|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
nie po co chim przeciez wystarczy podac odbior przesylki ( umowy, a potem kart dostepu itp ) inny niz zameldowania, jako np adres tam gdzie ktos pracuje. Termin dostarczenia przesylki od kurirea moze byc inny niz zameldowania. To tak jak kupujesz telefon zameldowanie masz gdzies tam w a, a rachunbki chcesz by przychodzily na adres b.  Takze to naprawde zaden problem. Lece sie juz bawic bo impre czas zaczać.
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
chim a wiesz skrzynki nasze te w domach blokach to sa zabezpieczone ze loo hehe. jeden kluczyk otwiera co czwarta skrzynke hehe Bezpiecznego Nowego roku moge zyczyc wam i sobie 
|
|
|
|
|
member
|
|
member
chim duże piwo!!! strzal w dziesiątke..mamy kolesia!
paweł czarnota-sonowiec..no to nowy rok przywitam go w sosnowcu..Ciekawe czy jest policjantem? może pozna kumpli?:)
|
|
|
|
|
member
|
|
member
aha PS : zbieram, ekipe oszukana przez pawła czarnote...
zobacyzmy jaka kwota się uzbiera z katowic mam naprawdę blisko..i pewne organy tez..
PS: piwo adminom że nie zamkneli tematu i dużo się wjaśniło!!
|
|
|
|
|
Na pełnejjj kurrr...
|
|
Na pełnejjj kurrr...
Na moich rachunkach i widnieje Adam Czarnota, ale konto przez chim,` podane się zgadza, więc ja jadę z Wami, mam dosyć blisko tylko podajcie na PRIV czas, miejsce a pojedziemy cala ekipa !
|
|
|
|
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
|
|
Ciekawe czy zainteresowany przygotuje jakies ciasteczka i herbatke 
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
A co z abramem? wyjasnilo sie cos wiecej? 
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Panowie tylko wiecie co wy to madrze nie postepujecie bo osoba ktora was oszukala ma wasze dane rowniez itp, publicznie piszecie ze jedziecie na ciasteczka itp a to juz w razie jakiegos faktu stanu rzeczy martwych hehe idealny fakt ze wy jedziecie hehe. Tylko tak jak wspominalem chimowi ze ktos niewinny nie ucierpial, bo oszust mogl wykiwac nie tylko was ale i osobe ktora sie podejrzewa. A wogole to teraz nie ma wymian i fajnie jest 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Kajtek nie wiem dlaczego cały czas próbujesz bronić oszusta - moze masz coś wspólnego z nim?
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Ja nie bronie oszuta tylko mialem kiedys historie zupelnie inna niz forumowe ale tez podobno a chodzilo o kradziez dokumentow. Wszyscy wskazywali na mnie a jak sie okazalo wlqasciciel zostawil w aucie dokumenty w kieszonce za siedzeniem. A ze ja bylem akurat z nim caly dzien i noc ( bez skojarzen prosze hehe) to wyszlo ze to ja zrobilem. Wiec wiem ze nieraz niewinni ludzie sa oskarzani o cos czego nie zrobili. I tyle . A wracajac do sprawy to jak macie problem to na policje zglaszacie w komendzie i oni sie zajmuja cala sprawa.I wtedy juz oni sobie ustala winnosc czy nie winnosc. BO wy jak narazie do tylko mozecie domniemywac winne  POzdro chim
|
|
|
|
|
rzut rozny
|
|
rzut rozny
Ciekawe czy zainteresowany przygotuje jakies ciasteczka i herbatke  LEŻEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE 
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Ciekawe czy zainteresowany przygotuje jakies ciasteczka i herbatke  LEŻEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE  heh Tomi nie lez wstawaj z lozka i ciasteczka szykuj hehe.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
A kajtek dalej swoje... Nie wiem, być może jest to wrobiona osoba, być może ty i hippo to jedna i ta sama osoba... tych "być moze" móglbym tutaj wypisać jeszcze kilka. Jesli poszkodowani się nie przekonaja to sprawa ucichnie a tego nie chcemy. [ Linked Image]
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Ech wiesz takie skany to mozna tak zmienic ze nic si enie bedzie zgadzac dobry program graficzny np Corel i wszystko idzie zmienic  Takze to zaden dowod.
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Za to ze pisze na forum teraz mnie podejrzewaja hehe juz nic nie pisze  Pisalem Ci zreszta wyzej ze zalozyc na kogos konto w mbanku jesli sie posiada skan dowodu osobistego to zaden problem. Taka jest prawda. A potem na cudze konto mozna wszystko robic co sie zywnie podoboba.
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Zeby nie bylo ze tylko o chimie toi jak wyglada sprawa pana Cylu czy jak mu tam ?? Oddal te pieniazki?? TO jego legitka byla czy nie?? Zostaje rutkowskim 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Obyś nie skończył jak on 
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Obyś nie skończył jak on  to prawda Zbigniew Pan Rutkowski niezle skonczyl jak na swoja kariere filmowa przystalo hehe :browar: dla niego ale co sie nachapal to nachapal. Tylko nie wiem czy juz lekarze uznali go za psychicznie chorego czy jeszcze nie. Bo zawsze to lepiej lezec sobie w szpitaliku niz mydlem sie bawic z wiezniami 
|
|
|
|
|
|
|
Odnosnie danych, to jesli ktos Wam poslal kase z konta bankowego to macie jego adres, oczywiscie mogl zmienic adres zamieszkania itp. jednak mozna wytropic jesli tak sie stalo. Natomiast tlumaczenie ze komus dane wykradl itp. nie maja sensu, jest adres - mozna jechac, w najgorszym wypadku zaprosi Was na herbatke i ciasteczka czyli wszystko uplynie w milej atmosferze 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ja nie w temacie jestem ...ale kajatek cos dziwnie najwiecej postow tutaj nabijasz aniby nie jestes zainteresowany bezposrednio:)
|
|
|
Link skopiowany do schowka