Zapomniałem dodać jeszcze ,,Ulice Sezamkową". Dzięki temu programowi nauczyłem się alfabetu angielskiego śpiewająco No i słynne zdanie na koniec programu... Dzisiejszy program sponsorowała litera... No i jeszcze ,,Dynastia". Szkoda że nie ma powtórek
piekne czasy, jak sie w ostatniej planszy grało i co jakiś czas był taki niski dźwiek, jakby piskliwy, nie wiem czy wiecie o co chodzi, ale ja zawsze jak go słyszałem to mówiłem sobie, że musze szybciej bo nie zdążę uratować świata
ktoś tu już pisał podobną historię ze świerszczykiem. Pamiętam jak z kumplem pożyczyliśmy "Stri[ptizerke" z Demi More bo to jedynie mogliśmy pożyczyć i praktycznier cały film nas nie interesował tylko jedna scena, i żeśmy co chwila na nią przewijali. Chyba z 10 razy tak. Albo jak kumpel miał satelite bo ja nie miałem i ogladalismy z zaciekawieniem te panny na telefon, a obok spał bo pracy jego ojciec i jak tylko sie poruszył to my odrazu na porzadny program. Wogóle byłem bardzo z nim zzyty i zawsze jak przychodzilem to jego mama dawala mi cos do jedzenia, a to truskawki, herbatke, pizze czasem zamówiła, ciasto jakieś zrobiła. Dzisiaj juz tak rzadko sie spotyka. Ludzie nie szanują starszych osób, a czasami nawet własnych matek. Graał może ktoś z was w "sensible socer" na amige?Pamiętam że zawsze kupowałem Georga Weaha i Alana Boksica bo byli najszybcy i później ładowało siętymi kwadracikami bramki. Jeszce we wczesnym dzieciństwie z procy lubiliśmy strzelać, a raz nawet dziadek łuk mi wystrugał. Piękne czasy
Wojownicze Żółwie Ninja (Rafaello, Donatello, Michangello i... Szreder ;)), Brygada RR (ryzykownego ratunku) oraz... Kaczory (Siostrzeńcy Kaczora Donalda), wszystko to nagrywałem każdej soboty na coś też już zapomnianego... video kto by pomyślał że tyle postaci przejdzie do polityki
Mogła by jakaś telewizja zrobić powrórkę wszystkich sezonów , co by mnie bardzo ucieszyło chętnie bym obejrzał to jeszcze raz . Chyba z tego wszystkiego dziś poszukam może znajdą się gdzieś odcinki do obejrzenia
21-latek zaatakowany nożem przez nastolatków 21-letni mieszkaniec Lublina w ciężkim stanie trafił do szpitala po tym, gdy napadła go grupa pijanych nastolatków. Zadali mu 7 ciosów nożem w klatkę piersiową i brzuch. Pół godziny po napadzie policja zatrzymała sprawców - 3 dziewczyny i dwóch chłopaków w wieku od 15 do 17 lat.
Poszkodowany mężczyzna jechał autobusem. Zwrócił drobną uwagę jednej z dziewczyn i wysiadł z autobusu. Napastnicy wysiedli za nim i gdy autobus odjechał zaatakowali mężczyznę. Prawdopodobnie jeden z bandytów zadał mu 7 ciosów nożem w klatkę piersiową i brzuch. Później cała grupa uciekła. O całym zajściu policję powiadomił anonimowy mężczyzna. Natychmiast na miejsce wysłano pogotowie ratunkowe. Wszyscy policjanci będący na służbie rozpoczęli poszukiwanie sprawców. Pół godziny od zdarzenia jeden z patroli na ul. Nadbystrzyckiej zauważył grupę nastolatków.
Zatrzymano trzy dziewczyny w wieku 15, 16 i 17 lat oraz dwóch 17-latków. W pobliżu przystanku znaleziono nóż, którym najprawdopodobniej zadano ciosy.
Napadnięty mężczyzna z ranami kłutymi klatki piersiowej i brzucha po przewiezieniu do szpitala przeszedł operację. Jego stan lekarze określają jako ciężki ale stabilny.