Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 8 z 20 1 2 6 7 8 9 10 19 20
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
WROCLAW-JASTRZEBIE
typ: Jastrzebie -1,5 seta
kurs:1.4
8/10

Kolejna kolejka naszej ligi siatkowej ruszy juz dzis. Drugim spotkaniem w tej serii meczy jest wlasnie spotkanie Gwardii z Jastrzebiem. Faworyt w tym meczu jest tylko jeden i nie wyobrazam sobie zeby stracil choc 1 punkt , z bardzo przecietna ekipa wroclawian.Jastrzebie sa ostatnio w swietnej formie , swietne mecze z AZS Olsztyn , ktory jest o niebo bardziej wymagajacym przeciwnikiem niz Gwardia. Miejmy nadzieje ze goscie podejda do tego spotkania zupelnie serio i szybko zakoncza ten mecz. Murek , Szymanski ,Kadziewicz , w dobrej formie Siezieniewski a na przeciwko kto ? Nie za bardzo widze szanse wroclawian na ugranie chocby seta, ale po tym co widzialem w meczu Jastrzebie-Warszawa , to ropzrezenie gospodarzy i prawie ugranie seta przez Politechnikie nie zdecyduje sie na 3-0 , lecz -1,5 seta powinno spokojnie wejsc wink

Zapraszam www.betvolley.dl.pl [betvolley.dl.pl]

Bonus: Unibet
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Hm znalazłem na dzisiaj jedną ciekawą propozycję oferowaną przez unibet. Myślę że oba dzisiejsze spotkania zakończą się wygranymi gości. Najłatwiejsze teoretycznie zadanie ma PZU AZS, wydaje mi się że po ostatniej porażce dzisiaj czas na łatwą wygraną i chyba ostatnia drużyna ligi w tym przypadku nie będzie trudną przeszkodą.

Znalazłem ciekawy zakład, może nie o tyle ciekawy co opłacalny. Under 160.5 @1.9 w unibecie, co ciekawe expekt na ten sam zakład ma kurs 1.68 więc różnica spora. Ja to biorę ale za mniejszą stawkę, bo siatkówkę moim zdaniem ciężko typować pod względem zdobytych punktów w meczu/setach.

Pzdr.

R
journeyman
journeyman
R Offline
O Jastrzebiu i Olsztynie nie trzeba wiele pisac. Sa na tyle silnymi ekipami, ze powinny spokojnie poradzic sobie z odpowiednio Gwardia i Politechnika. Nawet mimo niewielkiego kryzysu, jaki przechodza obecnie Akademicy z Warmii.

W Kedzierzynie miejscowy rozkrecajacy sie z meczu na mecz Mostostal podejmie Delecte Bydgoszcz. Gospodarze pokonali ostatnio w wyjazdowym meczu 3:0 Jadar, ktory dysponuje podobna, jesli nie wieksza od Delecty sila razenia. Bydgoszczanie natomiast poki co placa frycowe. Jedyne punkty zdobyli z Politechnika, przy wydatnej pomocy sedziow. Bylem na tym spotkaniu i moge powiedziec ze gdyby nie 2-3 kontrowersyjne decyzje arbitrow to mecz mogl sie zupelnie inaczej potoczyc. Przypomne moze ze wszystkie sety bydgoszczanie wygrywali na przewagi...
Wydaje mi sie, ze podobnie jak we wszystkich pozostalych spotkaniach, tak i w Kedzierzynie Delecta nie zdobedzie ani jednego punktu do ligowej tabeli:

Combo: Jastrzebie 1,11 + Olsztyn 1,13 + Mostostal (-1,5seta) 1,42 = 1,78 (betgun)

Rossiak

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Pierwszy mecz za kilka minut - więc sprobuję krótko - roznica w obu meczach miedzy gospodarzami a goścmi - wg. mnie 1 klasa - kursy najkorzystniejsze w unibecie - dlatego wybrałem:
kombo z jutrzejszymi - PZU 1.15 + Węgiel 1.15 + Trevis 1.20 + PAOK 1.28 - to za 3/10

i dzis w rozpisach ze szwedzkim koszem:
1/ PZU-10,5 /1.85/
2/ Wegiel -10,5 /1.85/

oraz stworzyłem dubel underowy:
1/ un 160,5 + 2/ un 160,5 = 3.61 2/10

za chwilę mecz w Warszawie

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Resovia - Skra typ 2 kurs 1,35

Dzis prawdziwy sprawdzian dla lidera z ostatniego tygodnia Resovii. Przyjezdzajaca Skra, zostala ostanio lekko podrazniona, porazkami w lidze mistrzow, czy stratami w lidze. Zapowiaada sie ciekawe widowisko, ale ja widze faworyta Skre. Pelna hala, telewizja itd, wszystko ladnie , ale ja widze szybki mecz Skry, ktora pokaze miejsce w szeregu Resovii.

W
Wodzirej
Wodzirej
W Offline
Ja kibicuje Resovii piwo i trzymam kciuki za nich, choc będzie ciezko wink

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Resovia - Skra 0:3

Nastepny typ:

Mostostal - Bydgoszcz typ 1 kurs 1,25

Widac ze Mostostal tworzy coraz wiekszy monolit, do formy dochodzi Gromadowski, powoli objawieniem tego sezonu staje sie Rafal Jarosz.
Bydgoszcz slabiutka i obok Gwardii kandydat do spadku. Mozna smialo grac z handicapem rowniez. Maly kurs ~1,25 na zwyciestwo bez handi, ale pewny.

O
old hand
old hand
O Offline
Buki raczyly juz wystawic kursy. Jutro o 20 zalegle spotkanie PLS, Jastrzebski - Olsztyn (1.52 - 2.36 expekt).

Faworytem spotkania sa gospodarze z racji: wlasnego kurnika, wysokiej formy (2 ostatnie zwyciestwa nad zespolem z Olsztyna 3:2, rozbicie w puch Gwardii Wroclaw), awansu do dalszej fazy pucharu CEV).

Na dzien dzisiejszy Jastrzebski nie ma wiekszych problemow zdrowotnych, pomalu do skladu powraca Michalczyk co daje trenerowi Boskowi ogromne pole manewru na pozycji przejecia z atakiem.
Prawdopodobnie do skladu AZSu powroci Mozdzonek ale watpie aby po bolesnej kontuzji od razu zlapal wysoka forme.

W ostatnim meczu w Warszawie akademicy zagrali slabe spotkanie, chociaz zwycieskie. W przyjeciu zawiedli Lambourne i Tanik, Guma z Papke tez jakby byli myslami na Hawajach. Jastrzebski postawi w srode znacznie trudniejsze warunki, szczegolnie w polu zagrywki gdzie prym wioda Szymanski, Kadziu i Murek.

K
enthusiast
enthusiast
K Offline
Gramy dzis Olsztyn i koniec kropka. Jastrzebie silniejsza paka na papierze i w praktyce tez bo wyniki w tym sezonie lepsze niz Olsztyna ( nie liczac przegranej ze SKra :P) Sadze ze dzis Olszzzztyn wygra bo ilez mozna w tak krotkim czasie przegrywac z Jastrzebiem. Mecz wyrownany napewno bedzie tie-break w ktory lepsi beda olsztynianie.

Koniec hehe kurs 2.45

P
addict
addict
P Offline
Originally Posted by kajtek
Gramy dzis Olsztyn i koniec kropka. Jastrzebie silniejsza paka na papierze i w praktyce tez bo wyniki w tym sezonie lepsze niz Olsztyna ( nie liczac przegranej ze SKra :P) Sadze ze dzis Olszzzztyn wygra bo ilez mozna w tak krotkim czasie przegrywac z Jastrzebiem. Mecz wyrownany napewno bedzie tie-break w ktory lepsi beda olsztynianie.

Koniec hehe kurs 2.45

ale denna analiza, widziales ostatnio Olsztyn w ligowym? to bys takich glupot nie pisal, Jastrzebie jest na gorce Olsztyn wyraznie tendencja znizkowa
Jastrzebie 3-1 wg mnie, prezentuja sie ostatnio o niebo lepiej

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Kolejna denna analiza - potencjał, hala, forma i chęc na doatateczne upokorzenie rywala - po dwóch 3-2 pora najwyższa.
KS Jastrzębski Węgiel - AZS Olsztyn 3-0 /4.00/ 2/10
KS Jastrzębski Węgiel - AZS Olsztyn 1(-1,5) /2.00/ 4/10

wg mnie TB dziś nie będzie bo co za duzo to nie zdrowo

K
enthusiast
enthusiast
K Offline
Originally Posted by phaser

Koniec hehe kurs 2.45

ale denna analiza, widziales ostatnio Olsztyn w ligowym? to bys takich glupot nie pisal, Jastrzebie jest na gorce Olsztyn wyraznie tendencja znizkowa
Jastrzebie 3-1 wg mnie, prezentuja sie ostatnio o niebo lepiej

denna to jest twoja wypowiedz. Jesli nie zgadzasz sie z moim typem to napisz ze grasz na jastrzebie bo sa lepsi wedlug ciebie itp. A nie piszesz nalatujac na mnie. Jastrzebie na gorce powiadasz tak?? Meczarnia z Politechnika przegrana ze Skra?? SKoro tak mamy sie bawic. A Olsztyn tylko przegral ostatni mecz z Czewą i to wszystko.Zreszta ja uwazam ze dzis Olsztynianie pokaza klase i pokonaja gospodarzy.Nie robcie sobie zartow 3x Jastrzebie z Olsztynem to nawet w media markt tak nie ma,

P.S ja mam fachowsza ocene tego spotkania ale nie pisze na forum bo po co zasmiecac glupotami hehe tongue

zdecydowany winer Olsztyna po kursie 2.56

K
enthusiast
enthusiast
K Offline
Originally Posted by KRAJAN
Kolejna denna analiza - potencjał, hala, forma i chęc na doatateczne upokorzenie rywala - po dwóch 3-2 pora najwyższa.
KS Jastrzębski Węgiel - AZS Olsztyn 3-0 /4.00/ 2/10
KS Jastrzębski Węgiel - AZS Olsztyn 1(-1,5) /2.00/ 4/10

wg mnie TB dziś nie będzie bo co za duzo to nie zdrowo

krajan ta hala to nawet dla nich nie atut hehe wiem ze chodzi ci ze oni nauczeni grac na takiej klitce i olsztyn jak przzyjedzie to klaustrofobii sie nabawi hehe.

H
journeyman
journeyman
H Offline

kajtek widziałes jak gra ten Olsztyn ostatnio??? Chyba nie goście nic nie grają porażka u siebie z Częstochową gdzie popełniali takie błedy że skzoda słów, i męczarnie z cienką Warszawą!! I ty piszesz że wygrają, w takiej formie to jest to bardzo wątpliwe!!!!!!!!
Do boju Jastrzebie!!!!!!!!!!!!!! smile

M
Felietonista
Felietonista
M Offline
Również uważam że Olsztyn gra ostatnio padaczkę, męczyli się strasznie ze słabą drużyna w Warszawie natomiast Jastrzebie coraz lepiej. Jesli Olsztyn nic nie poprawił to nie widzę tu dla nich najmniejszych szans. Myślałem, że buki wystawią kurs w granicach 1,35, a tu niespodzianka w sportingbecie 1,66, w mixie handi - 1,5 kurs 2. Pozdrawiam

K
journeyman
journeyman
K Offline
Ja tez skłaniam się raczej do wygranej gospodarzy.Nie sądzę aby słabszy ostatnio Olsztyn zagroził dziś Jastrzębskiemu w drodze do wygranej.

K
enthusiast
enthusiast
K Offline
MOwilem ze to nie media markt tongue Wiwat Olsztynianie, dzieki panowie za niezle spotkanie stojace na dobrym poziomie. Krajan miales racje nie bylo tie-breaka smile

P
addict
addict
P Offline
kajtek gratuluje Olsztyna, Możdzonek to był klucz do meczu, to przeoczyłem, niezle wyczucie,
Olsztyn niesamowita metamorfoza, po padaczce jaka zaprezentowali z Warszawą

K
enthusiast
enthusiast
K Offline
kajtek gratuluje Olsztyna, Możdzonek to był klucz do meczu, to przeoczyłem, niezle wyczucie,

ja tam bardziej sie ciesze ze obejrzalem fajne spotkanie oby takich wiecej no i z takimi kursami tongue Pozdro

M
Felietonista
Felietonista
M Offline

ja tam bardziej sie ciesze ze obejrzalem fajne spotkanie oby takich wiecej no i z takimi kursami tongue Pozdro
Również gratuluje, ja zaggrałem grubo na Jastrzębie i nie spodziewałem się ze jeden zawodnik może tak odmienić oblicze drużyny, pozatym zagrywka nieźle im wchodziła, i troszkę w niektórych ważnych sytuacjach sędziowie im pomogli. Pozdrawiam

Strona 8 z 20 1 2 6 7 8 9 10 19 20

Moderatorzy  rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
2 zarejestrowanych użytkowników (rafal08, ElNinho[mmdea]), 3,624 gości, oraz 4 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,307
Posty5,841,161
Użytkownicy24,790
Najwięcej online15,603
Jul 4th, 2026