Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 3 z 3 1 2 3
G
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
G Offline
Originally Posted by Nirtz
cała prawda o Wołoszańskim: link [janpospieszalski.salon24.pl]
Nirtz - jezeli szukales cytatow to trafiles w 10-ke , podales link do tak chorego i nawiedzonego czlowieka ze juz lepiej sie nie dalo - o tym ze Jasiu jest walniety to juz kazdy w tym kraju wie! wiec nie podpinaj go wiecej bo to zaden autorytet!!!!
wracajac do Woloszanskiego-
o co Wam wszystkim chodz PRL jakby nie bylo bylo panstwem w sercu Europy i posiadalo roznego rodzaju sluzby wywiadowcze a w tych sluzbach musieli dzialac ludzie wiec dla mnie to nic dziwnego- takie byly czasy!!!Dla Woloszanskiego Polska Ludowa byla Ojczyzna jak dla 40 mln. Polakow i spelnial swoj obowiazek wobec tego kraju- idac dalej - Jasiu to najchetniej wsadzilby do wiezienia 3mln. ludzi tylko za przynalznosc do PZPR !Jak dla mnie sprawa mocno rozdmuchana tylko nie wiem w jakim celu???

Bonus: Unibet
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Od razu rozliczyć obecnych szpiegów, agentów bo oni robią to samo co wywiad w tamtym okresie, może nie na taka skale bo teraz czasy spokojniejsze. Jeszcze troche i kaczory załatwią nasz jeden z najlepszych w świecie wywiad i kontrwywiad i odpukać w przypadku jakiejś wojny leżymy i kwiczymy. A najwięksi krzykacze wyjadą za granicę i będą nas wspierać z obczyzny.

A
member
member
A Offline
Originally Posted by gremlin
Originally Posted by Nirtz
cała prawda o Wołoszańskim: link [janpospieszalski.salon24.pl]
Nirtz - jezeli szukales cytatow to trafiles w 10-ke , podales link do tak chorego i nawiedzonego czlowieka ze juz lepiej sie nie dalo - o tym ze Jasiu jest walniety to juz kazdy w tym kraju wie! wiec nie podpinaj go wiecej bo to zaden autorytet!!!!
wracajac do Woloszanskiego-
o co Wam wszystkim chodz PRL jakby nie bylo bylo panstwem w sercu Europy i posiadalo roznego rodzaju sluzby wywiadowcze a w tych sluzbach musieli dzialac ludzie wiec dla mnie to nic dziwnego- takie byly czasy!!!Dla Woloszanskiego Polska Ludowa byla Ojczyzna jak dla 40 mln. Polakow i spelnial swoj obowiazek wobec tego kraju- idac dalej - Jasiu to najchetniej wsadzilby do wiezienia 3mln. ludzi tylko za przynalznosc do PZPR !Jak dla mnie sprawa mocno rozdmuchana tylko nie wiem w jakim celu???
Popieram całkowicie.Żeby jakikolwiek kraj mogł istniec to musi mieć służby wywiadowcze.Nieważne jaki ustrój.Wywiad to przecież nie SB, więc naprawdę nie rozmumiem po co ta cała afera.Paranoja.

Strona 3 z 3 1 2 3

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
9 zarejestrowanych użytkowników (latajaca_holenderka, alfa, rafal08, Emilio, Sensei, 11kera11, aker, rymoholik, forty), 1,682 gości, oraz 7 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,315
Posty5,842,389
Użytkownicy24,790
Najwięcej online15,603
Jul 4th, 2026