Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 4 z 9 1 2 3 4 5 6 7 8 9
B
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
B Offline
Originally Posted by Svart_Ulv
Originally Posted by Boubson
Originally Posted by Svart_Ulv
"Małysz twierdzi, że upadek Mazocha nie był spowodowany warunkami atmosferycznymi, ale brakiem doświadczenia Czecha. - To był błąd Mazocha. Ściągnęło mu narty w bok i zamiast skorygować tor lotu, położył się na nartach i stracił równowagę - powiedział Polak.

W podobnym duchu wypowiadał się fiński trener ekipy Norwegii, MIka Kojonkoski"

a panowie dalej bardziej doswiadczeni w skokach i w ocenie sytuacji od tej dwojki?

a myślisz że małysz naraziłby się organizatorom mówiąc, że to wiatr i trzeba było przerwać? może się na coś zdecydują bo tajner mówił że wiatru brakło :>

a czemu mialby sie nie narazac?

bo jest Polakiem ? bo ma kontrakty ze sponsorami? itd itp

i tu Ci udowodnie ze kontrakty ze sponsorami nie maja tu nic wspolnego... Malysz byl rok temu za odwolaniem niedzielnego konkursu

Bonus: Unibet
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
INFORMACJA OD KIEROWCY KARETKI!
kaczmarczyk 2007.01.20 23:01
Ponoć jest to obrzek mózgu i konieczne jest otwarcie czaszki celem usunięcia ciśnienia wewnątrzczaszkowego.

z wp.pl

Fatalnie...

T
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
T Offline
I ostatnia moja uwaga --> jeśli skoki są faktycznie sportem loteryjnym to dlaczego lansowana jest teza inna, a mianowicie dlaczego informacja z pomiarami wiatru nie jest JAWNA. Otrzymujemy tylko grafikę z uśrednionymi wartościami wiatru. Skoro taka specyfika to trzeba ujawinić pomiary wiatru i nie tylko w momencie startu ale cały czas w trakcie skoku.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel

B
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
B Offline
puke puke puke

K
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
K Offline
Originally Posted by BZYCZEK

frown frown frown

Strasznie mi go szkoda... nie wiem dlaczego, az tak bardzo frown

B
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
B Offline
puke puke puke

to na czlowieka co na onecie juz swieczke postawil... Polska jednak jest pelna durni

T
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
T Offline
Mam nadzieję, że jutro odwołają te durne skoki. Małysz komentuje upadek który "obserwował" z odległości 100 metrów, a Tajner mierzy prędkośc wiatru oczami. Hoffer niech się poda do dymisji.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Sam fakt krwawienia wewnątrzczaszkowego jest wiadomością fatalną. W głowie istnieje tzw. "bariera krew-mózg" tworzona przez komórki glejowe, których zadaniem jest dostarczać m.in substancje odżywcze dla komórek mózgu. Ale żaden ze składników krwi nie może sie przedostać do neuronów. Jest to po prostu dla nich fatalne. To mniej więcej tak samo, jakby kapiąc się, podłączyć do prądu suszarkę i wrzucić ją sobie od wanny. Sorry Panowie, nie chcę być złym prorokiem, ale moim zdaniem ten Czech tego nie przezyje...

B
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
B Offline
veride Malysz widzial ten upadek tak samo jak my... a zna sie ciut lepiej... a ja mam inne marzenie... nie chce zeby jutro skoki byly odwolane... ja ... chcialbym zobaczyc na rozbiegu Mazocha...

K
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
K Offline
Originally Posted by veride
Mam nadzieję, że jutro odwołają te durne skoki. Małysz komentuje upadek który "obserwował" z odległości 100 metrów, a Tajner mierzy prędkośc wiatru oczami. Hoffer niech się poda do dymisji.

Kolejny raz pytam. Czy myslisz, że oni patrza przez okno na te skoki? Co ich pokazują to siedza w skupieniu... moze maja jakiś ekran z tym co sie tam dzieje.

B
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
B Offline
Originally Posted by Jonathan Sarkos
Sam fakt krwawienia wewnątrzczaszkowego jest wiadomością fatalną. W głowie istnieje tzw. "bariera krew-mózg" tworzona przez komórki glejowe, których zadaniem jest dostarczać m.in substancje odżywcze dla komórek mózgu. Ale żaden ze składników krwi nie może sie przedostać do neuronów. Jest to po prostu dla nich fatalne. To mniej więcej tak samo, jakby kapiąc się, podłączyć do prądu suszarkę i wrzucić ją sobie od wanny. Sorry Panowie, nie chcę być złym prorokiem, ale moim zdaniem ten Czech tego nie przezyje...

a ja mam nadzieje ze to kolejny dupek ktory ot tak sobie napisal a zadnego info od kierowcy nie mial

T
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
T Offline
koszałekp --> tam nie ma telewizora, bo i po co?

T
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
T Offline
koszałek --> tam nie ma telewizora, bo i po co?

K
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
K Offline
To skąd wiecie, że Małysz widział ten skok z odleglosci 100m?

B
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
B Offline
ja caly czas twierdze ze pierwsze wypowiedzi malysza byly dlatego tak egoistyczne bo on tego nie widzial... pozniej w tv zobaczyl juz na dole

G
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
G Offline
ja caly czas twierdze ze pierwsze wypowiedzi malysza byly dlatego tak egoistyczne bo on tego nie widzial... pozniej w tv zobaczyl juz na dole

tu akurat sie zgadzam- w momencie wypowiadania tych niefortunnych slow ani Malysz ani Kruczek ani Tajner tak naprawde nie wiedzieli ze sytuacja jest az tak tragiczna- zreszta mysmy chyba tez nie wiedzieli bo w podobny sposob ladowali juz i Ammmman i Morgi i jeszcze paru dobrych zawodnikow!

G
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
G Offline
tzn. chcialem powiedziec ze mieli podobne upadki!

P
Live fast, die young
Live fast, die young
P Offline
czas Hofera dobiegl konca, caly ten sezon to jego robota.

K
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
K Offline
Dokładnie... nie wierze, że któryś z tej trójki mógłby tak się wypowiedzieć wiedząc ze Mazoh jest w ciężkim stanie...

Strona 4 z 9 1 2 3 4 5 6 7 8 9

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
7 zarejestrowanych użytkowników (burbon, rafal08, latajaca_holenderka, Sensei, forty, Akhu, ElNinho[mmdea]), 6,792 gości, oraz 6 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,314
Posty5,842,130
Użytkownicy24,790
Najwięcej online15,603
Jul 4th, 2026