|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ty i ja ja tu ty tam caly czas jestem sam nie kochany nie lubiany ale w głebi duszy wierze ze jak stłuke 2 talerze  ten smutek odejdzie niczym wiatr a ja wciąż ten sam nie kochany nie lubiany popadne w zapomnienie jak stare niepotrzebne kamienie .... 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Na górze róże na dole fiołki a ja puszcze se dwa bąki beda cudowne i pachnące takie super znieczulające gdy skosztujesz ich zapachu pójdziesz jeszcze dziś do piachu Coś al'a Liroy 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ja je czuje , powiem szczerze, nie daruje... jak cie kopne prosto w dupe zaraz wpadniesz w wielka kupe  bez urazy 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Siedzę sobie tutaj w sferze i wiersz pisze o ofierze, O ofierze niczym z bajki, grał on typy, palił fajki, Że ofiara ta nie tęga, o niej świadczy jej potęga, Bowiem siedząc w swoim domu, pisał posta po kryjomu, Pisał posta hen daleko, nie za górą, nie za rzeką, Lecz za wielkim oceanem, w samych stanach w Los Alanem W trakcie meczu koszykówki, pisał typy z jego główki, A że typy nie zbyt trafne, co poradzić, taki Rafter.
Regards
SLAV
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
]ja je czuje , powiem szczerze, nie daruje... jak cie kopne prosto w dupe zaraz wpadniesz w wielka kupe  bez urazy  a ja dupe mam z tytanu uwierz mi prosty KAŁbaju:] bez urazy 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
O moim rodzinnym mieście...i zamku w tym mieście...
Zamek czerwony Przedtem zielony Teraz jest biały Bo go ptaki osrały...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Myślisz sobie ... zagiąłem gościa nic bardziej mylnego podrażniłeś moje ego i dalej nie mam czasu pisac bo wypracowanko z polaka czeka 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
chciałem Wam zapodać rym co wywołac może dym moje rymy sieją zamęt lat ich już wymyślam pare to poważna nie jest sprawa raczej taka lux zabawa kiedy texty lecą z ust i trafiają w ludzki gust rymy daje Wam na przekór chociaż późny jest już wieczór rano wcześnie trzeba wstać więc dobranoc, idę spać...
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Nie jest to wiersz mojej roboty, napisał go jeden z fanów na forum snookera.
"Przecież Jego odejście to ból w sercach wielu. Czy o to Ci chodziło ludzki Przyjacielu? On miał życie przed sobą, radości i żale, Pierwsze kroki córeczki, głosu śpiewne fale, Pierwsze `Tato' i `Mamo' z dumą usłyszane... Płakać chce się, bo mleko brutalnie rozlane...
Nie będzie już wygranych i przegranych meczów, Planów B, brejków, frejmów, śmiechu na zapleczu, Nie będzie tego błysku w oczach po zwycięstwie... Swój Mecz Życia toczyłeś w radości i męstwie, Jednak walka nierówna, szczyt nie do zdobycia, I przegrałeś niestety Frejma Swego Życia.
W gardle staje ta czara goryczy rozlana... Może błąd jakiś wkradł się w Jego boskich planach? Przecież już było lepiej, stanąłeś przy stole Pokazując hart ducha, Swoją silną wolę, Dając wszystkim nadzieję, że lepiej być musi... Nagle koniec...Coś serce rozrywa, krtań dusi...
Zapamiętam Twój uśmiech radosny na twarzy, Promień słońca wyjęty jak z niebiańskiej plaży... Zapamiętam waleczność, odwagę i męstwo, Wiarę w siebie i ciężką walkę o zwycięstwo, Choć odszedłeś zostaniesz w sercach i w pamięci. Niech Twój przykład nas uczy, niechaj nas zachęci Do cieszenia się każdą chwilą tej kruchości Jaką jest życie ludzkie, do większej radości...
Pisząc te słowa w smutku ciągle w to nie wierzę, Że już nie zagrasz więcej, nasz Paulu Hunterze."
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|