|
|
I see dead people
|
|
I see dead people
Terror agentem wywiadu PRL  Romuś, co tam słychać w malinowym lesie? Btw: uwiążcie go gdzieś, bo łazi za mną i szczeka 
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
Terror agentem wywiadu PRL  Tobie naprawde bije? Zachowujesz sie jak urazone dziecko z przedszkola. 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
-error] Terror agentem wywiadu PRL  Romuś, co tam słychać w malinowym lesie? Btw: uwiążcie go gdzieś, bo łazi za mną i szczeka  W malinowym lesie dobrze, dobry jest sok z gumijagód  Terror agentem PRL-u !!!!!!!!!!!!! Zmień nicka z Terrora na Agenta.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Terror agentem wywiadu PRL  Tobie naprawde bije? Zachowujesz sie jak urazone dziecko z przedszkola.  Lupus to daj mi kolejne ostrzeżenie bo mam ich za mało 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Tylko ze tutaj Wychowany nie bedzie zadnego procesu bo Wołoszanski nie jest 'osoba publiczna' w sensie ustawy o IPN-ach - zreszta IPN bez twardych papierow nie ujawnia wszystkiego kawa na lawe wiec tutaj nie ma zadnych watpliwosci i wyrok moglby byc tylko jeden gdyby sad orzekal o fakcie wspolpracy z tajnymi sluzbami PRL. Wołoszański zapowiedział wytoczenie procesu Rzeczpospolitej więc proces będzie. Krzysztof Mroziewicz tez zapowiedzial proces i co??? To nie ta klasa ludzi
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
-error]Mam nadzieję, że chociaż Sumiński ze Zwierzyńca nie był agentem  Majka Jeżowska, Pan Tik-Tak i Zygmunt Kęstowicz od Pankracego też mam nadzieje że nie byli  Co za świat  Kęstowicz nie, ale Pankracy niestety był TW o pseudonimach "Merdacz", "Lassie" oraz "Reksio". Pan Tik-Tak natomiast na dniach powinien otrzymać w IPN status pokrzywdzonego, gdyż jak pokazują najnowsze dokumenty przez kilkanaśćie lat był inwigilowany przez agentkę Wojskowych Służb Informacyjnych Ciotkę Klotkę.
|
|
|
|
|
Blade Runner
|
|
Blade Runner
Podobno nawet Pan Samochodzik był tajnym współpracownikiem SB
|
|
|
|
|
member
|
|
member
to już pewne, że w latach 80 agentem działającym w Polsce na rzecz obcego wywiadu był Papa Smerf, który potem stał się podwójnym agentem i działał w strukturach UE w Brukseli pod TW "niebieski"
|
|
|
|
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
|
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
Ciekawe ilu userow mecz.pl to tajni agenci. Srednia wieku na tym forum to 18-19 lat, ale sa tez starsi userzy, przyznac sie 
|
|
|
|
|
member
|
|
member
ja sie przyznaje bez lustracji :> jestem agentem krainy deszczowcow 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Przez trzy lata chodziłem do Szkoły Podstawowej im. W.I Lenina, a przez tydzień do LO im. Marcelego Nowotki! Na bank mam jakąś teczkę i skończę jako OZI 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Bracia Kaczyńscy są żydowskimi agentami i co z tego? Każdy jest jakimś agentem 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Wołoszański: Wspólpracowałem, ale... nie donosiłem a może palił ale się nie zaciągał? choć to i tak mniej zakłamana linia obrony niż do końca łżeć że to wszystko bzdury
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Juz mnie zaczyna wkurzac to roliczanie. Jestem bardzo przeciwny PRL ale jestem mlody i nieduzo pamietam. Oczywiscie dzialania i wspolprace z SB ganie ale nie wiem czy juz nie za pozno takie rozliczanie. Juz ponad 15 lat po upadku komunizmu a my zyjemy przeszloscia. Po co rozdrapywanie ran. Politycy tylko sie oskarzaja wzajemnie zamiast sie zajac rzeczywistoscia. Co do Woloszanskiego: bardzo go lubilem i nie zmienie tego. Nie musze go oceniac jako czlowieka ale jako bardzo dobrego historyka (no bardziej w tej kwestii medialnej). Mial swietne felietony a to dla mnie najwazniejsze, potrafil zaciekawic ludzi. I to tyle. A praca z SB to juz inna sprawka jezeli to prawda.
Mamy tylu agentow, ze sie nie zdziwie jak nawet w samym PISie jest z kilku ...
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Panowie ale po co ? Po co afera z Wilgusem, Borowskim, Wołoszańskim. CO oni robili ? Mysle ze maksimum ich obowiazkow bylo sprzedawanie, donoszenie. Dobra, to był ich błąd. Ale co z tymi co katowali, mordowali, torturowali. Siedzą sobie i się śmieją bo nazywają sie szary Kowalski a nie znany z telewizji Wołoszański. Więc myśle że trzeba raczej uderzyć w stronę karania prawdziwych bandytów a nie tych co odbywali z nimi rozmowy.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Tylko ze tutaj Wychowany nie bedzie zadnego procesu bo Wołoszanski nie jest 'osoba publiczna' w sensie ustawy o IPN-ach - zreszta IPN bez twardych papierow nie ujawnia wszystkiego kawa na lawe wiec tutaj nie ma zadnych watpliwosci i wyrok moglby byc tylko jeden gdyby sad orzekal o fakcie wspolpracy z tajnymi sluzbami PRL. To ze komuszki byly agentami to kazdy wie - nie rozumiem nawet czemu sie podniecaja ze Jaruzelski byl agentem - a czyim mial byc szpiegiem na takim stanowisku?? Amerykanskim?? Poza tym Borowski ( polski polityk lewicowy pochodzenia żydowskiego, syn Wiktora Borowskiego, bratanek Jakuba Bermana, działaczy komunistycznych) wyrzucony ze studiow (na krotko) po paru latach wrocil na naczelne stanowiska w DT Centrum - ktos mi powie czy to normalne bylo ze renegat moze wracac na takie wysokie stanowiska?? A moze cos musial dla kogos zrobic. Za przekrecik z Bankiem Slaskim paru milionerow nowobogackich to mu pomnik powinno wystawic i teraz takie cos udaje 'nowa lewice' <zygi> Nikt tu nikogo nie oskarza w wypadku Wołoszanskiego. Po prostu odslania sie naga prawde, czarno na bialym, nic wiecej. Czasem to wystarczy... Tylko, ze ludzie (a na pewno nasze pokolenie) ma to w zasadzie w dupie czy ktos byl agentem czy nie. Jak dla mnie to moze rzadzic Jaruzelski na spolke z Grobelnym, jesli tylko zapewnia wzrost gospodarczy, dobre wykorzystanie pieniedzy z moich podatkow, sluzbe zdrowia na wysokim poziomie itp., itd. Ludzie juz sa zmeczeni, nie ma juz praktycznie dnia bez "afery". Uklady, ukladziki, pajeczyny, agenci, natomiast brak jakiejkolwiek merytorycznej debaty nad sprawami panstwa. Spojrzmy na onet i wiadomosci: Lepper: na 1000 proc. nie jestem ojcem córki Anety Krawczyk - AFERA Wołoszański: nie donosiłem - AFERA Zmarł żołnierz u którego zdiagnozowano sepsę - ZYCIE CODZIENNE LPR: odwołać Olejniczaka z funkcji wicemarszałka - AFERA Prokuratura postawiła zarzuty Serafinowi - AFERA Śledztwo ws. nieprzekazania akt WSI do IPN - AFERA Religa: 7- 10 zł miesięcznie na ubezpieczenie - MERYTORYKA Pobito autora tekstu o abp. Wielgusie - AFERA Wyrzucony z PiS za nieprzyzwoite sms-y - AFERA Czyli na 8 newsow jeden dotyczy jakichs decyzji merytorycznych odnosnie stanu panstwa, a 6 dotyczy "afer" lub popluczyn poaferowych i tak to u nas wyglada. KUWRA DAJCIE ZYC!!
|
|
|
|
|
Blade Runner
|
|
Blade Runner
Mamy tylu agentow, ze sie nie zdziwie jak nawet w samym PISie jest z kilku ... Kilku? Znając polityków (nie tylko tej partii), to KILKU się znajdzie transwestytów albo sodomitów. A agentów to pewnie jakaś skromna większość.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Panowie ale po co ? Po co afera z Wilgusem, Borowskim, Wołoszańskim. CO oni robili ? Mysle ze maksimum ich obowiazkow bylo sprzedawanie, donoszenie. Dobra, to był ich błąd. Ale co z tymi co katowali, mordowali, torturowali. Siedzą sobie i się śmieją bo nazywają sie szary Kowalski a nie znany z telewizji Wołoszański. Więc myśle że trzeba raczej uderzyć w stronę karania prawdziwych bandytów a nie tych co odbywali z nimi rozmowy. Rancorn, uwaga jak najbardziej słuszna i wiedzą o tym również gnojki z IPNu oraz ich mocodawcy. Wiedzą, że tymi złamanymi mogą sobie wycierać swoje brudne mordy, a prawdziwych oprawców ruszyć się boją. Dlaczego się boją? Bo każdy ma swoje grzechy o których TW Wielgus czy TW Zyta, czy TW Wołoszański nic wiedzieć nie mogli. Oprawca z pierwszej linii wie bardzo dużo i jeszcze zza grobu będzie mógł... ot co
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Mamy w zwyczaju mówić podczas luźnych rozmów "A z tego X to niezły agent jest.." itp... Niedługo każdy będzie się bał coś takiego mówić w miejscu publicznym.. Bo zaraz jakiś przypadkowy podsłuchiwacz rozpęta aferę 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|