|
|
addict
|
|
addict
jesli nero nie masz konta zweryfikowanego to co sie burzysz? wyslij skany i kasa pojdzie... no prawdopodobnie nie mam. A to skad klient ma wiedziec ze ma weryfikowac cos to oni powinni napisac emial np "prosze o zweryfikowanie konta wysylac dokument tozsamosci" czy cos takiego a nie ja mam latac, pisac co jest grane. I w ten o to sposob juz nic nie zalatwie bo jest sobota, wysle im te skan w poniedzialek zobaczymy jak dlugo to wszystko potrwa ;/ na jaki emial slac ten dowod ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Działa wam stronka betssona?
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Tak, bardzo dobrze działa .
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Warto u nich zakładać konto jeśli chciałbym pograć LAY'ie? Wiem, że jak LAYie to tylko BF, ale czy w Betssonie dobrze to wygląda?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Czy jest tu jakis pracownik betsson? jesli tak mam pytanie, co za idiota wpisuje wyniki zakladow? ja rozumiem pomylic sie raz, no max. dwa ale zeby 3 razy w ciagu ostatnich 5 dni?! Przeciez to jest juz powoli zalosne....
Chcialem zagrac NBA bo wlasnie wychodze a tu taka niespodzianka...świetnie...
Dziś chodzi o zakład
Greis - Fisher....
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Promocja (55zl) przedluzona do 27.02.2007... A ja myslalem ze dadza cos porzadnego znowu a tu taka niespodzianka:(
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
mogłby ktos sprawdzic czy dziala wam strona www.przelewy24.pl [ przelewy24.pl] Bo cos mi sie nie chce ladowac a chce wplacci kase o betsson
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
no to ladnie a teraz jeszcze ze wzgledu na brak wiadomegotematu nie ma nawwet od kogo kupioc MB... chyba se zisiejszej nocy nie pogram..
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
juz dziala 
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
a ja mam pytanie co betsson zrobi z meczem READING-BURNLEY, podobno ma się on odbyć 9 styczeń.
|
|
|
|
|
wredota
|
|
wredota
czesc czy jak wplacam do betsson kase np 100zl to moge ja potem wyplacic od razu czy potrzeba zrobic conajmniej raz obrot ta suma ? zalozmy ze wplacilem ale jednak sie rozmyslilem i chce wyplacic ta kase to czy robia jakies problemy albo czy jest np tak jak w bwin ze depozyt zanim zostanie wyplacony musi byc choc 1raz obrocony?
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Witam, Wpłaciłem kaske do betsson i chciałbym ją teraz wypłacic czy moge to zrobic niewysyłając im zbednych skanikow dowodu osobistego czy tez karty?Są jakies trudnosci z tym? 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Bez obrotu? Hm? To zalezy pewnie od gościa na którego traficie, bo mogą was uznać za pioracych brudną kasę ....
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
zarejestrowalem sie na betssonie i chcialem wplacic pieniadze. Konto mamw mBanku. Wypoelnilem wszystkie pola wlacznie z kwota jaka chce przelac,ale potwierdzajac wszystko pojawil sie komunikat:
"Wpłata nie została dokonana z powodu odmowy instytucji finansowej, która ją obsługiwała. Twoja karta nie została obciążona.
Skontaktuj się z naszą Obsługa klienta jeśli masz jakiekolwiek pytania."
moze mi ktos pomoc? zaden buk internetowy nie chce przyjac siana z mojego konta w mbanku....
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
myslę, że robisz jakiś błąd wklepując dane np. swojego banku, karty tj swoich danych. oś im tam za dużo wklepujesz...
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Witam, Wpłaciłem kaske do betsson i chciałbym ją teraz wypłacic czy moge to zrobic niewysyłając im zbednych skanikow dowodu osobistego czy tez karty?Są jakies trudnosci z tym?  ale czy bada chcieli skaniki przy wyplacie i czy sa jakies problemy z tym zwiazane?
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
np. na karcie masz jedno imie a wpisujesz dwa, lub odwrotnie...
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
ode mnie nic nie chcieli. Nie było żadnych problemów z wypłatą. Jedno jest pewne, im szybciej sie stamtąd czy skądkolwiek indziej wynosimy, to siłą rzeczy moga, ale nie muszą sprawdzać bardziej dokładnie nasze dane, np. założyliśmy konto dla bonusa i wygraliśmy zbyt wiele (oczywiście wg ich kryteriów zbyt wiele) Rada: wypłać mniej, zostaw trochę na koncie, wypłacaj ratami..., jeśli cie nie zmusza do tego sytuacja.
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Witam, Wpłaciłem kaske do betsson i chciałbym ją teraz wypłacic czy moge to zrobic niewysyłając im zbednych skanikow dowodu osobistego czy tez karty?Są jakies trudnosci z tym?  ale czy bada chcieli skaniki przy wyplacie i czy sa jakies problemy z tym zwiazane?
|
|
|
Link skopiowany do schowka