Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 3 z 6 1 2 3 4 5 6
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
a na party tez tak amcie ze przy real balance nie ma 0$ tylko make a depsoit??? zrobilem real money account al;e nie wiem czy mi przyjelo:/

Bonus: Unibet
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Tez tak mam, ale na forum poker strategy ktos sie zapytal o to samo i mu mod odpowiedzial ze jak dostanie 50$ to real money bedzie aktywowane bez normalnego depozytu

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
bonus sprawdzalem jzu na party jest aktywowany:0 troche zajmie wyrabianie 5tys rh

A
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
A Offline
na party rake leci szybko, o ile dobrze pamietam liczy sie kazde rozdanie i na kazdym limicie

D
newbie
newbie
D Offline
Originally Posted by asghan
na party rake leci szybko, o ile dobrze pamietam liczy sie kazde rozdanie i na kazdym limicie
1$ pot

Pooh-Bah
Pooh-Bah
Czy jeśli mam konto w PP ale nie mam zalozonego real money moze skorzystac z tej promocji.Znaczy, ani razu tam nie gralem ,a żeby zaczać to trzeba najpierw kase wpłacić podobno żeby we freeroll-ach grac;]

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
nie bo trzeba wpsiac bonus code a jak jzu amsz konyo chyba nei da ardy

D
newbie
newbie
D Offline
jak juz ktos chce promocje na party poker, to zrobcie ze strony Liquida (opis na www.party75.prv.pl [party75.prv.pl] )
Z tym quizem to jest tak że cięzko go zdać w takim wynikiem jak im odpowiada a rozgrywanie 5000 raked hands to juz żart smile
A co do posiadania 2 i wiecej kont:
mozesz sprobowac zrobic 2 konto, jesli nie logowales sie do starego konta z windowsa jakiego teraz uzywasz. inaczej msuisz zrobic 2 windows. Jesli chcesz zakladac 2 konto, to najpierw zamknij pierwsze. Mozesz im napisac na [email protected] ze chcesz zamknac konto (maja polskiego tłumacza)
ps . Mattat -to z tobą mi się tak miło kiedyś grało na JonJoodGamimg ? <LOL>

D
newbie
newbie
D Offline
jak juz ktos chce promocje na party poker, to zrobcie ze strony Liquida (opis na www.party75.prv.pl [party75.prv.pl] )
Z tym quizem to jest tak że cięzko go zdać w takim wynikiem jak im odpowiada a rozgrywanie 5000 raked hands to juz żart smile
A co do posiadania 2 i wiecej kont:
mozesz sprobowac zrobic 2 konto, jesli nie logowales sie do starego konta z windowsa jakiego teraz uzywasz. inaczej msuisz zrobic 2 windows. Jesli chcesz zakladac 2 konto, to najpierw zamknij pierwsze. Mozesz im napisac na [email protected] ze chcesz zamknac konto (maja polskiego tłumacza)
ps . Mattat -to z tobą mi się tak miło kiedyś grało na JonWoodGamimg ? <LOL>

Pooh-Bah
Pooh-Bah
Mozliwe a co do usuniecia konto i tlumacza to lipa napisałem do nich ze chce usunac konto blala ze nie gram tam bo nie moge sie zarejstrowac do freerola .Odapisali mi zeby napisal to po angielsku a nie potrafie ;]

D
newbie
newbie
D Offline
lol hehe musisz znalezc kogos kto ci napisze smile

Pooh-Bah
Pooh-Bah
A tak na marginesie to jaki miales nick na jon........... napisz na prv

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
nie bo trzeba wpsiac bonus code a jak jzu amsz konyo chyba nei da ardy

Pooh-Bah
Pooh-Bah
Originally Posted by MATTAT
Czy jeśli mam konto w PP ale nie mam zalozonego real money moze skorzystac z tej promocji.Znaczy, ani razu tam nie gralem ,a żeby zaczać to trzeba najpierw kase wpłacić podobno żeby we freeroll-ach grac;]
z tego co sie orientuje to da rade jesli nie masz real money account, na poker strategy gdzies pisze co trzeba zrobic...

Pooh-Bah
Pooh-Bah
Originally Posted by bakubak
Originally Posted by MATTAT
z tego co sie orientuje to da rade jesli nie masz real money account, na poker strategy gdzies pisze co trzeba zrobic...

To jak mozesz to wez linka daj gdzie chyba ze pisza po angielsku to basta.Bo i tak nic mi to nie pomoze

Pooh-Bah
Pooh-Bah
Z ich Faq:

Mam konto na partypoker.com, ale nigdy nie grałem o prawdziwe pieniądze.

Utwórz sobie nowe konto z innym adresem email z kodem pokerstrategy Sign-Up Bonus Code ST150.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Dwa dni temu wyslalem maila ze chce zamknac poprzednie konto. Odpowiedzieli mi ze im smutno i jakie sa powody tego ze chce je zamknac. Napisalem ze nigdy nie uzywalem tego konto a chce otworzyc nowe zeby skorzystac z bonusu. Dzis odpisali ze nie jesli zamkna mi stare konto to juz nigdy nie bede mogl zalozyc nowego smile Jaja jakies sobie robia? nowe juz zalozylem

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Co do rake hand to napisali mi:

A raked hand is any hand in which a rake (service fee) is taken out of the pot. You are considered to have played a raked hand when cards have been dealt and the hand has generated at least $0.01 in rake for you.

Azzaro masz juz kase?

D
newbie
newbie
D Offline
Originally Posted by Logan
Co do rake hand to napisali mi:

A raked hand is any hand in which a rake (service fee) is taken out of the pot. You are considered to have played a raked hand when cards have been dealt and the hand has generated at least $0.01 in rake for you.

Azzaro masz juz kase?

RAKED HAND = każda gra w której puli jest 1 baks. Można sfoldowac ale trzeba wlozyc chociaz centa do puli

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
jeszcze nie mam

Strona 3 z 6 1 2 3 4 5 6

Moderatorzy  rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
5 zarejestrowanych użytkowników (rafal08, rymoholik, aker, burbon, forty), 2,030 gości, oraz 6 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,289
Posty5,835,573
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025