846184 09/01/2007 11:23
2
23 Offline
stranger
stranger
2 Offline
Znowu to dziadostwo nie chodzi!Kazow moglbys sie dowiedziec skoro jestes blizej zrodel kiedy dokladnie oni zamierzaja placic bo teksty w odpowiedziach na maile typu "please wait and you may check again in your account later"to ja juz od ponad dwoch tygodni slysze i mnie nie zadawalaja!Tak samo ich wytlumaczenia,ze maja duzo wyplat w tym miesiacu!A co mnie to i reszte obchodzi!Korzystam z uslug ponad 20 firm i nigdy dluzej niz tydzien nie czekalem na srodki!

23 #846539 09/01/2007 15:46
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Kazow, jeżeli faktycznie znasz szefa działu finansowego to zapytaj się co sprzedają i kiedy będą z tego pieniądze wink Dobra, żarty na bok. Sam pewnie inaczej bym śpiewał gdybym miał na koncie więcej niż mam. Tak na poważnie to nie ma się już chyba co gorączkować. Pozostaje uzbroić się w cierpliwość i czekać na te wypłaty, które mają być w połowie miesiąca. Wszyscy pewnie nie dostaną ale miejmy nadzieję, że ci, którzy zlecili w grudniu już tak.

C
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
C Offline
Jestem ciekaw jak to się potoczy, ale nigdy z tą firmą nie było gorzej niż teraz.

Sam zleciłem ostatnio wypłatę w Pointbecie, aczkolwiek szybko tam nie wrócę jeśli długo będę musiał czekać na swoje pieniądze.

Oby się pozbierali bo kiedyś to ofertę oraz obsługę mieli super.

Conrad #848957 10/01/2007 08:20
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
rozmawialem z nim dzisiaj rano ...podobno wszystko wraca do normy, chca nadgonic z wyplatami, serwer powoli sie stabilizuje

kazow #849269 10/01/2007 12:04
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Ja rozmawiałem na czacie wczoraj, przedwczoraj, tydzień temu i też mi to za każdym razem mówili..

2
23 Offline
stranger
stranger
2 Offline
To,ze podobno wszystko wraca do normy to ja juz od dwoch tygodni slysze!Niech sie okresla do kiedy konkretnie maja zamiar uiscic wyplaty ktore zostaly zrobione w grudniu!Jak ktos dostanie to niech napisze!

23 #849495 10/01/2007 13:16
C
C Offline
Na pewno dam znać jak tylko coś się pojawi. Sam jestem ciekaw.

Kiedyś wypłacałem bez problemu, mam nadzieję że wszystko wróci do normy.

Conrad #849518 10/01/2007 13:26
A
member
member
A Offline
Wroci - jakby bylo cos nie tak, juz by ich nie bylo. To sa wielkie firmy finansowe i moga miec klopot z plynnoscia. Oni musza miec caly czas obrot, te trzesienie im zaszkodzilo. Moze maja kase w aktywach jakichs pozamrazana, graja na czas zeby miec jak najmniejsze straty przy uplynnianiu. Ale jesli chodzi o samo wyplacenie - nie przesadzajmy, strony by juz nie bylo bo teraz to oni za duzo klientow nie maja i za wielkich wplywow. To buk azjatycki i gdzieniegdzie inwestuje, kase maja - spokojna glowa - moim zdaniem to ze zbankrutuja to jest niewielki % szansy. Spokojnie, nie denerwowac sie. Ja tez zlecilem wyplate sporej kwoty pare dni temu - trzeba czekac i juz.

Pointbet inwestuje najprawdopodbniej kase - bo im chodzi o pozyskanie gotowki, maly zarobek i inwestycje tej gotowki. Jak nagle im sie trafia trzesienie, masowe zadania wyplaty - zaczyna cos szwankowac. Byc moze akcje im troche spadly bo jak potrzeslo to wszyscy w tym regionie to odczuli smile

aha' #849598 10/01/2007 14:09
M
addict
addict
M Offline
Tylko ze trzesienie to apogeum kryzysu ( by nie napisac poczatek agoni) a nie jego zrodlo.
Skoro zachecasz do spokoju to po co wyplacales? W mysl zasady - "ostatni gasi swiatlo"?

Marcin #849622 10/01/2007 14:30
A
member
member
A Offline
Skad wiesz? Takim expertem jestes w dziedzienie plynnosci spolek? Przeciez ty czlowieku nawet nie masz pojecia w co oni kase inwestuja a sie wypowiadasz. Nie masz zielonego pojecia, cos tam zaslyszales, jeden duren drugiemu powtorzy i sie robi panika. Panika ktora pointbet i tak przetrzyma a ktora niepotrzebnie wydluzy czas oczekiwania na wyplaty. Powtarzam raz jeszcze - znajdzie sie jakis inwestor w najgorszym wypadku. A gdzie ty myslisz sa pieniadze? Wyparowaly? Czlowieku - mysl a nie panikuj. W najgorszym razie otrzymasz spory % stanu twojego konta, ktory posiadasz. Dlaczego wszyscy zakladaja ze oni beda niewyplacalni?
Przeciez trzeba miec jakies argumenty, fakty itp. Plynnosc finansowa bukmachera to nie plynnosc finansowa spolki akyjnej, ktora w pewnych okolicznosciach jest zmuszona do ogloszenia bankructwa bo procesy sadowe itp. Oni moga sobie pozwolic na przetrzymanie kasy bo co kto im zrobi?

PS.
A wyplacam bo w tym roku mysle, ze dosc juz bukmacherki jak na razie. Sezon mam juz zakonczony i uwazam za udany, okres zimowy i wiosenny gdzie jest kupa walkow mnie nie interesuje - trzymam sie swoich zalozen. W pointbecie nie bede gral i z innych tez czyszcze konta powoli. I pointbet nie jest tu wyjatkiem. Nastepny w kolejce pinnacle stoi tylko poczekam z 2 tygodnie bo spekulanci beda grac na oslabienie zlotego i euro pojdzie w gore do poziomu 4,10 min moim zdaniem

pozdr i bez paniki

aha' #849643 10/01/2007 14:49
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Problemy z wypłatami zaczęły się mniej więcej 2 tygodnie przed trzęsieniem ziemi jeżeli nie wcześniej i raczej związku z nim nie mają, a jeśli już to śladowy. Moim zdaniem są spowodowane faktem, że rzeczywiście na dany okres czasu przypadło o wiele więcej wypłat niż prognozowali. Gracze zawodowi po dobrym dla siebie okresie zaczęli realizować zyski, podobnie jak w lipcu. Dodajmy jeszcze, że okres, o którym mowa był dla graczy zawodowych jeszcze lepszy niż ten z pierwszej połowy roku i stąd być może większe problemy finansowe Pointbetu niż w lecie. Podkreślam, że są to tylko moje hipotezy, jak jest naprawdę nie wiem. Ale co do pełna zgoda - panika nic nie pomoże.

Strona 2 z 13 1 2 3 4 12 13

Moderatorzy  rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
12 zarejestrowanych użytkowników (rafal08, Lukasz111, Sensei, latajaca_holenderka, 11kera11, alfa, Green Arrow, forty, bukma, rymoholik, Akhu, $-man), 820 gości, oraz 6 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,285
Posty5,835,058
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025