Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 2 z 3 1 2 3
Pooh-Bah
Pooh-Bah
Witam.Wykaz fachowych publikacji znajduje się na stronie www.betpredict.com/ [betpredict.com] w dziale"literatura".Pozdrawiam.

Bonus: Unibet
Pooh-Bah
Pooh-Bah
Originally Posted by cichoteraz
Witam!
Mam ebook'i: "Stan sie postrachem bukmacherow" - Bartlomiej Boruta i "Multilotek kontra zaklady sportowe i bukmacherskie" - Arkadiusz Kwiatkowski. Jak ktos jest chetny to niech smialo wysyla pustego mejla na [email protected] W temacie prosze wpisac "zaklady" zebym wiedzial o co chodzi.

Adres jest zly, przychodzi wiadomosc zwrotna, ze nie da sie wyslac. Jakby co prosze wyslac na [email protected]

C
journeyman
journeyman
C Offline
Czesc.
Adres jest dobry. Nie wiem w czym tkwi problem bo juz do kilkunastu ludzikow wyslalem ksiazki i nikt sie nie zalil. Zaraz i tobie frees przesle. Pzdr!

Pooh-Bah
Pooh-Bah
Witam.Warte przeczytania artykuły o bukmacherce znajdują się na www.bookiebusters.net [bookiebusters.net] w zakładce"sports betting".Pzdr.

Pooh-Bah
Pooh-Bah
Witam.Wykaz interesujących książek znalazłem też na http://www.betting-books.co.uk

E
Pooh-Bah
Pooh-Bah
E Offline
ale w sumie po co wam czytac te ksiazki?

Troche mi sie to kojarzy z ludzmi ktorzy czytaja multum ksiazek o gieldzie (zagranicznych autorow) i ucza sie prawie na pamiec sadzac ze uda im sie przeniesc te strategie na pole polskiej gieldy GPW... jak wiadomo nie da sie tego przeniesc bo GPW rzadzi sie swoimi prawami i zadne ksiazki nie pomoga. Strata czasu. Mysle ze podobnie bedzie z bukmacherka bo kazdy ma inne cele i inne kwoty chce wygrywac. Jedni wola pewnie kilka tys miesiecznie inny zyzykancko kilkadziesiat. A granie wg czyjegos schematu wg mnie prowadzi predzej czy pozniej do porazki. Bo jak czegos nie umiem sam zrobic to porady innych tez nie bardzo pomoga chociaz moga naswietlic jakas droge ale decyzje pozniej 'na zywo' trzeba samemu podejmowac.

Takie pytanie do tych co czytali jakies ksiazki z gatunku bukmacherki - czy dalo wam cos przeczytanie tych publikacji?

M
enthusiast
enthusiast
M Offline
Eska mam takie pytanie... Czy myślisz, że bez przeczytania żadnej książki da się grać na giełdzie np. na kontraktach terminowych?! To, że teraz wszyscy zarobiali na giełdzie to żaden wyczyn byle głupi może zarabiać jak szła taka hossa... A z książek o bukmacherce (książek a nie jakiś badziewnych ebooków) to naprawde można się wiele nauczyć... Czy uważasz, że zawodowi gracze np. w USA którzy czytają, polecają i piszą książki to łosie którzy sami nie umieją grać?

E
Pooh-Bah
Pooh-Bah
E Offline
Ale na gieldzie nic ci nie da przeczttanie ksizek autora zagranicznego bo nasza gielda ma sie nijak do zagranicznych. RZadzi sie swoimi prawami. Wystraczy wejsc na forum parkitu i kazdy ci to powie co teraz i ja. Strata czasu czytanie takich ksiazek. Oczywiscie trzeba poznac zasady ale do tego nie sa przydatne ksiazki zagraniczne tylko jak juz to PL autorow.

a jesli chodzi o ksiazki o bukmacherce to wlasnie nie wiem - pytam sie was czy cos wam dalo przeczytanie ksiazki o bukmacherce. Mowie o realnych dochodach wiekszcyh niz przed przeczytaniem?

M
enthusiast
enthusiast
M Offline
Ale eska to nie dziwne, że giełda nasza rządzi się swoimi prawami i do grania na akcjach rzeczywiście nie potrzeba czytać masy książek (przynajmniej jeszcze dziś) tylko trzeba raczej właśnie patrzeć na zachowania całego tłumu, tego co piszą na forach też:) i grać z trendem... Natomiast uważam, że granie na instrumentach pochodnych na przykład wymaga już solidnej wiedzy! Odnośnie książek o bukmacherce to Tobie Eska jeśli grasz na progresję się nie przyda... Zresztą mało jest pozycji wartych uwagi dotyczących europejskiej bukmacherki (chodzi o futbol)... Większość to jakieś śmieszne eboczki, ciekawych uwagi jest tylko kilka książek... Natomiast jest dużo publikacji dobrych odnośnie ussports albo wyścigów konnych. Dobra Eska nie pisz proszę tylko, że Cię to nie obchodzi bo grasz progresją :-) ale niektórzy nie uważają, że tylko progresja na x jest jedynym i najlepszym sposobem na $$$ z bukmacherki ;-) pozdr.

E
Pooh-Bah
Pooh-Bah
E Offline
Originally Posted by minotauro
Tobie Eska jeśli grasz na progresję się nie przyda...

Ja nie gram porogresja... To ze stawiam mecze tylko na HT - X i FT X to znaczy ze gram progresja? Tylko to ma wspolnego z progresja ze gram mecze na X i nic pozatym wink

A
newbie
newbie
A Offline
przesle mi ktoś te ksiązki ? prosze smile

T
enthusiast
enthusiast
T Offline
Ma ktoś może e-booka pod tytułem "Cover booker" który nie tak dawno pojawił sie na rynku polskim oczywiście

G
journeyman
journeyman
G Offline
Post deleted by Conrad

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Biszop co teg gośc do Ciebie "pije"...wszędzie brudzi...a feee

W
newbie
newbie
W Offline
Witam.
Ma ktos moze tego ebooka: "Football Cash Generator"

M
member
member
M Offline
Ponieważ interesuje mnie coraz bardziej BF zastanowię się nad kupnem tego ebooka , to Ci pozyczę haha:) tyle ,że z moim angielskim to sobie poczekasz smile A puki co sama patrze na kursy i trochę próbuję strategii opisanych przez innych userów .Są tu wartościowe tematy.

W
newbie
newbie
W Offline
Jezeli kupisz tego ebooka, to podesle Ci boota "Fairboot", jest on bardzo przydatny na live, a nawet niezbedny
http://www.binteko.com/fairbot.php
Ja Tobie takze "pozycze" jakies wartosciowe ebooki.
Jezeli ciekawi cie temat FCG(Football Cash Generator), to mozesz zerknac tutaj:
http://5580.goodboard.de/fussball-cash-generator-t18740.php

Pozdrawiam
wito1973

I
member
member
I Offline
Panowie co sądzicie o książkach:
"Stan sie postrachem bukmacherow" - Bartlomiej Boruta i "Multilotek kontra zaklady sportowe i bukmacherskie" - Arkadiusz Kwiatkowski.
Warte nabycia?
Ma ktoś e-booka?

J
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
J Offline

Mam książkę "Stań się postrachem bukmacherów".Z całym szacunkiem dla autora książki,ale w mojej ocenie jest to ksiażka praktycznie bezwartościowa.Jest przeznaczona dla bardzo początkujących adeptów sztuki bukmacherskiej,opisuje krok po kroku jak należy grać w w zakładach bukmacherskich.Opisanych jest kilka systemów /sposobów/ grania,ale tak jak wspomniałem,jest to gównie przeznaczone dla graczy początkujących.Nie chcę robić tej ksiażce złej reklamy,takie jest moje zdanie o niej.Może ktoś inny uważa inaczej.Ogólnie : strata czasu,pieniędzy i spory zawód po jej przeczytaniu.Pozdrówka./Jaja/

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
nie chce zakladac nowego tematu

Byla kiedys taka gazeta Magbets, wychodzi dalej, ile bylo numerow?

Strona 2 z 3 1 2 3

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
6 zarejestrowanych użytkowników (forty, ANZELMO, Lukasz111, latajaca_holenderka, betowiec, JelineK), 1,707 gości, oraz 7 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,289
Posty5,835,333
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025