|
|
podwórkowy attaché
|
|
podwórkowy attaché
Co nie zmnienia faktu iż denerwować może cała sytuacja dziejąca się w tym pzpn i L. , który nie umie z tym sobie poradzić .
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
brak honoru listkiewicza ;/ ktory jest zwykła szmta postepujac tak jakby mial choc troche honoru to by zrezygnował ze stołka ;/ Jeb*ać PZPN sorki ale od serca  jak mozesz, dzieki michalowi listkiewiczowi awansowalismy dwa razy z rzedu do mistrzostw swiata  O to to!  Dobrze, awansowalismy, ale dlaczego nie ma nowych stadionow? No bo lepiej, zeby pseudokibice niszczyli stare stadiony, a nie nowe  Jesli ktos nie widzial jeszcze genialnego skeczu KMN, to polecam: http://kabarety.tworzymyhistorie.pl/090_kabaret_moralnego_niepokoju_zjazd_pzpdz.phpLezalem po prostu... A jaki prawdziwy 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Pier...na pogoda (a raczej niepogoda), która sprawia, że drugi raz w przeciągu miesiąca bierze mnie choroba...  Przede mną jeszcze jutro ważne zaliczenie i egzaminy w przyszłym tygodniu, a ja nawet nie mam siły się uczyć 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Pier...na pogoda (a raczej niepogoda), która sprawia, że drugi raz w przeciągu miesiąca bierze mnie choroba...  Przede mną jeszcze jutro ważne zaliczenie i egzaminy w przyszłym tygodniu, a ja nawet nie mam siły się uczyć  Do Prodziekana WPiA UG Zwracam się z uprzejmą prośbą o przywrócenie pierwszego terminu egzaminu z......... u prof............, który odbył się w dniu............. Do egzaminu w wyżej wymienionym terminie nie mogłem przystąpić z powodu choroby. Jako dowód załączam stosowne zaświadczenie lekarskie. Proszę o pozytywne rozpatrzenie mojej prośby Z poważaniem Szeva
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
denerwuje mnie to, ze jak w Polsce się o kimś mówi, to zawsze rozlicza się go z końcówki, własnie jak wyzej wspomniany przykład Listkiewicza, każdy ma gdzies, to co zorbił dobrego wcześniej... najlepszym przykładem tego jest Frankowski i Dudek co zrobil dobrego ? wes przestan :/
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Pier...na pogoda (a raczej niepogoda), która sprawia, że drugi raz w przeciągu miesiąca bierze mnie choroba...  Przede mną jeszcze jutro ważne zaliczenie i egzaminy w przyszłym tygodniu, a ja nawet nie mam siły się uczyć  Do Prodziekana WPiA UG Zwracam się z uprzejmą prośbą o przywrócenie pierwszego terminu egzaminu z......... u prof............, który odbył się w dniu............. Do egzaminu w wyżej wymienionym terminie nie mogłem przystąpić z powodu choroby. Jako dowód załączam stosowne zaświadczenie lekarskie. Proszę o pozytywne rozpatrzenie mojej prośby Z poważaniem Szeva  Treść takich podań znam na pamięć  Jednak postaram się zdać wszystko teraz, bo nie chce mi się przedłużać tego wszystkiego. Wolę mieć później 3 tygodnie wolnego niż myśleć o tym, że "wisi" mi jeszcze jakiś egzamin. Jeżeli chodzi o zdrowie, to dzisiaj już jest lepiej. Gorączka przeszła, został "tylko" duży ból gardła... pozdr.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
chcialem sie wykapac a tu wody nie ma 
|
|
|
|
|
Porucznik
|
|
Porucznik
NA dworze masakra, nie chce mi się nic a czeka mnie jeszcze dziś jazda do Rze na egzam z PO Oby tylko zdać 
|
|
|
|
|
Impossible is nothing
|
|
Impossible is nothing
ten wiatr, ktory nie dal mi pospac w nocy.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Wkurwia mnie brak prądu od 7 rano... Dziewczyna się wkurza, że siedzę na necie zamiast się nią zająć...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
as  wkurza mnie, ze zostalo juz tylko 20 zubrow w lodowce 
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
wkurza mnie to, że nie mogę wypłacić mojej kasy z buka. to, że ona jest daleko ode mnie. to, że impreza dziś nie wypaliła. to, że nie zagrałem dziś pucharu turcji.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
To, ze zagralem dzis tylko lekko 2ga holenderska, bo kompletnie o niej zapomnial i to, ze caly czas wlaczaja mi dzis i wylaczaja prad, pieprzony wiatr 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
306 miejsce w bet365 od 3setek platne:/ 3h grania:/ ponad 8tys ludzi i 6 miejsc:/wtrrrrrrrrrrr
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Co pół roku sesja mnie wykańcza. W tym roku sesję będę miał raczej lekką (2 egzaminy - z jednego musi wszystkich puścić, bo przedmiot wyrzucają z programu i drugi kosmiczny - statystyka :/), tyle, że bardzo ciężko będzie dostąpić zaszczytu uczestniczenia w niej :/
W poniedziałek koło z baz danych - umiem bardzo mało i nie wiem, czy jutro się czegoś nauczę. Środa - kombajn ze statystyki - nic nie umiem, mniej niż zero.
Dobrze, że zaliczyłem jeden przedmiot przez który kilka osób będzie miało nieprzespany poniedziałek i wtorek.
A ogólnie to mam już 3 poprawki zaklepane na luty.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Właśnie wróciłem do domciu - odbierałem brata ze studniówki!
A co mnie zdenerwowało? Ulica Gliwicka w Katowicach - jakoś dawno tamtędy nie jechałem, a tu trafiło akurat na dzisiejszą nockę z deszczem!
Kto ma wiedzieć ten wie na czym polega przyjemnośc poruszania się po nawierzchni rodem z Księżyca...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
brak czasu ten tydzien i nastepne 2 tygodnie zdalem "0" z polski, logiczna konsekwencja tego ze sie uczylem na polske bylo nie zdanie kola zaliczeniowego ze wstepu, w srode mam zaliczenie z powszechnej wiec sie na nie uczylem, ale okazalo sie ze poprawa ze wstepu jest nie jak pierwotnie sadzilem w piatek a w ... srode a wiec jestem zdenerwowany, zestresowany faktem ze mam w srode dwa zaliczenia z czego z jednego nie umiem nic a z drugiego polowe... a tak sie cieszylem ze zdalem 0 a jak sie jest w takim stanie to nic nie wchodzi do glowy, przez ostatnie 3 godziny opracowalem 1 punkt na 33  na studia ale sam tego chcialem 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Denerwuje mnie, ale to zlewam, że dzisiaj mam exam z analizy funkcjonalnej a jedyne co zrobiłem to zaznaczyłem w materiałach to, czego muszę się nauczyć... Ogólnie to leje na tą sesję, na niczym mi nie zależy (ależ jestem straszny...). Ale mogę zacytować ajdama:  na studia
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
A mnie wkur*ia że uczciwie potroiłem w 10 dni 50 dolców w partybets , a teraz nie chca mi nie chcą wypłacić kieszonkowego skurczybyki 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|