Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 8 z 9 1 2 3 4 5 6 7 8 9
B
enthusiast
enthusiast
B Offline
Czy ktoś z Was posiada informację dot. meczu Stocznia - Zagłębie mianowicie: czy w ekipie gospodarzy zagra Jurasek?

Bonus: Unibet
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Tak, zagra także Hult
Stocznia <ok> smile

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
TKH jutro z Cracovią bez Dołęgi, wiec nawet to biedne 1.30 jest wystarczajace do jakiegos combo... Torunianie bez formy ostatnio, nie widze innej opcji.

Proponuje dubla ze stoczniowcem, rzadko im ufam, ale czuje, ze to pora rewanzu za to 1-5 wink Hult, Jurasek, Drzewiecki zdrowi, Rzeszutko-Urbanowicz teraz stanowia o sile 4 ataku wiec widac jak mocna ekipa jest Gdansk. Zaglebie bez rewelki, Jaworski tez bez wielkiej formy w tym sezonie. Dla mnie 1ka @1.7 ale czekam na wasze opinie

veteran
veteran
Jak mi miło że nasza rodzima liga wraca do gry. Na dzisiaj nie mam za bardzo pomysłu i pozostaje mi się tylko zgodzić z przedmówcą co do typu...

hokej Cracovia - Toruń

Zawodnicy z Krakowa po raz pierwszy będą mogli pokazać się tak naprawdę przed własną publicznością. Ponoć ich 'hala' została już wyremontowana, ale jakoś nie chce mi się w to wierzyć, żeby w tak krótkim okresie czasu można ją było doprowadzić do stanu używalności laugh . Ale to taka mała dygresja, mniejsza z nią.
Pasy zagrają dzisiaj z bądź co bądź słabym Toruniem, który jak czytałem nie pokazał nic wielkiego podczas Pucharu Polski rozgrywanego na ich tafli. Zawodnicy Craxy to liderzy, są w gazie, mają naprawdę kilku bardzo dobrych graczy (jak na nasze warunki oczywiście). Tego samego nie można powiedzieć o rywalach, u których jak pisze Muppet zabraknie w dodatku Dołęgi.
Typ wydaje mi się pewniejszy od niektórej piłki granej po tym samym kursie.

Typ: 1

[Linked Image] [trewor.be]

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Trewor akurat sie zdziwisz bo hala z zewnatrz prezentuje sie bardzo okazale , jakby Cie to interesowalo to bys znalazl na necie i nie gadal glupot , a pisanie 'hala' mija sie z celem , wiec na nastepny raz badz bardziej poinformowany i juz , bo tacy ludzie jak ty to mnie denerwuja !
Dzisiaj wg mnie na pewno poradzimy sobie ze slabym TKH , pierwszy raz u siebie , hala bedzie zapelniona do ostatniego miejsca , mimo iz kurs slaby mozna sprobowac go zagrac bez problemu , zagramy dzisiaj jeszcze bez 3 zawodnikow z lekkimi urazami ale mimo to powinnismy rozjechac przeciwnikow , Laszkiewicz zapowiadal ze zrobia wszystko aby wygrac to spotkanie i przy wsparciu kibicow osiagniemy to spokojnie smile spadam na mecz , powodzenia

enthusiast
enthusiast
craxx a macie już krzesełka czy dalej trzeba stać na płytach chodnikowych i marznąc?? laugh laugh laugh

O
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
O Offline
Jak ta Cracovia weszło wam ?

enthusiast
enthusiast
Originally Posted by Ozeszlol
Jak ta Cracovia weszło wam ?

Spokojnie, jeszcze grają po1 tercji 0-0

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
CRACOVIA 5-2 smile jak na mistrz obecnego i przyszlego przystalo smile hala prezentuje sie od wewnatrz swietnie , trybuny zakonczone beda po sezonie smile

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Ale stocznia odwalila. Pierwsza wieksza wtopa (nie no druga - TKH z OSwiecimiem :/) na PLH w tym sezonie, ale mi przykro... :/

V
enthusiast
enthusiast
V Offline
Janów z Sanokiem po 1,8 wydaje sie rozsadnym kursem :> Co prawda wyjazd, ale Sanok to ostatnio dno...

enthusiast
enthusiast
Originally Posted by Vami
Janów z Sanokiem po 1,8 wydaje sie rozsadnym kursem :> Co prawda wyjazd, ale Sanok to ostatnio dno...

Co do tego meczu to byłbym ostrożny. Sanok ostatnio zaczął sie wzmacniać- wrócił m.in Maciej Radwański.
Janów 3 dni temu grał mecz u siebie z Krynica i mogą być nie w pełni sił. Chociaż z drugiej strony Naprzód musi walczyć o awans do fazy play-off, a kurs trochę kusi tongue i właśnie dlatego zagram sobie ten mecz w takim oto AKO: Craxa, Podhale,Janów, KTH lub X

Jeśli już jestem przy meczu

hokej KTH - Unia
to dla mnie sytuacja jest baaaardzo klarowna:
(za www.unia.hokej.pl [unia.hokej.pl] )

"Kontuzje i choroby zdominowały wyjazd naszych hokeistów na dzisiejszy mecz z Krynicą. Do "mineralnych" nie pojechali Klisiak, Sękowski, Jaros z powodu choroby a także Radwan z powodu kontuzji barku odniesionej w meczu z Janowem"

Unia w tym meczu bez swojego kapitana wiecznie młodego Waldiego i najlepiej punktującego imprezowicza Jarosa jest bez szans.
a kurs 2,25 jest błogosławieństwem i zamierzam to wykorzystać grin

tak więc:
Typ: 1 (kurs: 2,25)

Pooh-Bah
Pooh-Bah
No nie wiem ...w Krynicy mowi sie ze ,Koszarek, Smreczyński, Batkiewicz opuscili druzyne,podobno klub nie płaci.

http://kth.i24.pl/kth/index.html

enthusiast
enthusiast
Mówi się? czy na pewno nie będa grali? z resztą uwazam że i tak brak Klisiak i Jarosa jest kluczowy dla przebiegu tego meczu. Nie będzie miał kto gry pociągnąc.

Pooh-Bah
Pooh-Bah
Czy napewno tego nie wiem,osłabienia UNII spore ale gdyby faktycznie okazało sie ze prawda to co pisalem wyzej a dodac do tego brak Chabiora i podstawowego strzelca Chovanca to sklad KTH rownie nie wyglada najlepiej...
Napisz lepiej czy warto zagrac Cracovie.

enthusiast
enthusiast
Co do Cracovii to myśle że warto. wydaje mi się że powrót do swojej hali zrobi swoje choć ja osobiście odpuszczam ich dzisiaj(jedynie do AKO) dołożyłem Pasy.

a co do meczu w Krynicy to kurs na KTH spadł już do 2,1 frown (najpierw poleciał do 2,15 - zaraz po moim pierwszym poście! teraz już 2,10)
Mam dziwne wrażenie że Bwin śledzi tego typu fora internetowe w końcu w grę wchodzi niemała kasa :] Już kiedyś maiłem taką sytuacje ze w dziale surebets napisałem posta przy okazji turnieju Euro Ice Challenge i meczu Dania-Polska, kursy w Expekcie i Bwin były takie ze nie dało sie stracić niezależnie od wyniku, a kilka minut po wysłaniu mojej wiadomści Bwin obniżył kursy i surebet poszedł sie #$%^ :]

enthusiast
enthusiast
Sanok po 1 tercji prowadzi 3-0 blush gdyby to był NHL to szystko by było możliwe ale myśle ze na nasze polskie warunki jest już po meczu tongue dobrze że zacząli wcześniej bo mozna zagrać jeszcze pozostałe 3 mecze w takim AKO jak kilka postów wyzej smile

R
veteran
veteran
R Offline
Joesakic,gdzie śledzisz te mecze wogole? Bo z tego co widze to hokej.net nie ma live albo nie widze? Hmmm

enthusiast
enthusiast
hokej.net ma w menu po prawej wyniki na żywo.

mam jeszcze stronke http://www.hockey.pl/

enthusiast
enthusiast
hokej KTH - Unia 2-2 confused Fak demyt !!

Brakło 2min 10sek frown

i znów za http://www.unia.hokej.pl/
"Wg telefonicznej opinii kibiców KTH, będących na meczu zremisowaliśmy dość szczęśliwie." frown

Jedna z większych bukmacherskich porazek w tym, sezonie mad

Strona 8 z 9 1 2 3 4 5 6 7 8 9

Moderatorzy  rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
3 zarejestrowanych użytkowników (burbon, latajaca_holenderka, rafal08), 2,933 gości, oraz 4 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,273
Posty5,828,391
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025