Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 3 z 3 1 2 3
1
old hand
old hand
1 Offline
Ja oczywiście oglądałem wszystkie części.2 pierwsze psychologiczne części.Tym razem drastyka,no ale na tym też polega cała magia horrorów żeby przestraszyć widza.Mnie też przerażała scena z cięciem czaszeczki laugh ale "stojak" też stał na bardzo dużym poziomie.Do tego ta pułapka na tej lekarce trzymała mnie w napięciu,bo w każdej chwili mogło jej bańke zmiażdżyć smile ja bylem na nocny seans filmu i wtedy jest prze faaaaza smile polecam oczywiście filmik ale tyllko dla tych co oglądali wszystkie części Piły.Już dorwałem piłe na płytce smile teraz sobie moge oglądać w domciu laugh .
No to panowie koniec mojej gadki,strzeżcie się prawdziwy piła nadchodzi!!hahaha
Let's play.

Bonus: Unibet
F
stranger
stranger
F Offline
Trzecia część jak na piłę przystało była niezła! Naprawde niezła. Jednak słabsza nieco od dwójki która to była słabsza od jedynki! smile Jednym słowem w pierwszej części zawiesili sobie zbyt wysoko poprzeczkę! smile Im dalej tym słabiej co nie zmienia jednak faktu że Piła 3 to nadal jeden z najlepszych filmów jakie ostatnio widziałem.

Strona 3 z 3 1 2 3

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
9 zarejestrowanych użytkowników (latajaca_holenderka, Sensei, alfa, JelineK, burbon, betowiec, aker, 11kera11, rafal08), 328 gości, oraz 6 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,292
Posty5,837,250
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025