sorka,że post pod postem ale coś mi się zwaliło ten link
cos wspanialego wie ktos co to za nutka leci w trakcie tego filmiku?
I finaly found the name of the song her it is, Now That We Are Free-Gladiator & IzzuI finaly found the name of the song her it is, Now That We Are Free-Gladiator & Izzu
w komentarzach...
posiada ktos ta piosenke?? bo na bearsharze nie ma :/
Amerykanski statek kosmiczny dolecial na Marsa... wyladowali... Juz zbieraja sie do wyjscia, az tu nagle podlecialo dwóch Marsjan, takich smiesznych zielonych i bzzz, zaspawali im drzwi wyjsciowe. Amerykanie probuja wyjsc... 10 minut, 30 minut... po godzinie sie udalo. Wyszli, a tam juz zebrala sie wieksza grupka Marsjan. No wiec witaja sie i pytaja: - Czemu zaspawaliscie nam drzwi wyjsciowe ? Na co Marsjanie: - Zawsze tak robimy nowym, ale to chyba nie problem. Niedawno byli tu Polacy, koledzy zaspawali im drzwi, a oni po 5 minutach juz byli na zewnatrz... i jeszcze prezenty przywiezli... - Polacy? Prezenty? Jakie prezenty? - Wpie.r.d.o.l to sie nazywalo czy cos, ale wszyscy dostali.
Tatko rano wybieral sie do pracy. W lazience mamcia go dopadla, gdyz chcialo jej sie bardzo seksu. Wiec zaczeli uprawiac milosc fizyczna. W pozycji na pieska. Nagle w drzwiach stanal Jasio. Kurde, musze wybrnac z tej niezrecznej sytuacji - pomyslal tatko. - A ty, niedobra! Ty... ! - ryknal tatko i zaczal walic mamcie w dupe. Nie bedziesz juz Jasia wiecej bila... A masz... ! A Jasio krzyczy: - Super tatko, super! Wyruchaj jeszcze kota,zeby mnie nie drapal!
http://www.kasanapiwo.com/ ogolnie smiesza mnie takie strony, pare cytatów : "Teraz nie musisz żebrać na piwo, wystarczy klikać" albo "Dajemy ci PLN0.05 Bonus za zapis" słownie : 5 groszy na wypłate 2,69 zł pewnie trzeba z miesiac klikać, a w byle jakiej pracy ma sie tyle za 30 minut
Ja kiedyś przez ładne pare miesiecy tak troche zeby zabić czas z nudów klikałem w pewnym getpaidzie na linki i mi sie uzbierało 9 złotych czyli minimum do wypłaty , po próbie wypłaty tych bagatela 9 złotych otrzymałem taki komunikat
" Nie wypłace wam pieniedzy , poniewaz w moim zyciu wiele sie zmieniło wyjechałem do Azjii mam żone dziecko w drodze i musze sie rozstać z internetem " Nikt mnie tak w butelke nie nabił dlatego dałem sobie spokoj z tymi roznymi zarobkami w necie
Jakbym goscia dorwał to by mi nie 9 złotych a 900 oddał i to jeszcze w zębach , nie chodzi tu o pieniadze ale o bezczelność z jaka nigdy dotad sie nie spotkałem .
Do ratownika podchodzi kobieta 50 lat i pyta sie czy moze poplywac. Ratownik na to, ze moze troszke za stara, moze sobie zrobic krzywde itd. Ale w koncu uprosila i ja wpuscil - a babka kraul, grzbiet, pod woda 50 m, zajob. Wiec sie jej ratownik pyta gdy wyszla z wody: -A pani skad tak umie plywac? -A panie, bo ja bylam mistrzynia swiata na olimpiadzie w 74-ym... Za jakis czas przychodzi nastepna, 60 lat i pyta o to samo. Ratownik w koncu ja puszcza do wody - i znow - jeszcze wiekszy czad: pod woda 100m,delfin 500m i te sprawy... -Skad sie pani tak plywac nauczyla???? -Bylam mistrzynia swiata w 68-ym... Nastepnego dnia przychodzi starowinka 80 lat i tez chce plywac. Facet sie zgodził i szok: skoki z wiezy, salta, delfin, nurek pod woda 300m, szajba! -A szanowna tak umie plywac, bo byla zapewne mistrzynia swiata w pływaniu na olimpiadzie w 64? -Aaaa, niee, ja panie bylam kurwą na telefon w Wenecji....