|
|
addict
|
|
addict
Zajebisty slang, zajebiste czasy. Nie było dnia żeby podczas wizyty u ziemniaka nie uśmiać się po pachy. A ile nazw drużyn i nazwisk się poznało: karlsluteren, o rochus, ce rochus, szah o'neal.. Gdyby to wszystko spamiętać to wyszłoby kilka tomów śmiechu. Plac Daszyńskiego, mix sts i profes w odległości trzech rzutów beretem i co dnia zbierała się tam cała częstochowska 'śmietanka'. Najciekawiej zawsze było w toto czyli u pana Jurka, ksywka 'generał' bo często historyjkki z wojska opowiadał albo 'balcerek' bo podobny. Balcerek pracował w toto do czasu zwolnienia za narobiebie długów, bo zbyt często zajmował się powielaniem kuponów które inni spłodzili.Zimą za Balcerka totomix przybierał nazwę przytulisko, siedziało się tam do dziewiętnastej z ogonkiem, karty piwo i wódzia, czasem jakiś kupon i zawsze nabijka gdy jakieś 'typisko' układało swój kolejny kupon życia. Jak ktoś błyszczał elokwencją i wiedzą, ale tylko w swoim i paru innych debili mniemaniu, to trzeba było trochę gościa powkręcać 'ty to jesteś ku$$a gość' czyli wyraz tak zwanego najwyższego uznania. Był gość- specjalista od tenisa, który przekręcał co trzecie nazwisko i jego patent jak nie był pewny co postawić to rozpis'jedynka do dwójki' i na jednym z kuponów zawsze wchodziło, było się czym chwalić następnego dnia, jakie to kursy mu powchodziły. Jak się trafiało kupon to zawsze wszystko 'wchodziło jak w ciasto' 'przecież to było ciasto!!'. Jak była wtopa to dlatego że jakieś 'parobasy zajebały kupon'. Był jeden koleś legenda częstochowskich bukuff i weteran kości, tuletki i innych takich, kiedyś czekał na zwycięstwo swojego ukochanego Juventusu i do wyjęcia parę tysiaków. Sporo ekipy się zebrało w profesie i relacja, Juve prowadzi 3-0 i gość cały w skowronkach, stawianie browara itp. Mecz kończy się remisem i widok kolesia który chodzi w kółko powtarzając 'przecież to jest niemożliwe to jest ku##a niemożliwe'. Kiedy pożyczał kaskę to cieszyłeś się gdy oddawał ją z dwutygodniowym opóźnieniem. Różne historie się o nim słyszało, kiedy pracował w klubie fitness jako instruktor laskom które prosiły o radę odpalał siedząc przed telegazetą 'zaraz ku.. nie widzisz że sprawdzam wyniki'. Teraz podobno sprawdza brytyjskie owocarki, a William Hill trzęsie przed nim portkami. Sporo możnaby napisać, chyba muszę się wybrać do buka coby powspominać i przypomnieć sobie to i owo.
Poprzednie kilka postów do kasacji, właśnie zauważyłem że niektóre słowa nie przechodzą. Przepraszam.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Wchodze do STS-a i na wstępie słysze jak dorosły chłop przeszło trzydziesci lat gada o pewniakach . Słowo " pewniak " powoduje u mnie odruchy wymiotne . I jak na wejsciu słysze takie coś to mnie mdli . Chyba z słuchawkami będe do Stsa wchodził od jutra 
|
|
|
|
|
Porucznik
|
|
Porucznik
@Ozeszlol - mam podobnie. Dlatego bardzo rzadko pojawiam się w STS czy profie. Żal ogarnia człowieka gdy słucha dziadków jak żałuja ze na 47 pozycji nie weszla jedna, jak po 50-80 groszy się na kupon składają ..  To nie dla mnie. Dlatego bardzo często w tych punktach słucham muzyki  Najlepszy sposób 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
w STS 2 kolesi -Mam pewniaka milion procent milion procent następnego dnia już po fakcie -mówiłem że na milion procent wygra -to czemu nie zagrałeś ?? -bo wczoraj nie wiedziałem czy wejdzie. 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Ostatnio wychodze z kolesiem z profa, a tam jakiś dziad pali fajke, koleś go znał, więc się przywital i zagadał o weekendowych meczach, ale rozmowa rozpoczela sie i zakonczyła zdaniem:
"pierdo*** Celtic, na chu* on jeszcze wygrywa"
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Przypomniała mi sie rozmowa 2 dziadkow w millenium przed tablica z oferta z ligi francuskiej,rzecz dzieje sie w niedziele: pierwszy:stawiej na le mans pewna 1 drugi:dlaczego taka pewna? pierwszy:bo wczoraj we francji wszystkie druzyny na litere L wygrały(lille,lyon,lens)to dzisiaj le mans tez wygra drugi: to stawiamy 
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
hahhaha, dobry prognostyk, bede wnikal w te literki teraz:)
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
jestem w profie . Wchodzi typ ( znam go pojeb taki troche ) i mowi "Wjebalem 1000zl hahahaha" i cieszy sie jak debil hahaha jaka glupota
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Mam jeszcze lepszego kolege - wielkiego bukmachera...  Co dzien mysli jak tu ograc bukmacherke i wpadl na genialny system...  Przylecial do mnie, z wielka podjarka na twarzy, mowiac ze nareszcie ogra nasz Profek  Teraz cytuje: "Nareszcie wiem jak byc do przodu!!! Zagram jedno (to samo) zdarzenie na Over za 10zl i Under za 10zl i zawsze bede do przodu..."  Brawa dla niego...  Kto jeszcze wpadl na takie genialny system??  Pozdrawiam... 
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Mam jeszcze lepszego kolege - wielkiego bukmachera...  Co dzien mysli jak tu ograc bukmacherke i wpadl na genialny system...  Przylecial do mnie, z wielka podjarka na twarzy, mowiac ze nareszcie ogra nasz Profek  Teraz cytuje: "Nareszcie wiem jak byc do przodu!!! Zagram jedno (to samo) zdarzenie na Over za 10zl i Under za 10zl i zawsze bede do przodu..."  Brawa dla niego...  Kto jeszcze wpadl na takie genialny system??  Pozdrawiam...  no to wreszcie buki zostały załatwione
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
upik 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
moze nie takie smieszne ...ale chyba najsmieszniejsze co slyszalem to z dzis :
''Gram Anwil , to pewniak ''
No i w ostatnim tyg.
pewien dziadek:
''bede gral tylko koszykowke za pinć zlotych to chociaz wygram te 7 zl''
ten sam dziadek puszcza kupon i mowi pani okienkowej
''no wczoraj gdyby nie tak glupia kur... ( i tak wymienia z 3 kobiety z tenisa i ''glupie cipy'' to byla koszykowka kobiet tez z 2 druzyny) to bym wyjal kase '' ;bbb
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
U mnie jest ostry zawodnik w toto-syfie "SZKOT" Wchodzę do toto i patrzę w ofertę a on do mnie co dziś gramy? Ja mówię nie wiem, a on do mnie a może Hu juta po 1.2?  On ma dar do nazywania ludzi i drużyn  Ale Hu juta nic nie przebije 
Last edited by Sagat; 20/01/2007 11:47.
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
LOL wrypało mi tekst :/ SZKOT raz do mnie a może zagramy Hu juta? Oczywiście chodziło o Hewitta  On umie nazywać ludzi i drużyny. Zawsze jest z niego beka w toto
Last edited by Sagat; 20/01/2007 11:48.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
W profie to wogóle idzie pełno tego typu tekstów usłyszeć ale jakoś zawsze zapominam je po jakimś czasie. Pamietam jeszcze takie coś z początku tego roku. Stoje sobie w profie przy ofercie i obok jakiś facet stoi ( choć już ledwo). Widać po nim że lekko wstawiony i co chwile coś tam gada. Z początku chyba do siebie albo i do wszystkich w punkcie bo kto to wie do kogo on tak nawija. Potem jednak już do mnie (widze gościa pierwszy raz w życiu) i jest mniej więcej taki dialog: Ci to wygrają nie? Ja na odczepnego mówie tak wygrają on dalej a Ci wygrają? no wygrają a Ci? tak też Synek co ty pierd... jak wszyscy wygrają to kto przegra? Sie nie znasz to mnie nie myl bo zawsze zjebie przez takich jak ty po czym ów osobnik oddalił się i poszedł męczyć kogoś innego
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
mój kumpel też fajnie przekręca nazwy drużyn: Villareal to dla niego 'vivareal' Fenerbahce to 'fenwerence' 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
jestem w profie . Wchodzi typ ( znam go pojeb taki troche ) i mowi "Wjebalem 1000zl hahahaha" i cieszy sie jak debil hahaha jaka glupota niewiększy od Ciebie pozdrawiam...
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|