Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 10 z 13 1 2 8 9 10 11 12 13
P
podwórkowy attaché
podwórkowy attaché
P Offline
Co nie zmnienia faktu iż denerwować może cała sytuacja dziejąca się w tym pzpn i L. , który nie umie z tym sobie poradzić .

Bonus: Unibet
C
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
C Offline
Originally Posted by Sagat
Originally Posted by Kuba88
brak honoru listkiewicza ;/ ktory jest zwykła szmta postepujac tak jakby mial choc troche honoru to by zrezygnował ze stołka ;/ Jeb*ać PZPN sorki ale od serca frown

jak mozesz, dzieki michalowi listkiewiczowi awansowalismy dwa razy z rzedu do mistrzostw swiata smile

O to to! laugh Dobrze, awansowalismy, ale dlaczego nie ma nowych stadionow? No bo lepiej, zeby pseudokibice niszczyli stare stadiony, a nie nowe wink Jesli ktos nie widzial jeszcze genialnego skeczu KMN, to polecam:

http://kabarety.tworzymyhistorie.pl/090_kabaret_moralnego_niepokoju_zjazd_pzpdz.php

Lezalem po prostu... A jaki prawdziwy wink

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Pier...na pogoda (a raczej niepogoda), która sprawia, że drugi raz w przeciągu miesiąca bierze mnie choroba... puke Przede mną jeszcze jutro ważne zaliczenie i egzaminy w przyszłym tygodniu, a ja nawet nie mam siły się uczyć puke

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Szewczenko
Pier...na pogoda (a raczej niepogoda), która sprawia, że drugi raz w przeciągu miesiąca bierze mnie choroba... puke Przede mną jeszcze jutro ważne zaliczenie i egzaminy w przyszłym tygodniu, a ja nawet nie mam siły się uczyć puke

Do Prodziekana WPiA UG

Zwracam się z uprzejmą prośbą o przywrócenie pierwszego terminu egzaminu z......... u prof............, który odbył się w dniu.............
Do egzaminu w wyżej wymienionym terminie nie mogłem przystąpić z powodu choroby. Jako dowód załączam stosowne zaświadczenie lekarskie.
Proszę o pozytywne rozpatrzenie mojej prośby

Z poważaniem
Szeva

K
addict
addict
K Offline
Originally Posted by gnacik
denerwuje mnie to, ze jak w Polsce się o kimś mówi, to zawsze rozlicza się go z końcówki, własnie jak wyzej wspomniany przykład Listkiewicza, każdy ma gdzies, to co zorbił dobrego wcześniej... najlepszym przykładem tego jest Frankowski i Dudek
co zrobil dobrego ? wes przestan :/

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by odgdog
Originally Posted by Szewczenko

Do Prodziekana WPiA UG

Zwracam się z uprzejmą prośbą o przywrócenie pierwszego terminu egzaminu z......... u prof............, który odbył się w dniu.............
Do egzaminu w wyżej wymienionym terminie nie mogłem przystąpić z powodu choroby. Jako dowód załączam stosowne zaświadczenie lekarskie.
Proszę o pozytywne rozpatrzenie mojej prośby

Z poważaniem
Szeva

smile

Treść takich podań znam na pamięć wink Jednak postaram się zdać wszystko teraz, bo nie chce mi się przedłużać tego wszystkiego. Wolę mieć później 3 tygodnie wolnego niż myśleć o tym, że "wisi" mi jeszcze jakiś egzamin.

Jeżeli chodzi o zdrowie, to dzisiaj już jest lepiej. Gorączka przeszła, został "tylko" duży ból gardła...

pozdr.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
chcialem sie wykapac a tu wody nie ma frown

Porucznik
Porucznik
NA dworze masakra, nie chce mi się nic a czeka mnie jeszcze dziś jazda do Rze na egzam z PO mad
Oby tylko zdać wink

Impossible is nothing
Impossible is nothing
ten wiatr, ktory nie dal mi pospac w nocy.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Wkurwia mnie brak prądu od 7 rano... Dziewczyna się wkurza, że siedzę na necie zamiast się nią zająć...

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
as laugh

wkurza mnie, ze zostalo juz tylko 20 zubrow w lodowce mad

addict
addict
wkurza mnie to, że nie mogę wypłacić mojej kasy z buka.
to, że ona jest daleko ode mnie.
to, że impreza dziś nie wypaliła.
to, że nie zagrałem dziś pucharu turcji.

C
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
C Offline
To, ze zagralem dzis tylko lekko 2ga holenderska, bo kompletnie o niej zapomnial i to, ze caly czas wlaczaja mi dzis i wylaczaja prad, pieprzony wiatr frown

F
stranger
stranger
F Offline
A propos ostatnich wydarzeń w PZPNie zobaczcie sobie całą prawdę o MŚ 2006:
http://kabarety.tworzymyhistorie.pl/182_neo-nowka_sepy_janasa.php
laugh

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
306 miejsce w bet365 od 3setek platne:/ 3h grania:/ ponad 8tys ludzi i 6 miejsc:/wtrrrrrrrrrrr

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Co pół roku sesja mnie wykańcza. W tym roku sesję będę miał raczej lekką (2 egzaminy - z jednego musi wszystkich puścić, bo przedmiot wyrzucają z programu i drugi kosmiczny - statystyka :/), tyle, że bardzo ciężko będzie dostąpić zaszczytu uczestniczenia w niej :/

W poniedziałek koło z baz danych - umiem bardzo mało i nie wiem, czy jutro się czegoś nauczę.
Środa - kombajn ze statystyki - nic nie umiem, mniej niż zero.

Dobrze, że zaliczyłem jeden przedmiot przez który kilka osób będzie miało nieprzespany poniedziałek i wtorek.

A ogólnie to mam już 3 poprawki zaklepane na luty.

E
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
E Offline
Właśnie wróciłem do domciu - odbierałem brata ze studniówki!

A co mnie zdenerwowało? Ulica Gliwicka w Katowicach - jakoś dawno tamtędy nie jechałem, a tu trafiło akurat na dzisiejszą nockę z deszczem!

Kto ma wiedzieć ten wie na czym polega przyjemnośc poruszania się po nawierzchni rodem z Księżyca...

A
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
A Offline
brak czasu
ten tydzien
i nastepne 2 tygodnie

zdalem "0" z polski, logiczna konsekwencja tego ze sie uczylem na polske bylo nie zdanie kola zaliczeniowego ze wstepu, w srode mam zaliczenie z powszechnej wiec sie na nie uczylem, ale okazalo sie ze poprawa ze wstepu jest nie jak pierwotnie sadzilem w piatek a w ... srode
a wiec jestem zdenerwowany, zestresowany faktem ze mam w srode dwa zaliczenia z czego z jednego nie umiem nic a z drugiego polowe... a tak sie cieszylem ze zdalem 0
a jak sie jest w takim stanie to nic nie wchodzi do glowy, przez ostatnie 3 godziny opracowalem 1 punkt na 33

puke na studia

ale sam tego chcialem smirk

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Denerwuje mnie, ale to zlewam, że dzisiaj mam exam z analizy funkcjonalnej a jedyne co zrobiłem to zaznaczyłem w materiałach to, czego muszę się nauczyć...
Ogólnie to leje na tą sesję, na niczym mi nie zależy (ależ jestem straszny...).

Ale mogę zacytować ajdama:
puke na studia

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
A mnie wkur*ia że uczciwie potroiłem w 10 dni 50 dolców w partybets , a teraz nie chca mi nie chcą wypłacić kieszonkowego skurczybyki smirk puke

Strona 10 z 13 1 2 8 9 10 11 12 13

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
6 zarejestrowanych użytkowników (11kera11, latajaca_holenderka, burbon, $-man, Szuman, alfa), 2,761 gości, oraz 4 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,274
Posty5,828,547
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025