|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Nirtz - jezeli szukales cytatow to trafiles w 10-ke , podales link do tak chorego i nawiedzonego czlowieka ze juz lepiej sie nie dalo - o tym ze Jasiu jest walniety to juz kazdy w tym kraju wie! wiec nie podpinaj go wiecej bo to zaden autorytet!!!! wracajac do Woloszanskiego- o co Wam wszystkim chodz PRL jakby nie bylo bylo panstwem w sercu Europy i posiadalo roznego rodzaju sluzby wywiadowcze a w tych sluzbach musieli dzialac ludzie wiec dla mnie to nic dziwnego- takie byly czasy!!!Dla Woloszanskiego Polska Ludowa byla Ojczyzna jak dla 40 mln. Polakow i spelnial swoj obowiazek wobec tego kraju- idac dalej - Jasiu to najchetniej wsadzilby do wiezienia 3mln. ludzi tylko za przynalznosc do PZPR !Jak dla mnie sprawa mocno rozdmuchana tylko nie wiem w jakim celu???
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Od razu rozliczyć obecnych szpiegów, agentów bo oni robią to samo co wywiad w tamtym okresie, może nie na taka skale bo teraz czasy spokojniejsze. Jeszcze troche i kaczory załatwią nasz jeden z najlepszych w świecie wywiad i kontrwywiad i odpukać w przypadku jakiejś wojny leżymy i kwiczymy. A najwięksi krzykacze wyjadą za granicę i będą nas wspierać z obczyzny.
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Nirtz - jezeli szukales cytatow to trafiles w 10-ke , podales link do tak chorego i nawiedzonego czlowieka ze juz lepiej sie nie dalo - o tym ze Jasiu jest walniety to juz kazdy w tym kraju wie! wiec nie podpinaj go wiecej bo to zaden autorytet!!!! wracajac do Woloszanskiego- o co Wam wszystkim chodz PRL jakby nie bylo bylo panstwem w sercu Europy i posiadalo roznego rodzaju sluzby wywiadowcze a w tych sluzbach musieli dzialac ludzie wiec dla mnie to nic dziwnego- takie byly czasy!!!Dla Woloszanskiego Polska Ludowa byla Ojczyzna jak dla 40 mln. Polakow i spelnial swoj obowiazek wobec tego kraju- idac dalej - Jasiu to najchetniej wsadzilby do wiezienia 3mln. ludzi tylko za przynalznosc do PZPR !Jak dla mnie sprawa mocno rozdmuchana tylko nie wiem w jakim celu??? Popieram całkowicie.Żeby jakikolwiek kraj mogł istniec to musi mieć służby wywiadowcze.Nieważne jaki ustrój.Wywiad to przecież nie SB, więc naprawdę nie rozmumiem po co ta cała afera.Paranoja.
|
|
|
Link skopiowany do schowka