Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 8 z 12 1 2 6 7 8 9 10 11 12
C
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill
C Offline
Originally Posted by shane
jesli powaznie chcecie zebym moderowal PK to ok

Tutaj najwazniejsze jest to czy kandydat na moda tego chce, w koncu to on poswieca czas.

Bonus: Unibet
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Pierniczek
Ludzie trochę samokrytyki...to jest temat o tym jak poprawić działanie forum, a nie konkurs "wybierzcie mnie modem". pzdr

to ja napisze coś od siebie smile

wprawdzie Biszop z Sagatem dobrze spełniaja swoj obowiazek dbania o To i Owo, aczkolwiek wielu rzeczy nie rozumiem, np. tematów, które istnieją, albo istnieja podobne np. kilka tematów o ksiązkach, wg. mnie autor takiego tematu powinien od moda w tempie ekspresowym dostać priva z informacja ze jego temat został skasowany i aby poszukał tego, który juz istnieje, albo mod wysłałby mu link do istniejącego ...ale to jeszcze nic, bo powoli w To i Owo pojawiaja sie tematy z innych działów np. ten o strategiach AO, przecież od tego jest Kort Tenisowy ..grunt to takei tematu usówac jak najszybciej a założycieli informować o tym gdzie sie powinien zanjdowac, albo gdzie takis ie znajduje, aby nei robić bu.r.delu ...tak samo podczas kiedy dyskusja schodzi na wyzywanie się... posty kasowac a userów ostrzec provem, ze jak jeszcze raz to ostrzeżenie, chyba ze to jest kolejny raz, wtedy bez skropułów smile
...i tak ja to widzę smile

posty typu: "lol" "haha" ":D:D" także bym kasował, a ludzie wrzucający linki powinni dopisać stosowną informację, co sie dokładnie tam znajduje :| ...bo to czasem dość denerwujące :|

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Biszop
Powazne kandydatury zawsze beda rozpatrzone:)

Moja kandydatura na moderatora Stadionu Piłkarskiego została złożona przez innego moda i nawet miała poparcie. Jeśli nadal koledzy z działu bcn1899, Bzyku, Prem i Biszop chcą mnie za zielonego kolege przeszkód nie widze, ale decyzja należy do was. W każdym razie wybierzcie ludzi co wnoszą wiele dla tego działu:

-Szczypior
-valverde
-Logan
-micha$
-Maxi
-Zabielany

Pozdrawiam piwo

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Sagat
Originally Posted by shane
jesli powaznie chcecie zebym moderowal PK to ok

Tutaj najwazniejsze jest to czy kandydat na moda tego chce, w koncu to on poswieca czas.

Nie, nie Sagat. Bo jesli napisze ze chce byc moderatorem, to tak jakbym sie o niego prosil, a to nie w moim stylu. Niech zdecyduja forumowicze i ludzie sprawujacy piecze na tym forum. To niezalezy tylko ode mnie. Jesli wszyscy beda ZA, wtedy podejme sie zadania i bede wykonywal je najlepiej jak tylko umiem.

pzdr

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
A co do kandydatur jeszcze:

Bezapelacyjnie Ignorator modem na SP smile

C
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
C Offline
Ja sie tylko boje, zeby Ignorator nie zmniejszych ilosci wrzucanych analiz, ze wzgledu na obowiazki moda wink W pelni popieram...

R
Zbanowany
Zbanowany
R Online: Karty
Originally Posted by zostać modem_MLS
a ja?

Uuu dla kolegi to myśle iz obowiązki zwykłego moda to znacznie za mało

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by rafal08
a ja?

pewnie chciałby wskoczyć na stanowisko Super Administratora na które ja czekam smile

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Zgłaszam swoją skromną osobę na kandydature na moderatora w stadionie, piłka nożna to moja główna dyscyplina typerska, w stadionie przeglądam każdy temat i wszystko śledzę na bierząco, choć czasem brakuje czasu ( studiuje na 2 kierunkach ) to jednak z niczym nie będzie mi to kolidowało

boks

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
To zostać_modem_MLS jeszcze nie jest modem ??? Ktoś do cholery pamieta tą wiewiórkę z "Epoki Lodowcowej" smile ?

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
To moze zrobic glosowanie na modow - okreslic czynne i bierne prawo wyborcze - dac prawo glosu osobom zarejestrowanym np 3 miesiace zeby nie bylo 'dosypywania glosow' - a potem przed zaakceptowaniem decyzje skonsultowac - decyzja i tak nalezy do wlasciciela forum.
Ale czy znajdzie sie drugi taki Prem?

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
To jest dobry pomysł, ale niech każdy kandydat na moda przedstawi swój autorski program wyborczy.

B
Big Offline
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
B Offline
Ja proponuję dwóch kandydatów na moda,przepraszam ,dwie kandytaki.Obie po studiach ,wysoka kultura i.t.p. i.t.d.A ,że nie mają postów na swoim koncie,no cóż....zakazałem . wink

old hand
old hand
Ja te kandydatki moge przesłuchać laugh

Z
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Z Offline
Originally Posted by gnacik
Originally Posted by rafal08
a ja?

pewnie chciałby wskoczyć na stanowisko Super Administratora na które ja czekam smile

Nie, ja chce być zwykłym, zielonym moderatorem, bo to jest moje powołanie, a nie adminowanie. Do quasi najchętniej, teraz jeszcze jest w miarę spokojnie, ale rozpoczną się kolejne turnieje tenisowe to ten stan może ulec pogorszeniu.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Pomysł z wyborami nie przejdzie. I dobrze. Ludzie, podejmujący decyzję jako ogół nie są zdolni do racjonalnego myślenia. Już po konkursie oskarowym były kontrowersje i chyba wystarczy. Niech wyboru dokona komisja admin + moderatorzy we własnym gronie.

Poza tym jak miałby wyglądać program wyborczy ? Przecież wiadomo, że ta funkcja wiąże się z dbaniem o porządek i kulturę. Każdy mod powinien do tych zasad się zastosować.

Ja dalej podtrzymuję swoją możliwość i chęć wzięcia na barki odpowiedzialności za jeden (albo za kilka) z poniższych działów:

Sports Insider
Świat Bukmacherstwa
Stadion Piłkarski
Quasi Chat
To i Owo

Myślę, że wartościowymi kandydatami są Ignorator i Szczypior (SP) oraz Shane i Stoin (KT, ten drugi równiez QC).

Na koniec kilka słów o TiO.
Jest tutaj kilka dublujących się tematów. Pierwszy przykład: Polecam nutę i Poszukiwane piosenki. Można by te dwa tematy połączyć w jeden o nazwie Muzyka. Inny przykład: temat Szkoła, uczelnia itd. założony przez Biszopa oraz Potrzebujesz pomocy... autorstwa Rancorna. Również w typ przypadku utworzenie jednego tematu (np. Edukacja - pomoc ) i "podpięcie" wprowadziłoby trochę porządku. Ostatnia propozycja "przyklejenia", to temat związany z pracą, bezrobociem itd. Temat powracający jak bumerang. Parę ruchów i już dział robi się bardziej przejrzysty, ilość niepotrzebnych tematów spada i wszyscy są zadowoleni smile

To tyle ode mnie.

pozdr.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Zapomniałem.

Temat o Australian Open powinien stąd zniknąć dawno temu. Niektórzy już zaczynają w nim typy podawać grin Ja rozumiem, że temat ów luźno nawiązuje do AO ale nie znaczy to, że trzeba go od razu zakładać w TiO. Niech userzy trochę się wysilą i zrozumieją, że na forum są również inne działy, bardziej pasujące do tego typu tematów.

Takie przykłady mógłbym mnożyć...

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Pelne poparcie dla slow Szewczenki.

PS. Ja aspiruje do PK, a nie do KT smile

pzdr wink

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Ja jestem za tym, zeby zostac_modem_MLS został modem MLS, albo i czegos więcej jak się da. Powaznie. Przynajmniej na miesiąc okresu próbnego.

Blade Runner
Blade Runner
ee no co ty - musiał by wtedy nick zmieniać...

Strona 8 z 12 1 2 6 7 8 9 10 11 12

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
10 zarejestrowanych użytkowników (rafal08, latajaca_holenderka, Lukasz111, forty, rymoholik, $-man, Sensei, 11kera11, aker, kamel), 851 gości, oraz 6 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,285
Posty5,834,985
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025