|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Działa u Was konto australijskie? U mnie cały czas pokazuje ładowanie i nie wyświetla środków..
|
|
|
|
|
newbie
|
|
newbie
Od 17 do 21 trwają prace modernizacyjne na rynku australijskim, dlatego nie da się wejść 
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Witam.Mam następujący problemik, gdy chcę postwić mecz (back lub lay) wyskakuje mi taki komunikat
Zakład nie może zostać obstawiony z jednego z dwóch powodów - nie masz wystarczjaco srodków do przeznaczenia na tym koncie
- przekroczony został limit ryzyka lub strat
Dodam iż nawet pzry próbi postawienia za min. stawke kursu 1.01 mam taki komunikat!
Za pomoc z góry thx
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Jesli to bylo Australian Open to wymagana jest weryfikacja konta australijskiego. Bylo pisane wyzej..
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
W 90% wpłacam i wypłacam pieniądze z betfair za pomocą moneybookers. Dzisiaj przy próbie wypłaty pojawił mi się takie komunikat:
Za pomocą tej metody nie można wypłacić więcej niż €EUR13.15 do momentu wyrównania salda netto depozytu za pomocą innych metod płatności.
Jeżeli dobrze rozumiem, to muszę w jakikolwiek inny sposób ( neteller, karta, przelew) wpłacić do nich te 13 euro i wtedy bez problemu będę mógł wypłacić. Tak ?
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Witam.Mam następujący problemik, gdy chcę postwić mecz (back lub lay) wyskakuje mi taki komunikat
Zakład nie może zostać obstawiony z jednego z dwóch powodów - nie masz wystarczjaco srodków do przeznaczenia na tym koncie
- przekroczony został limit ryzyka lub strat
Dodam iż nawet pzry próbi postawienia za min. stawke kursu 1.01 mam taki komunikat!
Za pomoc z góry thx Aby móc obstawiać zakłady na wydarzenia odbywające się na terenie Australii należy wcześniej prześłac środki (część lub całość) z konta podstawowego (brytyjskiego) na sub-konto australijskie. W tym celu należy zalogować się na swoje konto i kliknąć na ikonę 'Transfer' w górnej części naszej strony, nad przyciskiem 'Wyloguj' lub wchodząc w menu 'Moje konto', w sekcji 'Prześlij środki'. Operacja ta ma miejsce wewnątrz konta, jest całkowicie bezpłatna i natychmiastowa. Po przesłaniu środkow na sub-konto australijskie użytkownik może obstawiać zakłady, ale w ciagu 3 miesiecy ma obowiązek poddać się procesowi weryfikacji klienta (KYC). Jest to wymóg wynikający z posiadanej przez nas licencji australijskiej, dotyczącej zakładów wzajemnych na wydarzenia sportowe rozgrywane na terenie Australii. Po przesłaniu wszystkich wymaganych dokumentów nasz Dział Weryfikacji Klienta zakończy proces KYC w ciągu 24 godzin. http://service.betfair.info/info_polish.html
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
W 90% wpłacam i wypłacam pieniądze z betfair za pomocą moneybookers. Dzisiaj przy próbie wypłaty pojawił mi się takie komunikat:
Za pomocą tej metody nie można wypłacić więcej niż €EUR13.15 do momentu wyrównania salda netto depozytu za pomocą innych metod płatności.
Jeżeli dobrze rozumiem, to muszę w jakikolwiek inny sposób ( neteller, karta, przelew) wpłacić do nich te 13 euro i wtedy bez problemu będę mógł wypłacić. Tak ? napisz do supportu o dokladne informacje na temat twoich wplat i wyplat (zaznacz ze chodzi o metody dokonywania bo na poczatku mi po prostu napisali ze wszystko mam w swoim koncie), czekalem 1 dzien na odpowiedz tam wlasnie bedzie to wszystko wyjasnione i pozniej czeka sie zabawa, tzn wyplacanie np. 13,8 euro przez mb, pozniej wplata przez netellera znowu drobnych, az w koncu zniknie ten komunikat ja przynajmniej tak mialem
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Co im wyslac zebym mogl zrobic transfer pieniedzy z konta australijskiego na brytyjskie?? Nie mam na siebie rachunkow bo mam dopiero 18 lat Pozdro
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
dostaniesz koperte do domu z kodem weryfikującym; przeslij wtedy ten kod z kopia dowodu tozsamosci do Helpdesku
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Betfair zamierza wprowadzic wkrotce nowy serwis - Multizaklady (zaklady laczone). W chwili obecnej trwaja ostatnie prace przygotowujace strone do uruchomienia nowego serwisu (m.in. dodawanie zasad obslugi opcji Multizaklady) oraz testy wewnetrzne.
Multizaklady - bedzie to bardzo rozbudowany serwis, gdzie uzytkownicy beda mogli obstawiac nawet do 8 wybranych pozycji na jednym kuponie oraz tzw. Yankee (gracze sami beda wybierac, co chca miec na kuponie).
Wiecej info o nowym produkcie mozna znalezc na stronie glownej Betfair w menu <Pomoc>, <Zaklady laczone na Betfair>. tekst skopiowany z innego forum Więcej tutaj [ content.betfair.com] jest to juz dostępne? bo ja tego nie moge znaleść  jak dla mnie to strzał w dziesiatke  wielu z nas najbardzie brakowało własnie takich kuponow na betfair, wieksze kursy i wieksze wygrane  co o tym myslicie?
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
dostaniesz koperte do domu z kodem weryfikującym; przeslij wtedy ten kod z kopia dowodu tozsamosci do Helpdesku to jak w końcu jest z tą weryfikacją ? trzeba wysyłać te skany dokumentów o których napisali czy czekamy na kopertę ? ja mam problem bo nie wiem jak spełić punkt 2, mam konto w mbanku, i nie mam rachunków wystawianych na moje imię i nazwisko
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
jesli nie masz wystawionych rachunków na wlasne dane osobowe oraz posiadasz konto w banku internetowym wtedy zmuszony poniekąd jestes na dostarczenie na Twój adres domowy koperty z kodem weryfikujacym , który nastepnie wyślesz do Betfair ze scanem dowodu tozsamości
|
|
|
|
|
Zuzia Róża
|
|
Zuzia Róża
w jakiej walucie najlepiej zalozyc konto w betfair?
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
tylko skąd oni mają wiedzieć że mają mi wysłać kopertę ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
tylko skąd oni mają wiedzieć że mają mi wysłać kopertę ? napisz im maila, ze nie masz zadnych rachunkow na siebie i zeby Ci wyslali ten list...
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
jesli nie zostałeś poddany kontroli KYC , koperta z kodem zostanie wysłana w momencie wykonania pierwszego transferu srodków na konto australijskie (podobno ;))
|
|
|
|
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
|
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
betfair daje jakis free bet od pierwszego depozytu?
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
@Sagat W betfair obecnie możesz skozystac z promocji jezeli sie zarejestrujesz z czyjegoś linku (np. z mojego  )do 20Funtow. 3 dni temu dawali 10E za darmo jak zagrales za 10E w "gry" a teraz chyba juz nie ma tej promocji Pozdro
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Chyba tylko z polecenia do 20 funtow.
|
|