Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 9 z 13 1 2 7 8 9 10 11 12 13
D
stranger
stranger
D Offline
zwal gruche

Bonus: Unibet
addict
addict
że ona nie daje mi spac..

Pooh-Bah
Pooh-Bah

To ,że nie dałem na prawko ;(

Zaważło ,to że w nie odpowiedniej porze zachciało mi się siusiu i nie słyszałem jak mnie wyczytali i egzaminator miał wielkie ale do mnie ,że musiał tyle czekać na mnie.

Z góry byłem skazany na porażke i egzaminator wcale się z tym nie krył :/

L
antimadrista
antimadrista
L Offline
Originally Posted by PierrePoetik
że ona nie daje mi spac..

Pani o nazwie BEZSENNOSC? wink

A ja nadal chodzę rozkojarzonym, dzis w ogole dzisn do bani

1. Zaspalem
2. Pierwszy raz w zyciu zdazylo mi sie wejsc do zlego autobusu.
Czekam na dworcu mialem jechac pospiesznym one maja to do tego, ze przyjezdzaj przed czasem, przyjechal par emin wczesniej wbjam, i mowie, ze chce bilet do Bielska, koles mowi, ze nie jedzie przez BB, na to ja, jak nie jak jedzie laugh
Dopiero, za chwile sobie uswiadomilem, ze pomylilem autobus, i jedzie w odrotnym kierunku.3.

3.Mialem dzis rozmowe kwalifikacyjna na grazynskiego 12, owczywiscie spoko, git tylko nie moglem znalezc wlasnie 12, byl od 14-20 eale nie 12 wink
W koncu znalzlem, odbijalo sie bok, i pokazywala sie nowa ulica a na niej setki firm, oprcz oczywiscie tej do ktorej ja sedlem, koniec jezyka za przewoidnika, pokazano mi budynek, potem jeszcze inne pietro niz myslalem, dochodze i na drzwiach wielki napis z nazwa firmy...tam to se moga smirk
Szef kolo 50, wlosy na zelu zaczesane do tylu, na rece sygnet na drugiej zlota bransoletka, jeszcze tylko zlotej kety na szyji brakowalo niczym BA z druzyny A wink
Ale spoko koles.

4 Wylaczylem oczywiscie tel na czas rozmowy, jak stamtad wyszedlem wlaczylem kom i zaczalem wbijac pin ze starej komorki, efekt?
Wbij puk, oczywiscie nie paimietam puku, bo skad, a nie mam do domu jak zadzownic bo kom nie dziala wink
Biegne na autobus, bo nawet nie wiedzialem ktora godzina, rano w pospiechu zapomnialem zegarka

Co za dzien puke

C
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
C Offline
pogoda puke

juz niech lepiej spadnie snieg i lezy puke

D
stranger
stranger
D Offline
lewe jajko mnie boli frown

R
old hand
old hand
R Offline
Originally Posted by Dawca Spermy

Mnie denerwują ludzie typu: "Dawca spermy" puke

D
stranger
stranger
D Offline
chciałbyś troszke ? hihi mogę ci dać za free pierwsza tura na jęzorka hihi trzymaj się papatki

$t$ Offline
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
chciałbyś troszke ? hihi mogę ci dać za free pierwsza tura na jęzorka hihi trzymaj się papatki

Ja pierdole, skąd sie takie parapety biorą?

P
Pooh-Bah
Pooh-Bah
P Offline

Powiedział kastrat..... laugh

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Denerwuje mnie siła wiatru :/

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Samantha Stosur mnie denerwuje. Kupon wczoraj za dyszkę w STS, do wyjęcia prawie 2 stówki. Elegancko dziś terminarz ułożyli gier, każde kolejne spotkanie, które pokazywali na Eurosporcie to mecz z mojego kuponu. I tak od pierwszej rano siedziałem, żeby się ku... mać o 11 zobaczyć, jak Stosur wypada jako jedyne z osiemnastu zdarzeń na kuponie :/

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Denerwuje mnie ze dzis nie zdazyłem puscic kuponu... mad
Zobacze jutro rano czy by weszło jesli tak to jeszcze bardziej sie zdenerwuje grin

P
podwórkowy attaché
podwórkowy attaché
P Offline
Własnie wkurzył mnie jeden z userów któemu próbowałem uzmysłowić jaka jest prawda i jak powinno być a ten dalej swoje i jeszcze próbuje wmawiać coś czego nie było . Takim ludziom nawet jak by się plunęło w twarz to powiedzieli by że świeci słońce . Wkurzają mnie takie bez talencia blush

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Piecia84
Własnie wkurzył mnie jeden z userów któemu próbowałem uzmysłowić jaka jest prawda i jak powinno być a ten dalej swoje i jeszcze próbuje wmawiać coś czego nie było . Takim ludziom nawet jak by się plunęło w twarz to powiedzieli by że świeci słońce . Wkurzają mnie takie bez talencia blush

Też miałem przygody z takim agentem ale to mnie akutat nie denerwowawo a śmieszyło.

A teraz denerwuje mnie ilość głupich tematów na tym forum szczególnie pochodzących z To i Owo. Człowiek chce sie coś ciekawgo dowiedzieć ze świata buk. a tu po nacisnieciu Najswieższe tematy i Past 24 hours same To i Owo lub kokursy frown

K
addict
addict
K Offline
brak honoru listkiewicza ;/ ktory jest zwykła szmta postepujac tak jakby mial choc troche honoru to by zrezygnował ze stołka ;/ Jeb*ać PZPN sorki ale od serca frown

C
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill
C Offline
Originally Posted by Kuba88
brak honoru listkiewicza ;/ ktory jest zwykła szmta postepujac tak jakby mial choc troche honoru to by zrezygnował ze stołka ;/ Jeb*ać PZPN sorki ale od serca frown

jak mozesz, dzieki michalowi listkiewiczowi awansowalismy dwa razy z rzedu do mistrzostw swiata smile

K
addict
addict
K Offline
heheh no sorry laugh obrazilem takiego zasluzonego działacza frown

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
denerwuje mnie to, ze jak w Polsce się o kimś mówi, to zawsze rozlicza się go z końcówki, własnie jak wyzej wspomniany przykład Listkiewicza, każdy ma gdzies, to co zorbił dobrego wcześniej... najlepszym przykładem tego jest Frankowski i Dudek

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Jutro egzamin, a ja zero czajki frown

Strona 9 z 13 1 2 7 8 9 10 11 12 13

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
11 zarejestrowanych użytkowników (Szuman, rafal08, Lukasz111, latajaca_holenderka, alfa, Sensei, burbon, wHiTe_StAr, 11kera11, poozon, ElNinho[mmdea]), 2,668 gości, oraz 4 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,274
Posty5,828,544
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025